Προς το περιεχόμενο

Laptop για gaming

filippchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλαρώστε ρε παιδιά ... ο καθένας επενδύει τα λεφτά του σε κάτι που τον βολεύει!

Αφού θέλει ο άνθρωπος κάτι να το έχει συχνά μαζί του (π.χ. διακοπές-ταξίδια-...μετρό:P) , να πάρει laptop!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα πάρει κάτι τόσο δυνατό (και οικονομικό) ...με το αν έπαιρνε επιτραπέζιο!

Σου προτείνω να δεις και το Sony Vaio VGN-FW41M/H (1299 ευρώ)

Παίζει όλα τα παιχνίδια αρκετά ικανοποιητικά και η οθόνη του είναι ... "πίνακας ζωγραφικής"!;)

Δημοσ.

@hasiotis_john συμφωνώ. Αλλά το παιδί δεν το θέλει για τη φορητότητα του αφενός και αφετέρου δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά... κάπου μέχρι 900 δίνει. Έτσι του πρότεινα να πάρει ένα media κουτι, να βάλει ότι σύνθεση θέλει και να το συνδέσει με κάποια τηλεόραση (προσωπικά και κανονικό midi tower να βάλεις δίπλα από το έπιπλο της τηλεόρασης δεν είναι και τόσο άσχημο)

...Δυστυχως 2ο pc δεν χωραει στο σπιτι και δεν εχω σκοπο να δωσω πολλα λεφτα...
Απο 850-900 να φτασω στα 1400 ειναι τεραστια διαφορα

Anyway, ο φίλος πρέπει να την έκανε την αγορά του γιατί δεν βλέπω να απαντά.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο Antretng ... δεν πρόσεξα αυτό με τα 900! (αν και βρίσκει ένα σχετικά "καλό" laptop και στα λεφτά αυτά)

Πάντως αυτό με το σαλόνι που λες , όντως μπορείς να πάρεις ένα media center κουτί , όμορφο και μικρών διαστάσεων και να του βάλεις "παπάδες" μέσα ... και εννοείτε σε συνεργασία με μια καλή HD TV θα ευχαριστηθείς gaming!!!:-D

Αλλά και από την άλλη αν ταξιδεύεις συχνά ή είσαι σπάνια σπίτι ... τότε ή θα πάρεις τροχόσπιτο:P για να βάλεις τα παραπάνω που λέμε ....

ή laptop!!!!;)

Δημοσ.

Sorry guys ειμουν διακοπες:-)

Λοιπον για να λυθουν καποιες παρεξηγησεις.

1) PC εχω καλο και απλα δεν θελω να στησω 2ο αν και ξερω οτι ειναι οικονομικοτερο.

2) Δεν δινω πανω απο 900ε.

3) Το λαπτοπ το θελω για τη γυναικα μου, ΜΟΝΟ(για την ωρα) για το AION.

4) Καταληγω εδω κατα 90% http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1307371&CHIPSET_TYPE=Radeon+HD+4650&category=69977907&catalog=21 το μονο που με φοβιζει ειναι τα 2gb ram.Σε ολα τα αλλα ειναι τουμπανο.

5)Βρηκα και μια ακρη και θα το παρω χωρις ΦΠΑ;) οποτε αν εχετε υπ'οψη σας και κατι ελαφρα ακριβοτερο αλλα παντα με gaming προσανατολισμο δεν υπαρχει προβλημα

Δημοσ.

Αφού προορίζεται για γυναίκα... ναι το laptop είναι μονόδρομος :lol: Απλά η ένστασή μου ήταν στο γεγονός ότι είπες ότι το παίρνεις μόνο για λόγο χώρου (και όχι φορητότητας)

Χωρίς Φ.Π.Α. ; Δηλαδή χωρίς απόδειξη; Και η εγγύηση;

Δημοσ.

Χωρίς Φ.Π.Α. ; Δηλαδή χωρίς απόδειξη; Και η εγγύηση;

Οχι, απλα θα μου το πληρωσει ενας φιλος που θα το περασει με τιμολογιο στην επιχειρηση του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...