Προς το περιεχόμενο

Laptop για gaming

filippchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνδιαφερομαι για αγορα λαπτοπ το οποιο να μπορει να παιξει και παιχνιδια.Κυριως το θελω για co-op σε MMO oπως το AION, FPS games δεν με ενδιαφερουν.Δυστυχως 2ο pc δεν χωραει στο σπιτι και δεν εχω σκοπο να δωσω πολλα λεφτα.

Ψαχνωντας βρηκα αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907432.

Aν και δεν ξερω πολλα απο λαπτοπ τα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου δεν τα βρηκα πουθενα συγκεντρωμενα σε αυτη την τιμη (Intel p 8400, 9600M GT, 18.4'' ,Blu-ray ).

Μηπως υπαρχει καποια παγιδα που δεν βλεπω? Aν ηταν για pc θα ηξερα αλλα για λαπτοπ...

Δημοσ.

Ναι αλλα

κατωτερο CPU

17''

με +30ε πιστευω το acer ειναι καλυτερο

Και επισεις το e-shop δινει 2 χρονια εγγυηση.

Απλα το θεμα ειναι μηπως μπορω να βρω κατι αρκετα ποιο φθηνο καθως μπορει και

να χρειαζομαι λιγοτερα απο τα παραπανω επειδη δεν γνωριζω για τις δυνατοτητες των

λαπτοπ και παω αυστηρα βαση χαρακτηριστικων.

Δημοσ.

(Για εμενα) μεταξυ HP - Acer, διλλημα δε τιθεται.

Δεν υπαρχει Acer, που να μη με εχει ενοχλησει,

καθενα για πολλους και διαφορους λογους... :shock:

Σχετικη "eμπειρια" με Laptops: 3 Acer - 2 HP

[or maybe i was, tottaly, unlucky on picking]

Αν θελεις 18.4" ειδικα, δες και αυτα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906308

http://skroutz.gr/s/63917/Fujitsu-Siemens-Amilo-Xi-3650-SD3.html

Δημοσ.

Τσέκαρε αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906643

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (πολύ γεροδεμένο κάσωμα), φοβερή κάρτα γραφικών (9600GT με GDDR3), πολύ καλή οθόνη σε απόκριση-γωνίες θέασης-φωτεινότητα, εντελώς αθόρυβο, πλήρης εξοπλισμός (p8400, 4gb ram, hdmi, esata, bluray κτλ) και πολύ αποδοτικά ηχεία με subwoofer.

Δυστυχώς από ότι βλέπω το ανέβασαν 100 ευρώ και πωλείται στα 739 ευρώ...στα 650 ευρώ που είχε την προηγούμενη εβδομάδα (όχι από το eshop) ήταν πραγματικό κελεπούρι.

Δημοσ.

Tελικα βρισκομαι αναμεσα σε αυτα:

1)http://www.multirama.gr/products/product?pid=0347742&catid=010200(Mε ψιλοχαλαει οτι ειναι wide)

2)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907432

3)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906634 (Mε φοβιζει η υψηλη αναλυση της οθονης,μηπως αναγκαζει τα games να σερνονται.Δηλαδη αν δεν παιζω τα games σε full αναλυση θα φενονται χαλια? κατι που συμβαινει στα pc)

4)http://www.multirama.gr/products/product?pid=0362658&catid=010200 (θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλη η τιμη του για κατι <<πιο>> επωνυμο.

Αν βλεπετε κατι στραβο στα παραπανω, πειτε το, εκτος απο το να μου προτεινετε αυτο που θεωρειτε καλυτερο.

Δημοσ.

Απο 850-900 να φτασω στα 1400 ειναι τεραστια διαφορα

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις κανένα psp (ή ds) και ένα φτηνό laptop(αν όντως σου χρειάζεται) παρά να ψάχνεις laptop για gaming... laptop και gaming δυστυχώς δεν πάνε μαζί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ----------

Ok μόλις πρόσεξα τι παιχνίδια θες... δυστυχώς ναι , μόνο laptop σε βολεύει

Πάντως αν είναι μόνο για το χώρο... γιατί δεν παίρνεις ένα media tower, να του βάλεις ότι γουστάρεις και να το συνδέσεις με την τηλεόραση; Laptop και gaming δύσκολα πάνε μαζί :*(

Δημοσ.
Καλύτερα να πάρεις κανένα psp (ή ds) και ένα φτηνό laptop(αν όντως σου χρειάζεται) παρά να ψάχνεις laptop για gaming... laptop και gaming δυστυχώς δεν πάνε μαζί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ----------

Ok μόλις πρόσεξα τι παιχνίδια θες... δυστυχώς ναι , μόνο laptop σε βολεύει

Πάντως αν είναι μόνο για το χώρο... γιατί δεν παίρνεις ένα media tower, να του βάλεις ότι γουστάρεις και να το συνδέσεις με την τηλεόραση; Laptop και gaming δύσκολα πάνε μαζί :*(

Μια χαρα πανε αν δεν εισαι κολημενος και με την τελευταια λεπτομερεια. Αλλα ακομη και ετσι υπαρχουν λαπτοπς (οπως αυτο που ανεφερα παραπανω) τα οποια καλυπτουν και σχετικα απαιτητικους gamers

Δημοσ.
Μια χαρα πανε αν δεν εισαι κολημενος και με την τελευταια λεπτομερεια. Αλλα ακομη και ετσι υπαρχουν λαπτοπς (οπως αυτο που ανεφερα παραπανω) τα οποια καλυπτουν και σχετικα απαιτητικους gamers

Συγνώμη, τώρα μιλάς για laptop το οποίο κοστίζει 1400 ευρώ ενώ με 600 άντε 800 ευρώ φτιάχνεις πολύ καλό gaming σύστημα... και μετά από κανά 2-3 χρόνια μπορείς να κάνεις και αναβάθμιση ενώ το laptop πάει για σχόλασμα (οπότε για τα χρόνια ζωής του είναι ακόμη πιο ακριβό).

Αν δεν σε νοιάζουν τα λεφτά, τότε ναι το laptop κάνει την δουλειά του. Αλλά γιατί να σκάσεις τόσα χρήματα όταν το πρόβλημα σου είναι μόνο ο χώρος; Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Που ζούμε, στις εποχές με τις crt οθόνες; Αν μάλιστα στο laptop δεν σε βολεύει το πληκτρολόγιο του και συνδέσεις και άλλο, τελικά δεν πιάνει και τόσο λιγότερο χώρο.

Δημοσ.
Συγνώμη, τώρα μιλάς για laptop το οποίο κοστίζει 1400 ευρώ ενώ με 600 άντε 800 ευρώ φτιάχνεις πολύ καλό gaming σύστημα... και μετά από κανά 2-3 χρόνια μπορείς να κάνεις και αναβάθμιση ενώ το laptop πάει για σχόλασμα (οπότε για τα χρόνια ζωής του είναι ακόμη πιο ακριβό).

Αν δεν σε νοιάζουν τα λεφτά, τότε ναι το laptop κάνει την δουλειά του. Αλλά γιατί να σκάσεις τόσα χρήματα όταν το πρόβλημα σου είναι μόνο ο χώρος; Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Που ζούμε, στις εποχές με τις crt οθόνες; Αν μάλιστα στο laptop δεν σε βολεύει το πληκτρολόγιο του και συνδέσεις και άλλο, τελικά δεν πιάνει και τόσο λιγότερο χώρο.

Ρε φιλε ο καθενας βλεπει με την δικη του οπτικη γωνια τα πραγματα. Εγω δεν γουσταρω τα επιτραπεζια. Δεν θελω οταν παιζω κανενα παιχνιδι να ακουω τον υπολογιστη σαν ηλεκτρικη σκουπα. Δεν θελω να κανω πλουσια την ΔΕΗ. Θελω τον ελαχιστο δυνατο χωρο. Θελω να μπορω να το παιρνω μαζι στις διακοπες μου. Το λαπτοπ που πηρα πριν απο 2μιση χρονια, κοστισε αρκετα αλλα θα το κρατησω αλλα 2 - παιζει τα παντα μια χαρα (Τ7600 & 7950GTX GO 512DDR3). Μην κρινεις απο τον εαυτο σου, εσυ μπορει να εχεις αλλες αναγκες - οχι ομως και ολοι να εχουν την δικη σου αποψη. Εαν δεν ειχαν κοινο τα gaming laptops δεν θα υφιστανται. Και ομως αν δεις παγκοσμιως εχουν φανατικο κοινο! Εχεις εμπειρια απο τετοια μηχανακια? Εγω εχω και μπορω να μιλαω και στην πραξη και οχι θεωρητικα :-(

Δημοσ.
Ρε φιλε ο καθενας βλεπει με την δικη του οπτικη γωνια τα πραγματα. Εγω δεν γουσταρω τα επιτραπεζια. Δεν θελω οταν παιζω κανενα παιχνιδι να ακουω τον υπολογιστη σαν ηλεκτρικη σκουπα. Δεν θελω να κανω πλουσια την ΔΕΗ. Θελω τον ελαχιστο δυνατο χωρο. Θελω να μπορω να το παιρνω μαζι στις διακοπες μου. Το λαπτοπ που πηρα πριν απο 2μιση χρονια, κοστισε αρκετα αλλα θα το κρατησω αλλα 2 - παιζει τα παντα μια χαρα (Τ7600 & 7950GTX GO 512DDR3). Μην κρινεις απο τον εαυτο σου, εσυ μπορει να εχεις αλλες αναγκες - οχι ομως και ολοι να εχουν την δικη σου αποψη. Εαν δεν ειχαν κοινο τα gaming laptops δεν θα υφιστανται. Και ομως αν δεις παγκοσμιως εχουν φανατικο κοινο! Εχεις εμπειρια απο τετοια μηχανακια? Εγω εχω και μπορω να μιλαω και στην πραξη και οχι θεωρητικα :-(

Μην εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια... δεν μιλάω με βάσει τις δικές μου προτιμήσεις και απόψεις αλλά με βάσει το τι γράφει στο πρώτο του post

...Δυστυχως 2ο pc δεν χωραει στο σπιτι και δεν εχω σκοπο να δωσω πολλα λεφτα...

Και που κολλάνε όλα τα άλλα άσχετα; Είπα εγώ ότι είναι άχρηστα τα laptops;:confused: Αυτό που είναι ότι αν πάρεις σύστημα για να παίζεις games (και όχι για φορητότητα κλπ) τότε πας pc. Και όσον αφορά τη κατανάλωση, αν βάλει κάποιος ίδια σύνθεση στο κουτί του με αυτή κάποιου laptop μια χαρά energy και noise efficient είναι. Μόνο που αυτός θα το χει πάρει στα μισά λεφτά και θα μπορέσει σε κανα 2 χρόνια να το αναβαθμίσει και να του κρατήσει αλλά δυο (μιλώντας για gaming system πάντα)

BTW στο σπίτι του υποφαινόμενου υπάρχει και pc αλλά και laptop ... απλά το laptop είναι πλέον 3 ετών και προφανώς η gaming καριέρα του έχει τελειώσει προ καιρού (αλλά για τη δουλειά που τον θέλουμε, μια χαρά είναι)

Δημοσ.
Μην εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια... δεν μιλάω με βάσει τις δικές μου προτιμήσεις και απόψεις αλλά με βάσει το τι γράφει στο πρώτο του post

Και που κολλάνε όλα τα άλλα άσχετα; Είπα εγώ ότι είναι άχρηστα τα laptops;:confused: Αυτό που είναι ότι αν πάρεις σύστημα για να παίζεις games (και όχι για φορητότητα κλπ) τότε πας pc. Και όσον αφορά τη κατανάλωση, αν βάλει κάποιος ίδια σύνθεση στο κουτί του με αυτή κάποιου laptop μια χαρά energy και noise efficient είναι. Μόνο που αυτός θα το χει πάρει στα μισά λεφτά και θα μπορέσει σε κανα 2 χρόνια να το αναβαθμίσει και να του κρατήσει αλλά δυο (μιλώντας για gaming system πάντα)

BTW στο σπίτι του υποφαινόμενου υπάρχει και pc αλλά και laptop ... απλά το laptop είναι πλέον 3 ετών και προφανώς η gaming καριέρα του έχει τελειώσει προ καιρού (αλλά για τη δουλειά που τον θέλουμε, μια χαρά είναι)

Αναφερομαι σε σενα που λες οτι τα λαπτοπ δεν κανουν για gaming. Μια χαρα κανουν - σαφως και δεν εχουν την ευελιξια ενος επιτραπεζιου. Αλλα να σκεφτεις οτι μετα απο 2 χρονια θα θελει αλλαγη και η cpu οπως και το motherboard για να μπορει να συνεργαστει καλυτερα η τοτε καρτα γραφικων. Οποτε παλι μπαινεις σε ενα παιγχνιδι και τα σκας. Εγω τα σκασα μια φορα και δεν πονοκεφαλιαζομαι με αναβαθμισεις. Ουτε καθομαι να μετραω frames Και να τρεχω 3dmark κ.τ.λ ετσι χανεται η αξια αυτου που παιρνεις (δεν το αγοραζεις για να τρεχεις benchmarks - αλλα για περασεις ευχαριστα καποιες ωρες με κανενα καλο game). Αυτα και σταματω εδω....

Δημοσ.
Αναφερομαι σε σενα που λες οτι τα λαπτοπ δεν κανουν για gaming. Μια χαρα κανουν - σαφως και δεν εχουν την ευελιξια ενος επιτραπεζιου. Αλλα να σκεφτεις οτι μετα απο 2 χρονια θα θελει αλλαγη και η cpu οπως και το motherboard για να μπορει να συνεργαστει καλυτερα η τοτε καρτα γραφικων. Οποτε παλι μπαινεις σε ενα παιγχνιδι και τα σκας. Εγω τα σκασα μια φορα και δεν πονοκεφαλιαζομαι με αναβαθμισεις. Ουτε καθομαι να μετραω frames Και να τρεχω 3dmark κ.τ.λ ετσι χανεται η αξια αυτου που παιρνεις (δεν το αγοραζεις για να τρεχεις benchmarks - αλλα για περασεις ευχαριστα καποιες ωρες με κανενα καλο game). Αυτα και σταματω εδω....

Ρε φίλε δεν παίρνεις laptop για gaming λόγους... για άλλους λόγους το παίρνεις (άλλο αν επι τις ευκαιρίας παίζεις και games). Τώρα αν εσύ είδες το κόκκινο πανί και φούρκισες, εγώ δεν σου φταίω. Κακά τα ψέμματα έτσι είναι... αν είναι να σκάσεις 1400 για 2-3 χρόνια αντί για 650 + 150 για 4-5 χρόνια, τότε αυτό τι σημαίνει για σένα; Δηλαδή ετησίος είναι 560 ευρώ για laptop και 178 για pc (και μάλιστα κάποια απο τα χρήματα δεν τα δίνεις ντούκου... αλλά όταν κάνεις την αναβάθμιση μετά από κανα 2 χρόνια)

Και η cpu είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι για gaming επιδόσεις...την μεγαλύτερη σημασία την έχει η gpu και κακά τα ψέμματα κάθε 2 χρόνια θες αλλαγή είτε επειδή θες τις καλύτερες επιδόσεις και τα σκας χοντρά είτε επειδή θες να κάνεις οικονομία (οπότε αγοράζεις σχετικά φτηνές κάρτες γραφικών)

Μου αρέσει που είσαι και ειδικός. Και εγώ σταματώ εδώ... αρκετά μαμήθηκε το tread του παιδιού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...