Προς το περιεχόμενο

ebook reader + touchscreen

Dancom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shifty: :shifty: :shifty:

Γεια, είμαι καινούργιος ινσομνιακός και δεν ξέρω αν το thread μου είναι στο σωστό topic...

Εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω ένα ebook reader με πολύ καλό touchscreen. Το θέμα είναι πως δε θέλω απλώς να αντικαταστίσω τα βιβλία μου με τα αντίστοιχα ψηφιακά αλλά να αντικαταστήσω και τα "ντοσιέ με φύλλα" στα οποία κρατάω σημειώσεις με αυτό το ebook reader. Θέλω δηλαδή να μπορώ να γράφω σε αυτό χρησιμοποιώντας μια γραφίδα ώστε οι σημειώσεις να είναι κατευθείαν σε ψηφιακή μορφή. Δύο μοντέλα που έχω δει είναι τα "Sony PRS-700" και "samsung papyrus". Επιπλέον, τώρα τελευταία είδα και το iRex iLiad.

Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζει κανείς κατά πόσον κάποιο από αυτά έχει αρκετά καλό touchscreen ώστε να μπορώ να κρατάω σημειώσεις σε αυτό?

Ευχαριστώ πολύ!!!

:-)

Δημοσ.

γενικοτερα δεν θα σου το συνεστεινα να κρατας σημειωσεις γτ απ οτι θυμαμαι και σε αλλα τοπικ δεν ειχαν καλη αποκριση οι οθονες επαφης....

Δημοσ.

Dancom τελικά πήρες κάποιο από τα δυο, βολεύει? Γενικά γνωρίζει κανείς αν σε αυτά τα readers οι σημειώσεις μένουν και αποθηκεύονται οριστικά πάνω στο βιβλίο ώστε να ήταν σαν να κρατούσες σημειώσεις σε πραγματικό βιβλίο?

Δεν με νοιάζει η τρελή λεπτομέρεια, πχ να γράφω ολόκληρες προτάσεις, αλλά καμιά υπογράμμιση, καμιά υπενθύμιση καλό θα ήταν.

Δημοσ.

Φίλε Praetorianos. Όχι, δεν έχω πάρει κανένα από τα δύο γιατί εγω το χρειάζομαι οπωσδήποτε για σημειώσεις οπότε πρέπει πρώτα να σιγουρευτώ γι'αυτό. Για μικρές σημειώσεις και υπογραμήσεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ είναι πολύ καλά και μπορείς να τις αποθηκεύσεις ΜΌΝΙΜΑ. Παρόλα αυτά, δεν αποθηκεύονται στο ίδιο το ερχείο, δηλαδή αν θες απενεργοποιούνται. Παρόλα αυτά, εφόσον το επιθυμείς οι σημειώσεις σου να μένουν μόνημες, υπάρχει σχετική επιλογή. Αυτά τα γνωρίζω μέσα από την έρευνά μου, χωρίς όμως στο ξαναλέω να έχω δοκιμάσει κάποιο από τα δύο.

Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Το μοναδικό ebook reader που βρήκα να παίρνει σημειώσεις με τον τρόπο που θέλεις είναι το iRex iLiad αλλά παραείναι ακριβό για την δουλειά που το θέλω εγώ.

Επίσης αν και δεν είναι ebook ίσως σου κάνει και κάτι τέτοιο? Γενικά πάντως βλακεία τους, τόσο καλή σαν συσκευή το ebook readers αλλά τα κρατάνε πανάκριβα με περιορισμένες λειτουργίες :-(

Δημοσ.
Το μοναδικό ebook reader που βρήκα να παίρνει σημειώσεις με τον τρόπο που θέλεις είναι το iRex iLiad αλλά παραείναι ακριβό για την δουλειά που το θέλω εγώ.

Ευχαριστώ γιατί απ' ότι φαίνεται πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΏΣ αυτό που θέλω εγώ! Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα σου πω. Με το που αγοράσω ένα όμως περιμένετε αναλυτικό tutorial!

Δημοσ.
ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω το samsung papyrus??

Φίλε mixalisaspradak συγνώμη αλλά όσο και να έψαξα δε μπόρεσα να βρω πουθενά ένα eshop να το πουλάει (ούτε καν στο ebay!!!) Τι να πω, θα το ψάξω κι άλλο και θα σου πω...

Να σου ζητήσω όμως ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:29 ----------

Παιδιά, βρήκα αυτό το site το οποίο παρουσιάζει συγκεντρωμένα όλα τα ebook readers που είδαμε ως τώρα...

www.wired.com

Δημοσ.

το samsung papyrus είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω, οπότε θα το πάρω σίγουρα. Αλλά δεν υπάρχει πουθενά! Μίλησα με την Samsung Hellas με το τμήμα που κάνει τις εισαγωγές από Κορέα για να μου πουν πότε θα το φέρουν αλλά δεν είχαν ιδέα!

Δημοσ.
το samsung papyrus είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω, οπότε θα το πάρω σίγουρα. Αλλά δεν υπάρχει πουθενά! Μίλησα με την Samsung Hellas με το τμήμα που κάνει τις εισαγωγές από Κορέα για να μου πουν πότε θα το φέρουν αλλά δεν είχαν ιδέα!

Φίλε πραγματικά όταν το πάρεις θέλω να το πεις εδώ να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις! THNX :)

Δημοσ.

Γενικότερα τα ebook reader στην Ελλάδα είναι μεγάλη ιστορία. Μόνο το BeBook έχω δει και μάλιστα κάνει 330 ευρώ, έλεος. Η sony και το Amazon δεν στέλνουν Ελλάδα οπότε αναγκαστικά θα περιμένω τα καινούρια μοντέλα να βγουν e-bay.. :-(

Ψήνομαι για το PRS-600 Touch της Sony.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση

Το SONY READER EBOOK TOUCH EDITION PRS-600B BLACK υποστηρίζει ελληνικά;

Επίσης κάνει αναζητήσεις λέξεων στα ελληνικά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...