hariskar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μετά από απανωτές ζημιές σε σκληρούς, ψάχνω για καλό πρόγραμμα, ώστε να δημιουργήσω κλώνους των σκληρών μου για να μπορώ να τους αντικαταστήσω άμεσα σε περίπτωση που χρειαστεί. Ευχαριστώ!
.:VenoM:. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα δοκίμασε τα : Norton Ghost και Acronis True Image είναι νομιζω τα 2 καλύτερα στο είδος τους . Προσωπικά στα Windows XP που έχω χρησιμοποιώ το Norton GoBack 4
hariskar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ, και εγώ XP έχω. Σε τι διαφέρει το Norton GoBack 4;
.:VenoM:. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Το GoBack 4 (δεν βγαινουν πλεον νεες εκδοσεις του ) πιστευω ειναι πολυ καλυτερο απο τα backups προγραμματα που υπαρχουν στην αγορα . Καθε φορα που το pc σου crashaρει (π.χ. λογω ιών) μπορεις να το επαναφερεις σε μια ασφαλή κατάσταση που ειχες το pc προτου συμβεί το κακό . Σε πολλα net αν εχεις παρατηρησει οταν κανουν restart τa pc το σύστημα επαναφερεται σε μια σταθερη κατασταση (βεβαιαι εκει χρησιμοποιουν αλλο ειδους software) μεσα σε λιγα λεπτά.Τo Norton Ghost θελει αρκετη ωρα για να βγαλει μια snapshot σε αντιθεση με το goback που το κανει σε μερικα λεπτα . Το μονο που με πειραζε παλια που ειχα 80GB σκληρο ήταν ότι μου επιανε 10 GB χωρο !!! Τωρα πλεον οι σκληροι ειναι πολλοι μεγαλυτεροι σε χωριτικοτητα και δεν θα ανυσηχεις για το χωρο που πιανει
johnfocus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 επειδη εχω χρησιμοποιησει πολλα το Acronis true image 12 ειναι κορυφαιο
alex89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Χρησιμοποιώ το Hirens Bootcd το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις image σε περιβάλλον dos. Όμως όταν πάω να το κάνω, με πετάει έξω από το Norton Ghost και μου λέει κάτι για τη vga. Δοκίμασα με το True Image να πάρω image του σκληρού χωρίς να είμαι στα Win και μου έλεγε μόνον για recover και όχι για backup ή image. Μπορεί κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μου πει ποια έκδοση ακριβώς και ποιού προγράμματος να χρησιμοποιήσω για να πάρω Image από το σκληρό χωρίς να είμαι στα win; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.