punishaur Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 γεια χαρα παιδες.πριν λιγο αγορασα αυτο το λαπτοπ.το βαλα στο ρευμα και το ανοιξα ετσι ωστε να περασω το λειτουργικο(προεγκατεστημενα vista home).το αφηνω να κανει την εγκατασταση και οταν γυρισα που ελεγε πως η εγινε λανθασμενη επανεκιννηση η καποιο σφαλμα και δεν μπορει να συνεχιστει η εγκατασταση.εκανα full recovery και η εγκατασταση εγινε κανονικα.το μονο θεμα που εχω ειναι πως το startup αργει πολυ Να ξεκινησει.3 λεπτα κανει περιπου.ειναι φυσιολογικο η κατι παιζει?το λαπτοπ ειναι καθαρο απο προγραμματα ακομα.
Aleksiss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 είναι λογικό με όλες αυτές τις βλακείες που έχει εγκατεστημένες η toshiba. Η καλύτερη λύση είναι clean install και κατα προτίμηση Win 7.
Tenshi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Θα συμφωνήσω με τον Aleksiss.Αν παρ ελπίδα θελήσεις να μείνεις σε Vista,ξεκίνα απο την καρτέλα add/remove programs και απεγκατέστησε οτι κρίνεις άχρηστο για σένα (σχεδόν όλα τα προγράμματα της Toshiba,πλήν webcam app/connectivity doctor app/soft keys app,touch pad app).Απο εκεί και πέρα μερικά tweaks στα Vista θα βοηθήσουν την κατάσταση (απενεργοποίηση superfetch,windows defender,indexing,auto defrag)
punishaur Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Οκ παιδες,κατι τετοιο σκεφτομουν κι εγω πως υπαρχει.οντως εχει παρα πολλα apps που δεν θελω.οταν ερθουν τα 7 θα τα προτιμησω λογικα
basilis5 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 καμμια αλλη ιδεα?? start/run και γραφεις msconfig πας στην καρτελα startup και ξετικαρεις οτι περιττο φορτωνει
punishaur Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 και μια ακομα ερωτηση!την μπαταρια να την εχω συνεχεια πανω στο λαπτοπ?ετσι κι αλλιως στην πριζα το εχω.χαλαει η μπαταρια αν ειναι πανω στο ρευμα συνεχεια?
LiNa P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 και μια ακομα ερωτηση!την μπαταρια να την εχω συνεχεια πανω στο λαπτοπ?ετσι κι αλλιως στην πριζα το εχω.χαλαει η μπαταρια αν ειναι πανω στο ρευμα συνεχεια? καλημέρα. πηρα ακριβως το ιδιο laptot πριν ενα δυμηνο. Ειχα ρωτησει τον υπαλληλο που με εξυπηρετησε την ερωτηση που κανεις και μου ειχε πει οτι οσο η μπαταρια κανει επαφη στουσ πολους του laptot υπαρχει απωλειακαι σταδιακη φθορα της μπαταριας. μου ειπε οτι και ακομη αν ειναι κλειστο καλο θα ηταν να μην εχω πανω την μπαταρια. το εχω στο ρευμα χωρισ την μπαταρια πανω, την οποια την βαζω μονο οταν τον παρω εκτος σπιτιου. εχω απενεργοποιησει πολλα απο τα απο τα προγραμματα του starup αλλα εξακολουθει να αργει πολυ η εκκινηση του με vista premium.(του περνει περιπου 60''-90'' μεχρι να μου ζητησει κωδικο) και εσενα τοσο πολυ αργει?
punishaur Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ευχαριστω.κι εγω αυτο ηξερα γι αυτο και το δουλευω χωρις μπαταρια(παρολο που δεν ασφαλιζει καλα η παροχη ρευματος).εχω τα vista home και ναι αργει αρκετα.εβγαλα καποια πραγματα αλλα και παλι.βεβαια οσα λαπτοπ εχω δει με βιστα,αργουν στο σταρτ απ.αλλα πολυ αλλα λιγο.το διλεπτο ομως το χρειαζονται τα περισσοτερα μεχρι να ειναι πληρως λειτουργικα.περιμενω να βαλω τα καινουργια ομως εγω να δω...
LiNa P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 και εγω στο να τους αλλαξω λειτουργικο εχω καταληξει. εξ αρχης το σκεφτομουν αλλα... και πολυ τα αντεξα τα vista...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.