ivdimentia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Γεια χαρά παίδες. Σκεφτομαι να κάνω ένα σύστημα υδρόψηξης αλλά δεν έχω ιδέα σχετικά με το θέμα. Θέλω να ψύξω cpu,motherboard και vga. Η motherboard μου είναι η stiker ii extreme και είναι H2o ready. Τι ακριβώς θα χρειαστώ. Και μη ξεχνάτε είμαι εντελώς άσχετως επί του θέματος. Ευχαριστώ.
xolloth Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 απο φιλο τεχνικο pcs σε σχετικη συζητηση μου ειπε οτι ειναι φασαρια,βαζεις σκοτουρα στο κεφαλι σου και διαρκως πρεπει να εισαι stand-by μην τυχον και απο καπου χανει. και μιλαμε για ανθρωπο που εχει ασχοληθει πολυ με το θεμα.
Vatos_locos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 sorry αλλά μαλακίες λέει ο φίλος σου... αν το φτιάξεις σωστά και προσεκτικά δεν έχει κανένα πρόβλημα και στα λέει άτομο που δεν έχει ασχοληθεί πολύ με το θέμα.....
swiftech Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 και γιατι θερμοκρασιες μιλαμε? οι καρτες δουλεουν και Under-oil?
N.I.C Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Γεια χαρά παίδες. Σκεφτομαι να κάνω ένα σύστημα υδρόψηξης αλλά δεν έχω ιδέα σχετικά με το θέμα. Θέλω να ψύξω cpu,motherboard και vga. Η motherboard μου είναι η stiker ii extreme και είναι H2o ready. Τι ακριβώς θα χρειαστώ. Και μη ξεχνάτε είμαι εντελώς άσχετως επί του θέματος. Ευχαριστώ. Αν δεν ασχοληθείς με o/c, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να πας σε νερό, ακόμη περισσότερο αν δεν έχεις ασχοληθεί με το θέμα καθόλου όπως λες...Άσε τις υπερβολές, πάρε μια καλή αερόψυξη, και είσαι jet . Και ας σταματήσει αυτή η προκατάληψη ενάντια της υδρόψυξης του στύλ:" ωχχ υδρόψυξη έχεις; πάει το σύστημά σου, θα γίνει λούτσα"
kostasR1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 απο φιλο τεχνικο pcs σε σχετικη συζητηση μου ειπε οτι ειναι φασαρια,βαζεις σκοτουρα στο κεφαλι σου και διαρκως πρεπει να εισαι stand-by μην τυχον και απο καπου χανει.και μιλαμε για ανθρωπο που εχει ασχοληθει πολυ με το θεμα. Εγώ από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος σου πρέπει να είναι άσχετος με το θέμα ''Watercooling''. Αν θέλεις να βάλεις watercooling προχώρα.. Τα υπέρ είναι Απόδοση, Χαμηλά Επίπεδα Θορύβου και δίνει άλλη εικόνα στο PC Τα κατά είναι κόστος αγοράς. Για ένα σωστό σύνολο θα πας κοντά στα 200 ευρώ. Επίσης θα χρειαστούνε κάποιες ώρες αν κάνεις εγκατάσταση πρώτη φορά.
eSATA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγώ από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος σου πρέπει να είναι άσχετος με το θέμα ''Watercooling''. Αν θέλεις να βάλεις watercooling προχώρα.. Τα υπέρ είναι Απόδοση, Χαμηλά Επίπεδα Θορύβου και δίνει άλλη εικόνα στο PC Τα κατά είναι κόστος αγοράς. Για ένα σωστό σύνολο θα πας κοντά στα 200 ευρώ. Επίσης θα χρειαστούνε κάποιες ώρες αν κάνεις εγκατάσταση πρώτη φορά. Αντε παλι τα ιδια...
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Γιατί.. άδικο έχει; (εν μέρει έστω) Αν δώσεις αρκετά δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνει ιδιαίτερο θόρυβο..
eSATA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Γιατί.. άδικο έχει; (εν μέρει έστω) Αν δώσεις αρκετά δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνει ιδιαίτερο θόρυβο.. Δηλαδη μια ψυκτρα με ενα φαν κανει περισσοτερο θορυβο απο ενα τουλαχιστον διπλο ψυγειο και αντλια;
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Έτσι όπως το θέτεις, όχι, αλλά αν βάλουμε στην εξίσωση και την απόδοση, δεν είναι τόσο χαώδης η διαφορά. Τέλος πάντων, είναι γεγονός ότι μια πολύ καλή αερόψυκτρα και μ' έναν "ψόφιο" ανεμιστήρα μια χαρά θα τα πάει, έχει ειπωθεί πολλάκις..
kostasR1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δηλαδη μια ψυκτρα με ενα φαν κανει περισσοτερο θορυβο απο ενα τουλαχιστον διπλο ψυγειο και αντλια; Υπάρχει PC που να έχει 1 fan μέσα? Εγώ εδώ μέσα διαβάζω για fan μπροστά, fan πισω, fan οροφης και σε λίγο θα βάλουν και στο ''υπόγειο''. 'Αρα δεν μιλάμε για αερόψυκτο PC με ένα fan, μιλάμε για PC με 3-4 fans.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.