Προς το περιεχόμενο

ποιες μνήμες;

kprimax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες μνήμες θα προτείνατε;

αυτές Adata 4GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 6400, 4-4-4-12 )

ή

αυτές Adata 4GB DDR2-1066 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 8500, 5-5-5-15 )

Θα φορεθούν σε μητρική Asrock P45XE WIFI N

Υποστηρίζει μνήμες DDR2 1200/1066(o/c mode)/800/667

Έχουν περίπου την ίδια τιμή, αυτό που δεν ξέρω είναι τι είναι καλύτερο, χαμηλότερη συχνότητα μνήμης με μικρά Timings ή μεγαλύτερη συχνότητα με μεγαλύτερα Timings ;

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο κιτάκια και λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά στην τιμή, εγώ θα πρότεινα τις 1066άρες, είτε κλοκάρεις, είτε όχι. Αν ήταν αρκετά ακριβότερες (και δεν είχα σκοπό να κλοκάρω) θα πήγαινα ασυζητητί στις 800άρες.

Δημοσ.

Δηλαδή περισσότερη σημασία για την ταχύτητα της μνήμης έχει η συχνότητά της και λιγότερο τα μικρά Timings ;

Δημοσ.

Αυτό παίζει από configuration σε configuration. Το σίγουρο είναι πως ανάμεσα σε αυτά τα δύο κιτάκια που παρέθεσες, οι διαφορές στην ταχύτητα θα είναι πρακτικά σχεδόν μηδενικές.

Εγώ για ψυχολογικούς λόγους θα προτιμούσα τις 1066άρες που έχουν μεγαλύτερο bandwidth.

Δημοσ.
Αυτό παίζει από configuration σε configuration. Το σίγουρο είναι πως ανάμεσα σε αυτά τα δύο κιτάκια που παρέθεσες, οι διαφορές στην ταχύτητα θα είναι πρακτικά σχεδόν μηδενικές.

Εγώ για ψυχολογικούς λόγους θα προτιμούσα τις 1066άρες που έχουν μεγαλύτερο bandwidth.

+ 1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...