el_toro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ CDRW PLEXTOR 24X. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ CD ΣΕ CD ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ BUFFER ΣΤΟ 0. ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ...ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ BUFFER ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ CD ΣΕ 12-13 ΛΕΠΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2-3. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BUFFER, ΑΛΛΑΓΗ ΜASTER-SLAVE. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΨΟΓΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΟΤΗΕΡΒΟΑRD ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ASUS A7V. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ PROMISE CONTROLLER ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ??? ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ: ASUS A7V - 384MB RAM 133MHZ - ATHLON THUND. 800MHZ - SB LIVE - HD QUANTUM FRBL 20GB - DVD 7500GD HITACHI - CD 50X BTC - MODEM EXT - TV CARD PIXELVIEW. ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΑΧ OUTPUT 200W!!! A EXEI KAI 5-6 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. ****ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ DATA CD EITE SE AUDIO.
Undertaker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 des an einai energopiimeno to DMA sto cd-rec
el_toro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 TA XP TO ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ......ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!
Κomos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 mipos antografeis on the fly??? to dvd auto pou exeis den ypostirizei otf oute gia 8x. apo disko sou kanei ta idia??? to mono sigouro einai oti to trofodotiko den ftaei! dokimase na bgales merika progs apo to startup na eleutheroseis mnhmh
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Και εμένα το ίδιο κάνει όταν προσπαθώ να αντιγράψω από on the fly cd από το creative (μπλιαχ) dvd μου. Απλώς δεν μπορεί να σηκώσει τόσο bandwidth μεταφοράς δεδομένων αφού στα winxp δεν σηκώνεται το UDMA!!! Αλήθεια, ποια DVD-rom σηκώνουν το UDMA τους χωρίς πρόβλημα στα WinXP. (πάω για αλλαγή τώρα κοντά) 8-)
Undertaker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Ti lete re emena to Pioneer mou trexi kanonika DMA kai to recorder to plextor 24x mipos ta exete sto idio kanali an nai tote logiko einai na sas kani auto to prob
adams Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Εγω εχω το hitachi7500 και το teac40x στο ιδιο καναλι.....εχω γραψει αρκετα on-the fly μεχρι και 40Χ .....δεν ειχα ουσιαστικα κανενα προβλημα.... Εισαι σιγουρος πως το dma ειναι ενεργοποιημενο και για τις 2 συσκευες?(δεν εχει σημασια που τα xp το ενεργοποιουν αυτοματα.....το απενεργοποιουν εξισου αυτοματα...προσωπικη εμπειρια)
BrwmogazoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 KATARXAS...dokimase na valeis tous latest via drivers... Tsimpa tous apo edw: http://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIA_4in1_443v.zip Kai pes mas an ly8hke to prob sou
el_toro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 ΤΟ DMA EINAI ENERGOPOIHMENO. TA EXO SE KSEXORISTA IDE OLA. TO ON THE FLY DEN TO DOKIMASA. THA PERASO KAI TOYS 4,43 KAI THA SAS PO
madsc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Επίσης τσέκαρε αν είναι δηλωμένο στο bios. Το ξέρω ότι δεν αποθηκεύεται τίποτα από cd-rom στο bios αλλά μου έχει τύχει το ίδιο ακριβώς με το x24 & το x40 σε μερικές μητρικές. Aspi έχεις ελένξει; sc
Gabriel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Με Hitachi DVD GD7500 και το Plextor 24x κανένα πρόβλημα σε Athlon 1.4 και σε Pentium 4.On the fly σε 4 λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.