Voodooman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Εχθές το απόγευμα, εκεί που λαγοκοιμόμουν, ένοιωσα μία έντονη επιθυμία να αγοράσω την 4850 vapor X. Ψάχνω εδώ και εκεί, την βρίσκω στο Πλαίσιο. "Internet only" λέει. Το περίμενα, όλα τα ψαγμένα κομμάτια που τα δίνουν σε λογική τιμή, πάντα internet only τα πετυχαίνω. Κάνω την παραγγελία και ακόμη περιμένω. Από Τρίτη και βλέπουμε πλέον. Και από εδώ αρχίζω την έκθεση ιδεών. Το όνειρο του "Πλαισίου" (και κάθε Πλαισίου) είναι να μπορούσε να κλείσει όλα του τα φυσικά μαγαζιά και να αγοράζουν όλοι μέσω ίντερνετ ή, τέλος πάντων να μειώσει τα λειτουργικά του έξοδα (ενοίκια, φώτα-νερά, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-δηλαδή άνθρωποι) όσο μπορεί. Σε αυτό το κλίμα εντάσσονται και αυτές οι διαδικασίες internet only και top web offer. Το top web offer το καταλαβαίνω απόλυτα και το επικροτώ 100%, εκεί όμως που σφίγγουν πρωκτοί είναι στο internet only. Πώς με αναγκάζεις να ψωνίσω το συγκεκριμένο προϊόν μόνο μέσω ίντερνετ; Και άντε, ας πούμε ότι το κάνεις αυτό για τους χίλιους-δυό δικούς σου λόγους. Χρέος σου δεν είναι να οργανώσεις αυτό το τμήμα άψογα; Να επεξεργάζεσαι τις παραγελλίες 24/7, να αποστέλλεις τα προϊόντα άμεσα, ώστε να φτάνουν στον πελάτη όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στην περίπτωσή μου, η παραγγελία θα έρθει, στην καλύτερη περίπτωση, την Τρίτη. Πολύ ωραία. Ποτέ δεν το χώνευα αυτό το internet only του Πλαισίου, αλλά δεν το είχα δοκιμάσει, Τώρα το δοκίμασα και έμαθα. Τους έστειλα και ένα mail στο εξυπηρέτησης πελατών όπου γράφω πάνω-κάτω τα ίδια. Ξέρω από τώρα τί θα μου απαντήσουν, αλλά θα σας κρατήσω και εσάς ενήμερους.
BaNcU Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Και εγώ ήμουν περίεργος γι' αυτό, και τώρα είμαι ακόμα πιο περίεργος να δώ τι παίζει .
linuxovios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 skroutz και οι αγορές από αλλού. Απλά τα πράγματα. Σπάνια το πλαίσιο είναι το πιο φτηνό. Όποιος μου αναφέρει τώρα το επιχείρημα του support, ok, πάω πάσο. Αλλά μη διαμαρτύρεστε μετά...
SlimData Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ως πρωην εργαζομενος πλαισιου μπορω να βοηθησω λιγο.... αυτο το θεμα με τα internet only προιοντα πρωτα απ'ολους βρηκε αντιμετωπους τους ιδιους τους πωλητες... παρα πολλα και δικαιολογημενα τα παραπονα του κοσμου και ως συνηθως ποιος τα ακουγε? οι πωλητες......... anyway αυτο εγινε για εναν συνθετο λογο... κατ'αρχας μην ξεχναμε τι ειναι το πλαισιο και τι διασυνδεσεις εχει στο εξωτερικο........ στο πλαισιο ηξεραν πολυ περισσοτερα και πολυ νωριτερα απο εμας για αυτην την οικονομικη κριση.... οταν εμεις πρωτοακουγαμε κατι αχνα στις ειδησεις αυτοι ηδη εφτιαχναν στρατηγικες αντιμετωπισης... τι επρεπε να γινει λοιπον??? να μειωθουν πολυ τα εξοδα με την ελαχιστη μειωση στα εσοδα... σωστα???? εκει μεσα λοιπον κυκλοφορουν 2-3 "φωστηρες" που υποτιθεται οτι βρiσκουν λυση σε ολα τα θεματα και θα βοηθησουν την εταιρια να ανακαμψει... τι σκεφτηκαν λοιπον???? INTERNET ONLY.... με τα internet only προιοντα το πλαισιο κερδιζει σε 2 τομεις... 1: υποχρεωνει τον πελατη να εξοικειωθει με το ηλεκτρονικο του μαγαζι και να το συνηθισει, κατι που πιστεψτε με, θελουν να κανουν οπωσδηποτε 2: μεταφεροντας ενα μερος της κινησης τους στην ιστοσελιδα τους ξεμπουκωνουν τα καταστηματα τους.... και θα μου πει καποιος, γιατι να θελουν να το κανουν αυτο????? η απαντηση ειναι απλη... ποιο ειναι το μεγαλυτερο εξοδο του πλαισιου???? ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ............ αρα σκοπος ηταν να φυγουν αρκετοι πωλητες απο τα καταστηματα χωρις αυτο να επηρεασει τις πωλησεις.... πριν 10 μηνες ολα τα καταστηματα του πλαισιου σε αθηνα και αττικη ειχαν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 600 ΠΩΛΗΤΕΣ!!!!! σημερα????? 360......................................................................................Πιστευω οτι καταλαβατε ολοι τι ειναι για το πλαισιο αυτο το INTERNET ONLY..... Πριν κλεισω θελω να πω κατι που εχω πει κι αλλες φορες, μην τα βαζετε ρε παιδια με τους πωλητες...... υπαρχουν καποιοι πολυ αθλιοι, ειναι λιγοι ομως.. οι περισσοτεροι απλα ακολουθουν εντολες... υπαρχουν διευθυντες στα μαγαζια και η δουλεια τους ειναι αυτη, οταν εχετε καποιο προβλημα να σας βρισκουν λυση... ελπιζω να βοηθησα, ζηταω συγνωμη για το μεγεθος του μηνυματος μου και ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε συζητηση...
Voodooman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραία όλα αυτά SlimData. Εννοείται πως δεν τα βάζω με τους πωλητές, δεν έχουν καμμία σχέση με την στρατηγική του μαγαζιού. Με αυτόν τον τρόπο, ο πωλητής χάνει τα καλύτερα "όπλα" του, του απαγορεύουν ουσιαστικά να πουλήσει τα καύτερα προϊόντα. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι με αυτόν τον τρόπο χάνουν έναν γρήγορο και αξιόπιστο πελάτη. Αυτός που θα πάει να πάρει την vapor X σημαίνει ότι το έχει ψάξει καλά. Γρήγορα θα μπει στο μαγαζί, θα πει δυό κουβέντες με τον πωλητή, γρήγορα θα φύγει. Ενώ αν έρθει ο άσχετος (που έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να αγοράσει μεσω νετ) που ψάχνει για "μια καλή κάρτα γραφικών, να παίζω pro", θα ψιλορωτάει το ένα και το άλλο, θα τα κάνει τσουρέκια του πωλητή και μετά από κανένα μισάωρο θα αποφασίσει. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, μήπως αυτό δεν θέλουν και οι μαρκετινίστες; Να κάνουν ξεκαθάρισμα, ώστε οι γνώστες να ψωνίζουν μέσω νετ, ενώ οι άσχετοι να πηγαίνουν στα μαγαζιά και εκεί να τους βάζουν να αγοράζουν ό,τι χρειάζεται ξεστοκάρισμα. Πολύ φοβάμαι ότι αρκετές φορές θα έχεις πάρει τέτοιες "οδηγίες" SlimData... Μετάνοιωσα που έπεσα στον εκβιασμό του μαγαζιού και παρήγγειλα, χίλιες φορές να την έπαιρνα από το εξωτερικό, παρά από το Πλαίσιο. Όσο ζούσα στην επαρχία ψώνιζα κάποιες φορές από το Πλαίσιο, αλλά εκεί δεν είχα δώσει βάση στο 'internet only", τώρα όμως που γύρισα Θεσσαλονίκη κατάλαβα τι παπαριά είναι. Εκεί που θα μπορούσα να έχω την κάρτα από Παρασκευή απόγευμα, πάμε για Τρίτη το νωρίτερο. Είναι τρέλα, να είναι το Πλαίσιο 15 λεπτά από το σπίτι μου και να παραγγέλνω μέσω ίντερνετ!
Inler Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ασχετο αλλα φιλε που δουλευες στο Πλαισιο ησουν ικανοποιημενος απο την δουλεια(γενικα παντα) γιατι σκεφτομαι να καταθεσω βιογραφικο...Τι λες;
antreasM77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 οπως ακριβως τα λεει ο SlimData ειναι...ολο αυτο ειναι ιδεα 2 ατομων αποφοιτων πανεπιστημιου εξωτερικου,που δεν εχουν δουλεψει σαν πωλητες ουτε ενα λεπτο και υλοποιηση αλλων 2 που εχουν μεν δουλεψει σαν πωλητες,αλλα εποχες 1996...γραφω κι εγω σαν πρωην εργαζομενος πλαισιου... inler,πλεον οπως εχει καταντησει το πραγμα,μονο εαν εισαι ΠΟΛΥ απελπισμενος...για κανεναν αλλο λογο...
SlimData Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ναι φιλε voodoo συμφωνω, πλεον ειναι αστειο που γινεται.... Σκεψου οτι κοιταω τωρα στο site καρτες γραφικων... Απο τα 100 ευρω και πανω μονο 11 καρτες απο τις περιπου 85 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ INTERNET ONLY!!! Επιπλεον αν καποιος θελει high-end καρτα γραφικων η καλυτερη που μπορει να παρει απο καταστημα ειναι η 4890.... Ολες οι αλλες internet only.................. @ inler: φιλε μου εγω προσωπικα ειχα αρκετα προβληματα και διαφωνουσα πολυ συχνα με τον τροπο που λειτουργει το πλαισιο, γι'αυτο και με απελυσαν..... τα περισσοτερα παιδια εχουν τα ιδια προβληματα με μενα αλλα δεν μιλανε και καταπινουν πολλα... τι να σου πω... καμια δουλεια δεν ειναι ιδανικη αλλα να ξερεις οτι στο πλαισιο σε σχεση με τις αντιστοιχες εταιριες η πιεση προς τους υπαλληλους εχει γινει αφορητη..... θελει στομαχι... τελος παντων, δεν σου λεω να μην πας, απλα ψαξε και για καποιες εναλλακτικες.... στην τελικη δοκιμασε και αν δεν γουσταρεις φευγεις... δικη σου επιλογη...
iced Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 στο πλαισιο σε σχεση με τις αντιστοιχες εταιριες η πιεση προς τους υπαλληλους εχει γινει αφορητη..... θελει στομαχι.. Εχει γινει τοσο αφορητη και εχουν γινει απιστευτα ευγενικοι σε βαθμο γλυψιματος. Πραγματικα αισθανομαι λιγο εως αρκετα αβολα
UpToDate_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εχουμε και λεμε, 1.Αφ'οτου γινει η παραγγελια μπορεις να δεις μεσω του λογαριασμου στο Πλαισιο,σε τι φαση βρισκεται η παραγγελια σου. 2.Ισχυουν, Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή, και το Πλαίσιο αποστέλλει την παραγγελία σας * την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα στις πόλεις Αθήνα*, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης * εντός δύο εργασιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα (στις Πρωτεύουσες των Νομών) και * εντός τριών εργασιμων ημερών στα νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (800-11-12345). Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε όμως, πως είναι δύσκολο το να κανονιστεί κάποια συγκεκριμένη ώρα, διότι η παράδοση εξαρτάται από τον αριθμό των προϊόντων που παραγγείλατε, τις διαφορετικές περιοχές παράδοσης και το δρομολόγιο του κάθε φορτηγού. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου. * : Για παραγγελίες εντός Αθηνών γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (Εφόσον ζητηθεί) 3.Σε περιπτωση που καθυστερησει η παραγγελια επισης ισχυουν τα παρακατω, Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: * Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών εγχώριων και διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας * Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο Ανάμεσα στα 18,000 προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις * Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας * Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα 4.Εγω προσωπικα,βολευομαι πολυ απο το αγορες μεσω ιντερνετ διοτι δεν χρειαζεται να τρεχω ο ιδιος...και σ'ολες τις περιπτωσεις (δικες μου και μη) το Πλαισιο ηταν εντος χρονικου οριου.Τωρα αν καθυστερησει...γι'αυτο υπαρχουν και τηλεφωνα/e-mail οπως λεει το κειμενο παραπανω. 5.Λογικο ειναι το Πλαισιο πλεον...να απολυει οσο πιο πολλα ατομα μπορει-και να μην τα αντικαθιστει με αλλους,διοτι απλα πλεον δεν του χρειαζονται. Τακτικη-Τσιγκουνη(διοτι το κερδος του φτανει και περισσευει για πληρωμες πολλωωων υπαλληλων..) Αυτα απο εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.