Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Έχει ενημερωθεί ο HAL9000 για το εν λόγω logo με τα "ματάκια". Στην επόμενη αναθάθμιση του φόρα θα μπει.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Για να σας προλάβω στο θέμα με το logo της Insomnia, σας λέω ότι προχωράει. Σε λίγες μέρες ελπίζω να έχω φτιάξει "ότι" χρειάζετε ώστε να είμαστε ΟΚ και στο θέμα αυτό. Πάντως σας περιμένει μία έκπληξη, οπότε δείξτε λίγο κατανόηση και υπομονή.
madsc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Όπως γράφει και σε ένα άλλο Post, ποιός βιάζεται;;; sc
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Ας σας δείξω τι έχω ετοίμασει μέχρι στιγμής. Έχω να προτείνω τέσσερα συνολικά logos, τα οποία μπορούν να μπουν σε κάθε θέμα ανάλογα με το χρώμα του background. Πρώτο (σκούρο) Δεύτερο (σκούρο) Τρίτο (ανοιχτό) Τέταρτο (ανοιχτό) Για να μην μπερδεύεστε, τα δύο πρώτα είναι για σκουρόχρωμο background και τα άλλα δύο είναι για ανοιχτόχρωμα background.
madsc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Προτείνω το 3ο. Στο desert που είμαι εκτός από τα μάτια σε όλα τα υπόλοιπα ίδια φαίνονται. sc
Edgar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 kai ego sto mystery to trito mou fenetai teleio. mono sta 2 last to... pos na sto po, to sagoni tou kefeliou fenetai kala, sta alla dio einai kapos spasmeno... alla it's ok... to tria einai gamato...
Cristina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 mmm... Κι εγώ το 3ο προτιμώ. Η κίνηση των ματιών δεν είναι ούτε πολύ αργή ούτε πολύ γρήγορη και δεν κουράζει. Έχω το default και σε μένα φαίνονται το ίδιο, αν εξαιρέσεις τα 2 πρώτα που όντως είναι κάπως "φαγωμένα" στο περίγραμμα του κεφαλιού.
@_zerocool Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Cristina said: mmm... Κι εγώ το 3ο προτιμώ. Η κίνηση των ματιών δεν είναι ούτε πολύ αργή ούτε πολύ γρήγορη και δεν κουράζει. Έχω το default και σε μένα φαίνονται το ίδιο, αν εξαιρέσεις τα 2 πρώτα που όντως είναι κάπως "φαγωμένα" στο περίγραμμα του κεφαλιού. θα συμφωνήσω απόλυτα με την cristina. To τρίτο είναι το καλύτερο.
Imagine Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Το 3ο είναι το καλύτερο...μην σας πω να είναι και λίγο πιο κόκκινα τα μάτια...τι insomnia logo θα είναι αλλιώς;
pyro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 to tetarto! edit: naii! kokkina matia!!!!!!! ahahahahahaha hmmmmm, meta 0a to fonazoume mpafiadh!
DJ_XLR8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Πολύ καλά όλα τους! Ας κάνουμε ένα poll για να δούμε τι θέλει ο κόσμος.
ASSOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 pws e3hgeite egw na mhn vlepw kinhsh sto logo apo ton Explorer mou? Ti ftaiei?
madsc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Υπάρχει μια εντολή assos [play animations in web pages] μέσα στα tools => internet options στην καρτέλα advanced. Μήπως δεν είναι τσεκαρισμένη; sc
xaxanoylis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2003 Ο φίλος μας petza είδα στην σελίδα του κάτι ωραία logo και είπα ότι θα ήταν καλή ιδέα να τα δείξω:http://briefcase.pathfinder.gr/contents/Petza/1024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.