Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με google earth

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα καλά βρήκα update για την κάρτα γραφικών και δουλεύει.............

thanks

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:12 ----------

Τώρα που έβαλα τους καινούργιους drivers παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα....

aaazwx.th.jpg

φαίνετε όπως δείχνουν τα βελάκια το νερό σαν να είναι σκαμμένο, και μια γραμμή που χωρίζει την οθόνη σε 2 άνισα μέρη...μου το έκανε και παλιότερα με το L2 κάπου που είχε πύλη αντί να φαίνετε κανονικά είχε κάτι γραμμές λες και ήταν κλειστη λόγω έργων ή το ταβάνι φαινόταν κούφιο και τέτοια....τι παίζει να φτάει τώρα?

Δημοσ.
Όλα καλά βρήκα update για την κάρτα γραφικών και δουλεύει.............

thanks

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:12 ----------

Τώρα που έβαλα τους καινούργιους drivers παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα....

aaazwx.th.jpg

φαίνετε όπως δείχνουν τα βελάκια το νερό σαν να είναι σκαμμένο, και μια γραμμή που χωρίζει την οθόνη σε 2 άνισα μέρη...μου το έκανε και παλιότερα με το L2 κάπου που είχε πύλη αντί να φαίνετε κανονικά είχε κάτι γραμμές λες και ήταν κλειστη λόγω έργων ή το ταβάνι φαινόταν κούφιο και τέτοια....τι παίζει να φτάει τώρα?

Άσχετο αλλά απο θερμοκρασίες πως πάς? Καμιά φορά εμφανίζονται τέτοια προβλήματα λόγω υπερθέρμανσης της κάρτας ή ακόμα και του cpu.

It's a long shot, i know. Αλλά δες και πες μας....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα στην θερμοκρασία...50βαθμοί δεν νομίζω να είναι πολλοί....

πάντως μου το κάνει σε πάρα πολλά παιχνίδια αυτό...παίζει να φταίει ότι είναι παλιά η κάρτα ή κάτα στα καινούργια drivers..γιατί με τα παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...