Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τι να πώ.. Κάνε μια ανασυγκρότηση δίσκου μήπως και...
ringboy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δες οπωσδήποτε εαν υπαρχει update για την καρτα γραφικών σου. Δες και εδω: http://earth.google.com/support/bin/answer.py?answer=117453&ctx=sibling
IMAndreas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Όλα καλά βρήκα update για την κάρτα γραφικών και δουλεύει............. thanks ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:12 ---------- Τώρα που έβαλα τους καινούργιους drivers παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα.... φαίνετε όπως δείχνουν τα βελάκια το νερό σαν να είναι σκαμμένο, και μια γραμμή που χωρίζει την οθόνη σε 2 άνισα μέρη...μου το έκανε και παλιότερα με το L2 κάπου που είχε πύλη αντί να φαίνετε κανονικά είχε κάτι γραμμές λες και ήταν κλειστη λόγω έργων ή το ταβάνι φαινόταν κούφιο και τέτοια....τι παίζει να φτάει τώρα?
MixalisX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Όλα καλά βρήκα update για την κάρτα γραφικών και δουλεύει.............thanks ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:12 ---------- Τώρα που έβαλα τους καινούργιους drivers παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα.... φαίνετε όπως δείχνουν τα βελάκια το νερό σαν να είναι σκαμμένο, και μια γραμμή που χωρίζει την οθόνη σε 2 άνισα μέρη...μου το έκανε και παλιότερα με το L2 κάπου που είχε πύλη αντί να φαίνετε κανονικά είχε κάτι γραμμές λες και ήταν κλειστη λόγω έργων ή το ταβάνι φαινόταν κούφιο και τέτοια....τι παίζει να φτάει τώρα? Άσχετο αλλά απο θερμοκρασίες πως πάς? Καμιά φορά εμφανίζονται τέτοια προβλήματα λόγω υπερθέρμανσης της κάρτας ή ακόμα και του cpu. It's a long shot, i know. Αλλά δες και πες μας....
IMAndreas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα στην θερμοκρασία...50βαθμοί δεν νομίζω να είναι πολλοί.... πάντως μου το κάνει σε πάρα πολλά παιχνίδια αυτό...παίζει να φταίει ότι είναι παλιά η κάρτα ή κάτα στα καινούργια drivers..γιατί με τα παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.