antonl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέχρι τη μέση περίπου κυλούσε σχετικά ομαλά. Μετά παραέγινε σουρεαλιστική (για τα γούστα μου) και κοιτούσα το ρολόι...
disqualified Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέχρι τη μέση περίπου κυλούσε σχετικά ομαλά. Μετά παραέγινε σουρεαλιστική (για τα γούστα μου) και κοιτούσα το ρολόι... προσπαθησε να δεις τοτε ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!!!!
Garnele Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μαλακίες, η ταινία δεν ήταν βαρετή, απλά χρειαζόταν ένα δεκάλεπτο διάλειμμα στη μέση για να μην μπουκώσεις εικόνες. Σαν το διάλειμμα ανάμεσα στο ΤΕΛΕΙΟ ________ (<----- ραντομ φαγητό) για να ρευτείς. Εμένα μου άρεσε πολύ και την προτείνω.-
tzotzo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Απογοητευσε αυτη τη φορα ο Τερυ Γκιλιαμ Γιατι ποτε σε ενθουσιασε? Μου κάνει εντύπωση που σε πολλούς φάνηκε δυσνόητη.. Πολύ ωραία ταινιούλα! Ο Τερυ,δυσνοητος? αϊ στο καλο Μέχρι τη μέση περίπου κυλούσε σχετικά ομαλά. Μετά παραέγινε σουρεαλιστική (για τα γούστα μου) και κοιτούσα το ρολόι... Τι?Ειχε τιποτα ταξιδια στον χρονο?
Voodooman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Πάρα πολύ καλή ταινία, αλλά ο θάνατος του Ledger της έκανε τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά. Ο Gilliam προσπάθησε να σώσει ό,τι μπορούσε, αλλά δύσκολα μπαλώνονται τέτοια πράγματα.
disqualified Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι ποτε σε ενθουσιασε? Πρωτη φορα με τις περιπετειες του Βαρωνου Μυνχαουζεν παιδακι ακομα στον κινηματογραφο. Ακομα θυμαμαι την εμπειρια. Μη μιλησω αργοτερα για Monty Python, αλλα αφου σε χαλαει τι τον βλεπεις;
akisk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Οι βαθμοί στο Imdb είναι ό,τι να'ναι. Μη δίνετε και πολλή βάση. Εμένα μου άρεσε, γιατί θύμιζε περισσότερο παλιό καλό Gilliam, παρά κάτι Tideland και Αδερφούς Γκριμ. Ο Tom Waits φοβερός εεε;
Garnele Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Φοβερός ο Γουέητς, όντως, εγώ πιστεύω ότι του άξιζε να πάρει την κοπέλα περισσότερο από τους άλλους. Επίσης, γιατί άφησε κενό ο Λέτζερ, μια χαρά το χειρίστηκε ο Γκίλιαμ, δεν κατάλαβα μπαλώματα και αν δεν το ήξερα ότι πέθανε δεν θα το καταλάβαινα από την ταινία..
kirileman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Η αλλαγή του ηθοποιού πως δικαιολογείται; Υποτίθεται ότι κάθε φορά αυτός που μπαίνει στον καθρέφτη μαζί του τον βλέπει ως κάποιον άλλον επειδή η φαντασίωση είναι δική του; Τέσπα, μέτρια η ταινία, περίμενα πολλά περισσότερα.
tzotzo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Πρωτη φορα με τις περιπετειες του Βαρωνου Μυνχαουζεν παιδακι ακομα στον κινηματογραφο. Ακομα θυμαμαι την εμπειρια. Μη μιλησω αργοτερα για Monty Python, αλλα αφου σε χαλαει τι τον βλεπεις; μου την σπανε οι σκηνοθετες,που προσπαθουν να ξεπερασουν(ανεπιτυχως) τον Χιτσκοκ. Τις βλεπω για να δω μεχρι που μπορει να φτασει ο κομπλεξισμος τους
million_voices Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 καλη ταινια,ισως την αδικω λιγο κιολας αλλα wow αδερφε μου τι ειδα δεν ηταν οπως πχ ειπα με το the fountain
Garnele Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τσ τσ, ερασιτέχνες. =ρ Αλλά γιατί μία ταινία του Γκίλιαμ να μπαίνει στο ίδιο ποστ με τον Αρονόφσκι; Και ντάξει, εμένα προσωπικά δε μου αρέσει ο Αρονόφσκι, αλλά σοβαρά, πιστεύεις ότι έχουν κάποια σχέση για να γίνει οποιαδήποτε σύγκριση;
the_end Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 μου την σπανε οι σκηνοθετες,που προσπαθουν να ξεπερασουν(ανεπιτυχως) τον Χιτσκοκ. Τις βλεπω για να δω μεχρι που μπορει να φτασει ο κομπλεξισμος τους wait what?
frenzy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τουλάχιστον μια προσπάθεια τεκμηρίωσης δεν βλάπτει - έτσι για να γίνεται συζήτηση δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.