privateer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 http://uk.movies.yahoo.com/features/exclusive/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Όπως λέει κι ένας φίλος "in motherf*cking Gillam we trust!"
teo64x Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Το είδε κανείς; Από τις καλύτερες (με την πολύ στενή έννοια) ταινίες της χρονιάς. Δεν κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια να μας βάλει στο κλίμα αν δε μπούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά κατά τα άλλα άψογη οπτικά και σκηνοθετικά δουλειά και το σενάριο πολύ καλογραμμένο και με εύστοχους συμβολισμούς (από τη στιγμή που έβλεπα ακόμη, αποφάσισα ότι θα την ξαναδώ άλλη στιγμή πιο προσεκτικά για να μελετήσω όσα μπορεί να μου είχαν ξεφύγει ως εκείνο το σημείο). Πείτε με βλάσφημο, αλλά πολύ θα ήθελα ο Tony να παιζόταν από το Johny Depp για όλη τη διάρκεια της ταινίας.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Καμια σχεση με τον Faustus του Marlowe η μπα?
mariosk89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το είδε κανείς; Από τις καλύτερες (με την πολύ στενή έννοια) ταινίες της χρονιάς. Δεν κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια να μας βάλει στο κλίμα αν δε μπούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά κατά τα άλλα άψογη οπτικά και σκηνοθετικά δουλειά και το σενάριο πολύ καλογραμμένο και με εύστοχους συμβολισμούς (από τη στιγμή που έβλεπα ακόμη, αποφάσισα ότι θα την ξαναδώ άλλη στιγμή πιο προσεκτικά για να μελετήσω όσα μπορεί να μου είχαν ξεφύγει ως εκείνο το σημείο). Πείτε με βλάσφημο, αλλά πολύ θα ήθελα ο Tony να παιζόταν από το Johny Depp για όλη τη διάρκεια της ταινίας. την είδα και εγώ.είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες για την ταινία και απογοητεύτηκα λίγο. σε κάποια σημεία το "έχανε" λίγο και γινόταν υπερβολική.όντως πρέπει να την ξαναδεί κάποιος για να την πιάσει. όσο για το spoiler εννοείτε. το κομμάτι που έπαιζε ήταν το καλύτερο από άποψη ερμηνίας. ο Heath Ledger επίσης έπαιξε πάρα πολύ καλά,κρίμα που πέθανε τόσο νέος,θα γινόταν πολύ καλός ηθοποιός. αυτός που με ξενέρωσε ήταν o Jude Law.χάλια το κομμάτι του
soturin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το είδε κανείς; Από τις καλύτερες (με την πολύ στενή έννοια) ταινίες της χρονιάς. Δεν κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια να μας βάλει στο κλίμα αν δε μπούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά κατά τα άλλα άψογη οπτικά και σκηνοθετικά δουλειά και το σενάριο πολύ καλογραμμένο και με εύστοχους συμβολισμούς (από τη στιγμή που έβλεπα ακόμη, αποφάσισα ότι θα την ξαναδώ άλλη στιγμή πιο προσεκτικά για να μελετήσω όσα μπορεί να μου είχαν ξεφύγει ως εκείνο το σημείο). Πείτε με βλάσφημο, αλλά πολύ θα ήθελα ο Tony να παιζόταν από το Johny Depp για όλη τη διάρκεια της ταινίας. Επειδή πέθανε δε σημαίνει πώς έγινε ο καλύτερος ηθοποιός, τι βλάσφημος; Γενικά άκουσα πώς η ερμηνεία του Ledger σε αυτήν την ταινία ήταν καλή, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό.
coolman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως δεν είναι η ευκολοχώνευτη ταινία που θα πας να περάσεις ένα ευχάριστο δίωρο. Ωραίες εικόνες, ωραία εφέ, αλλά το σενάριο είναι μόνο για τους προβληματισμένους. Εγώ βγήκα και δεν είχα καταλάβει ακόμα τι είδα.
disqualified Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Απογοητευσε αυτη τη φορα ο Τερυ Γκιλιαμ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Για καποιο λογο ηταν οι 2 πιο βαρετες ωρες μου σε σινεμα τα τελευταια χρονια. Κριμα γιατι η σκηνοθεσια και τα εφφε, και πολλες εκ των ερμηνειων ηταν καλες. Μαλλον αυτη ειναι ταινια που πρεπει να τη ξανα-ματαδεις για να καταλαβεις...
Kryptonite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μου κάνει εντύπωση που σε πολλούς φάνηκε δυσνόητη.. Πολύ ωραία ταινιούλα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ειχα μπει χωρις να διαβασω κανενα σχολιο - υποθεση περι της ταινιας, και το μονο που ειχα στο μυαλο μου ηταν "Περιπετεια Φαντασιας". Οποτε οπως καταλαβαινεις μου φανηκε λιγο περιπετεια φαντασιοπληξιας και την ειδα ρηχα. Νταξει ολοι καταλαβαινουν οτι πραγματευοταν τη μαχη "καλο vs κακο" , αλλα οχι ο,τι αλλο βαθυτερο ηθελε να μας περασει.
coolman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μου κάνει εντύπωση που σε πολλούς φάνηκε δυσνόητη.. Εμένα δεν μου φάνηκε δυσνόητη. Βαρετή μου φάνηκε. Δεν θα συνιστούσα να πάει να την δει κάποιος άλλος.
Kryptonite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Και σε πολλούς ακόμα φάνηκε βαρετή..Σίγουρα δεν είναι ταινία για όλους.Είναι αρκετά περίεργη και παίζει αρκετά ρόλο με τι διάθεση έχεις πάει να τη δεις και για τι ταινία είσαι προετοιμασμένος..Αν περιμένεις να δεις περιπέτεια, θρίλερ ή κάτι τέτοιο...έχασες!Πχ πολλοί (όπως κατάλαβα στο τέλος που άδειαζε η αίθουσα) είχαν ξενερώσει γιατί δεν ήξεραν περι τίνος πρόκειται και την είχαν φανταστεί αλλιώς.Εγώ χωρίς να ξέρω ακριβώς τι να περιμένω, την είχα στο μυαλό μου σαν κάτι σε στύλ Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων φάση και δεν έπεσα πολύ έξω. (Πάλι καλά που δε μου βγήκε Αλίκη στο ναυτικό να φύγω με 10 λίτρα αίμα λιγότερο απο κει μέσα! )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εν τω μεταξυ στο Imdb η ταινια εχει παρει ενα διολου ευκαταφρονητο 7,4...!
Sellers Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα πάλι με άρεσε πολύ. Ωραία ιστορία, ωραία εφέ, μπόλικη φαντασία, ένας απο τους αγαπημένους μου στον ρόλο του διαβόλου και γενικά ωραίο κλίμα και κατάληλη ταινία για ''χριστουγενιάτικες μέρες'' . Πάντως είχα στο νού μου τι θα πάω να δω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.