el_toro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 TO POST ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ MOTHERBOARD CHAINTECH 7VJL KT400 DELUXE. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΤΑ ΧP PRO ENG, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΟΤ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ : STOP: C0000221 UNKNOWN HARD ERROR. ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΗΣ WD ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ CHIPSET ΤΗΣ VIA ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ UDMA ΑΠΟ ΤΟ BIOS, Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧP ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΠΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ UDMA. IT WORKED FOR ME.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Σπάνια μπορείς να αλλάξεις μητρική και να ξαναδουλέψει η εγκατάσταση που είχες χωρίς πρόβλημα. Οι πιθανότητες αυξάνονται αν πας από μητρική σε μητρική της ίδιας εταιρείας και ίδιου (ή μεταγεννέστερου) chipset..
Gabriel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Μαθαίνουμε από που να φυλαγόμαστε... Ωραίος.
el_toro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ WINDOWS. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΘΟΥΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ WD ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 8ΜΒ BUFFER (ΣΕΙΡΑ JB).
BrwmogazoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 So another incompatibility me Via chipset? Ligo periergo akougetai...
apoc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Τελικα αρχιζω και κουραζομαι με αυτη την Via παρολο που σαν καταναλωτης τους δεινω την ψηφο μου στις νεες μου αγορες..ολο κατι τετοια κουλα ακουω και προβληματιζοαμι...ξεχναω την αλλη μεγαλη μ@λακια με τις Audidyη το θεμα με τους detonator!
BrwmogazoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote apoc:</font><hr> Τελικα αρχιζω και κουραζομαι με αυτη την Via παρολο που σαν καταναλωτης τους δεινω την ψηφο μου στις νεες μου αγορες..ολο κατι τετοια κουλα ακουω και προβληματιζοαμι...ξεχναω την αλλη μεγαλη μ@λακια με τις Audidyη το θεμα με τους detonator! <hr /></blockquote> Myrizomai riziki allagh se Intel sto mellon???Ektos kai an eisai idi dikos mas
TonyMontana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 So another incompatibility me Via chipset?<BR>Ligo periergo akougetai... <hr /></blockquote> edw akougetai mia xara
Gabriel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Εγώ πάντως που είχα Via KT333,ΑΧΡ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα,παρόλα αυτά τώρα με Intel είμαι πιο σίγουρος.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Εγώ πάντως με Via KT333 και WD80JB δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου, το επόμενο board μου δεν θα έχει Via
MY80- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 KT333 kai WD1200JB over here kai douleyei mia xara
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Εξάλλου δεν με εκπλήσει και πάρα πολύ. το ΚΤ400 δεν έχει βγει και ότι καλύτερο. Το ΚΤ400Α με λυμένα αρκετά προβλήματα και Dual DDR ακούγεται πολύ καλύτερο.
Gabriel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Εγώ πάντως με Via KT333 και WD80JB δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου, το επόμενο board μου δεν θα έχει Via <hr /></blockquote> Tι θα έχει;Nforce2;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Μάλλον... Αν και πρέπει να πω ότι για την ώρα είμαι ικανοποιημένος με το Epox 8K3A+ (KT333) και περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές για να πάρω έναν XP2400+ και να τον ξεσκίσω (με το συμπάθειο)
agpr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Μακριά από τον κ**ο μου, και όπου θέλει ας είναι :D Συγγνώμη δεν μπορούσα να αντισταθώ Το nForce2 φαίνεται πολύ καλό. Όσο για τη via, τι να πω. Σε άλλους δουλεύουν άψογα και σ' άλλους βγάζουν το λάδι. Athlon σε intel chipset δε μπαίνει,εε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.