Προς το περιεχόμενο

Πόση ώρα μπορεί να μείνει ανοιχτός ένας υπολογιστής ;

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC το ανοιγω όταν θελω "βρωμοδoυλεια" ή απλα να παιξω κατι που δεν το χω στις κονσολες μου.

Εν αντιθεσει, ο iMac ειναι ανοιχτος 24/7 πολλες φορες με ρεκορ συνεχομενα ανοιχτου (χωρις restart) στους 2 μηνες (εκτος απ την οθονη που την απενεργοποιω οταν φευγω, μη παθει κ τιποτα ενσωματωμενη ειναι!) ειδικα τα βραδια, αφου δεν ακουγεται κιχ.

Όταν πια κατεβουν οοοοοοολα τα Torrents,ληξει ο λογαριασμος του Rapidshare,γεμισουν οι σκληροι,κ εχω δει οτι σειρα ηταν να δω, κ εχει ερθει ο κβαντισμος στο μεσο pc, μπορει να τον κλεισω κ για ενα βραδυ να παρει ρεπό!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπάρχει τροπος να υπολογισουμε ποσο σκαμε στη δεη για το pcδιο; Ειχα βγάλει καποιο μεγάλο ποσο νομιζω αλλα θελω και επιβεβαιωση

Σε τι pc;

agsfdsaahsdfhgdashkhagkasbjdsabkasbjasdjgdfab akbdf

Το PC το ανοιγω όταν θελω "βρωμοδoυλεια" ή απλα να παιξω κατι που δεν το χω στις κονσολες μου.

:rolleyes:

Δημοσ.

agsfdsaahsdfhgdashkhagkasbjdsabkasbjasdjgdfab akbdf

:rolleyes:

καποια παιχνίδια θέλει να τα παίζει ον λινε μάλλον γιαυτό :P

το λαπτον με 256 ραμ εχει μινει 2 εβδ συνεχομενες ανοικτο και εκανα ενα ρεασταρτ για να ξεκουραστη ... (το έχω απο το 2002)

Δημοσ.
καποια παιχνίδια θέλει να τα παίζει ον λινε μάλλον γιαυτό :P

το λαπτον με 256 ραμ εχει μινει 2 εβδ συνεχομενες ανοικτο και εκανα ενα ρεασταρτ για να ξεκουραστη ... (το έχω απο το 2002)

Το ν με το π, εχουν τουλαχιστον 5 πληκτρα διαφορα...

Δημοσ.

Πες μου οτι βλεπεις να γραφεται ετσι για πρωτη φορα...:P

• Super Moderators
Δημοσ.

στου κουφού την πόρτα, πάρτην και φύγε...

ότι και να του πούμε μας γράφει κανονικότατα και ανορθόγραφα εκεί που δεν πιάνει μελάνι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...