costasmarkoglou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Καλησπερα σε ολους! Σημερα αγορασα την Sony Bravia KDL-32X4000. Συνεδεσα λοιπον κανονικα το PS3 μου στην TV με HDMI καλωδιο εννοειται και πηγα στις ρυθμισεις εικονας για να ρυθμισω τις αναλυσεις. Ολα καλα οταν επιλεγω τις αναλυσεις 576p, 720p, 1080i αλλα οταν επιλεγω την αναλυση 1080p χανεται η εικονα και πρεπει να ακυρωσω την τελευταια αναλυση για να επανελθει. Μηπως ξερετε γιατι γινεται αυτο? Η τηλεοραση ειναι Full HD και μαλιστα απο τις καλες. Περιμενω απαντησεις ευχαριστω!!
million_voices Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 εχεις κανει αναβαθμιση το ps3 στην τελευταια εκδοση λογισμικου? αν ναι δοκιμασε το ps3 με το ιδιο καλωδιο σε αλλη full hd tv και βλεπουμε
costasmarkoglou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Εχω το τελευταιο firmware στο PS3. Δεν εχω ομως αλλη Full HD τηλεοραση για να δοκιμασω...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 http://esupport.sony.com/US/perl/news-item.pl?news_id=273
costasmarkoglou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Σιγουρα ειναι η KDL-40XBR6 η δικη μου? ΓΙατι οταν παταω να κατεβει το update μου ζηταει τον κωδικο που ειναι στο πισω μερος της TV και οταν τον βαζω μου λεει το εξης: Based on the model and serial number you entered, there is no software update available for your KDL-40XBR6. Thank you for checking. Στο ελληνικο site δν υπαρχει επιλογη για update... Επισης κ να μπορουσα να κατεβασω το update χρειαζομαι ενα ειδικο USB Sony για να το μεταφερω στην τηλεοραση οποτε κ παλι ακυρο...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Σιγουρα ειναι η KDL-40XBR6 η δικη μου? ΓΙατι οταν παταω να κατεβει το update μου ζηταει τον κωδικο που ειναι στο πισω μερος της TV και οταν τον βαζω μου λεει το εξης: Based on the model and serial number you entered, there is no software update available for your KDL-40XBR6. Thank you for checking. Στο ελληνικο site δν υπαρχει επιλογη για update... Επισης κ να μπορουσα να κατεβασω το update χρειαζομαι ενα ειδικο USB Sony για να το μεταφερω στην τηλεοραση οποτε κ παλι ακυρο... Όχι η Sony το λέει αυτό για διαφήμιση. Με όλα τα USB λειτουργεί. Πάντως περίεργο που δεν υποστηρίζεται το μοντέλο σου. Για κάνε μια αναζήτηση στο Google για firmware απο το μοντελο σου.
StavrosD Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 99% φταίει το HDMΙ καλώδιο που χρησιμοποιείς. Πόσα μέτρα είναι, τι ποιότητα (πόσο το πήρες) και έχει κάποια πιστοποίηση (π.χ. HDMI 1.2);
costasmarkoglou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 99% φταίει το HDMΙ καλώδιο που χρησιμοποιείς. Πόσα μέτρα είναι, τι ποιότητα (πόσο το πήρες) και έχει κάποια πιστοποίηση (π.χ. HDMI 1.2); Εχω αλλα 2 θα τα δοκιμασω κ 8α σας πω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ---------- ΟΚ εβαλα αλλο HDMI και ολα μια χαρα τωρα ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.