djmike Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 http://www.tuneupmedia.com/ το τέλειο συμπλήρωμα για το itunes δουλεύει όπως το shazam (iphone) σε όσα κομμάτια του πεις, και φτιάχνει τα tags αυτόματα και γρήγορα!!!! δοκιμαστικά μπορείτε να το δείτε για 100 κομμάτια. Εγώ το δοκίμασα και αμέσως μετά το αγόρασα (30 $ για lifetime) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Αρκετά καλό. Η ποιότητα των covers με χαλάει λίγο, όπως και το ότι αρκετά τραγούδια τα βρίσκει σε collections, αντί των original albums. Μου βρήκε κάτι γιαπωνέζικα, ισραηλίτικα και κανα δυο ελληνικά. Bought it Πάντως κάποια στιγμή θέλω να κάνω και ένα "upgrade" σε όλα τα mp3 που με ενδιαφέρουν. Θέμα προς συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Πολύ καλό plugin θα το έλεγα για το itunes, το είχα βρεί όταν είχα πρωτοπάρει το iMac μου αλλά δεν το είχα δώσει σημασία και είχα ξεχάσει. Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μετά από μερικές ώρες χρήσης έχω να κάνω τα παρακάτω σχόλια. Αν πολλά από τα mp3 τα έχεις βρει ήδη (όπως εγώ) τότε θα σου πάρει αρκετή ώρα να ξεχωρίσεις ποια θες να κρατήσεις και ποια όχι. Αυτό λόγω του ότι πολλά τα βάζει σε compilations. Έχει βέβαια την να προσπαθεί να να βρίσκει τα κομμάτια σε albums. Μου αρέσει π βρίσκει το συνολικό genre σε πολλά. Π.χ. classic rock, progressive house, etc. Έχει αποδειχτεί χρυσό σε ορχηστρικά, live καθώς και διάφορα mix από κομμάτια που ούτε καν το γνώριζες. Σε γενικές γραμμές αρκετά καλό, απλά αν έχεις ένα library με 9k κομμάτια (που θεωρείται μικρό!) έχει δουλίτσα αν θες να τα ψηρίσεις ένα ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Απο κλασική μουσική όμως, όπως πάντα, τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ότι έχει δουλειά έχει.... αλλά το θέμα είναι πως σε βοηθάει πολύ εχω μέχρι τώρα φτιάξει 4000 τραγούδια που είτε τα είχα ως track 1 είτε έλειπε artist κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.