BladeRunner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ο τιτλος τα περιγραφει ολα. ψαχνω προγραμμα που να του πεταω μια σελιδα παο φορουμ μεσα και να μου κατεβαζει ολες τις εικονες οχι σε thumbnail αλλα σε πληρες μεγεθος... where's the catch? το φορουμ σε οφηγει σε imagevenue,shack κτλ οποτε θελω να κατεβαζει τις εικονες ακομα και οταν εχουν λινκ που οδηγει ολου... υπαρχει κατι τετοιο? δοκιμασα το bulk image αλλα δεν δουλευει λογω αυτου του τρικ
.:VenoM:. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 δοκίμασε να αποθηκευσεις την ιστοσελιδα αυτη που θες και θα σου σχηματιστει ενας φακελος που θα εχει ολες τις εικονες της σελιδας
TziniX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ναι απλά αποθήκευσέ την...τι πιο απλό απο αυτό? ή κατεβασε το orbit downloader ή κάτι παρόμοιο
dermitzos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Αν κατάλαβα καλά δεν θέλεις να πηγαίνεις στο imageshack π.χ. αλλά από το site που τις έχει να τις κατεβάζεις αμέσως.. Σωστά;;
sotos65 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Για εικόνες που εμφανίζονται σε φόρουμ και προέρχονται από το imagevenue, και άλλα παρόμοια host site για φωτογραφίες, αυτό εδώ, http://imagehost-grabber.com/ Αν χρησιμοποιείς τον firefox 3.5 και δεν δουλεύει, μπορείς να βάλεις επίσης το "Nightly Tester Tools" για να ξεπεράσεις το πρόβλημα συμβατότητας, https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/6543?src=api
BladeRunner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 οκ,θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ---------- μου βγαζει,πιθανον κατεστραμενο αρχειο.παρ'ολα αυτα κατεβαζει κανονικα. οποτε ευχαριστω πολυ. εμοτικονς πως διαολο βαζω? δεν εχω βαλει και ποτε αλλα ειπα να ριξω ενα χαμογελο τωρα
dermitzos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εμοτικονς πως διαολο βαζω? δεν εχω βαλει και ποτε αλλα ειπα να ριξω ενα χαμογελο τωρα Αν γράφεις από την γρήγορη απάντηση πρέπει να θυμάσαι πως είναι τα emotions.. Αν γράφεις από την κανονική απάντηση τότε πατάς στα εικονίδια...
BladeRunner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 το μονο που εχει σε εμενα ειναι εικονιδια για τα μυνηματα...δηλαδη να βαλω σαν επικεφαλιδα...κατι εξωφθαλμο κανω λαθος προφανως...
oldnew Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Γιατι δεν δοκιμαζεις αυτο το plugin για firefox http://www.downthemall.net/ Εχει επιλογη να επιλεγει αυτοματα ολα τα αρχεια εικονας της σελιδας που εισαι, τωρα ανα ειναι τιποτα προστατευμενες εικονες κλπ δεν το εχω δοκιμασει..
BladeRunner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Θα το δοκιμασω φιλε μου,σε ευχαριστω. ΑΛοιπον το bulk image κατεβαζει σωστα αφου αποθηκευσω την σελιδα,δεν κανει νερα,δηλαδη δεν κατεβαζει thumbnails αι μικρες εικονες η διαφημισεις. επισης μπαινει σε ολα τα image hosts αλλα......... κανει για να κατεβασει 73 φωτογραφιες.................. ΜΙΣΗ ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω 24αρα συνδεση και κατεβαζω ως premium στο rapidshare με 1200....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.