Προς το περιεχόμενο

BlackBerry 8900 Curve "GPS"

dennisnv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα πήγα και αγόρασα το Blackberry 8900 και η αλήθεια είναι ότι τα έχω βρει λίγο μούσκεμα επειδή είναι στα αγγλικά αν και η κοπέλα που μου το έδωσε στο πλαίσιο είπε πως έχει ελληνικό μενού κλπ.Τεσπά δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω εδώ.

Είδα ότι έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλά εγώ GPS δεν είδα πουθενά... :rolleyes:

Ρε παιδιά ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να το βρω??Ψάχνω, ψάχνω αλλά τίποτα! :-(

Θα περιμένω απαντήσεις σας!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Επειδή ενφιαφέρομαι να το αγοράσω κ εγώ το ίδιο, πως σου

φαίνεται? Εχεις προσπαθήσει να πεις στο ιντερνετ ? Είναι καλό?

Αν κ δν έχει ραδιοφωνο νομίζω ...:/

Δημοσ.

σου εχουν απαντησει και αλλου , πρεπει να κανεισ συνδεση data για να σου εμφανιστει το εικονιδιο με τους χαρτες , δυστυχως η ευτυχως χωρις data plan το blackberry ειναι νεκρο , ειναι ενα απλο τηλεφωνο με qwerty πληκτρολογιο.

Δημοσ.
σου εχουν απαντησει και αλλου , πρεπει να κανεισ συνδεση data για να σου εμφανιστει το εικονιδιο με τους χαρτες , δυστυχως η ευτυχως χωρις data plan το blackberry ειναι νεκρο , ειναι ενα απλο τηλεφωνο με qwerty πληκτρολογιο.

To έχω συνδέσει με το ίντερνετ του σπιτιού προς το παρόν.

Πρέπει να πάω να κάνω σύνδεση Data για να έχω GPS??

Υποτίθεται ότι είναι ενσωματωμένο και δεν χρειάζεται ίντερνετ.

Δημοσ.

Καλέ μου φίλε, θα με συγχωρέσεις, αν σε προσγειώσω λίγο απότομα στην οικτρή ελληνική πραγματικότητα αλλά πραγματικά, όπως ανέφερε και ο φίλος μας πιο πάνω, έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ καλό εργαλείο, το οποίο χωρίς πρόσθετο πακέτο δεδομένων είναι ...ανάπηρο!

Αν κρίνω πάντως από τη δική μου περίπτωση με το BlackBerry 9500, το GPS του είναι A-GPS, δηλαδή λειτουργεί μέσω του παρόχου της τηλεφωνίας και όχι ως αυτόνομη συσκευή, δυστυχώς. Αν κάνω πάλι λάθος, πολύ θα το χαρώ να με διορθώσετε αλλά ήδη με "περιποιήθηκαν" άλλα σαϊνια στο site http://www.crackberry.com που είναι από τα "γνωστά" στους χρήστες των BlackBerry συσκευών.

Κρίμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...