rookblaze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Παιδιά έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Freeagent 500gb της Seagate. (Δεν μπορώ να βρω το ακριβές μοντέλο στο e-shop όμως. To πήρα πέρσι τέτοιο καιρό στα 90 ευρώ.) Επειδή τώρα τελευταία τον χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο και για πολύ ώρα παρατηρώ ότι μετά από κάποιες ώρες ανεβάζει θερμοκρασία. Τι πρέπει να κάνω? Είναι επικύνδινο αν το αγνοήσω ή δεν παίζει κανένα ρόλο και μπορώ να συνεχίσω να τον έχω συνδεδεμένο? Αν είναι επικύνδινο ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες? Αντιμετωπίζονται? Θέλω να τον χρησιμοποιώ αν γίνεται για να αποθηκεύω εκεί απευθείας τα torrents μου πράγμα που σημαίνει πολλές ώρες σύνδεσης.
rookblaze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 εννοώ ότι αν το πιάσεις το δίσκο καίει.
liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Not enough. Δες ακριβή θερμοκρασία με κάποιο software.
athens4free Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Παιδιά έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Freeagent 500gb της Seagate. (Δεν μπορώ να βρω το ακριβές μοντέλο στο e-shop όμως. To πήρα πέρσι τέτοιο καιρό στα 90 ευρώ.)Επειδή τώρα τελευταία τον χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο και για πολύ ώρα παρατηρώ ότι μετά από κάποιες ώρες ανεβάζει θερμοκρασία. Τι πρέπει να κάνω? Είναι επικύνδινο αν το αγνοήσω ή δεν παίζει κανένα ρόλο και μπορώ να συνεχίσω να τον έχω συνδεδεμένο? Αν είναι επικύνδινο ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες? Αντιμετωπίζονται? Θέλω να τον χρησιμοποιώ αν γίνεται για να αποθηκεύω εκεί απευθείας τα torrents μου πράγμα που σημαίνει πολλές ώρες σύνδεσης. Δες ακριβως τις θερμοκρασιες και αναφερε τες γιατι μπορει απλα να ειναι απολυτα φυσιολογικο. Ολοι οι σκληροι ανεβαζουν θερμοκρασια μετα απο καποια παρατεταμένη χρηση κάποιων ωρων.. Φιλικά, Γιώργος
notorious20 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 To θέμα σε ενα εξωτερικο σκληρο ωστοσο ειναι οτι λιγα μπορεις να κάνεις σχετικά με τις θερμοκρασίες(εκτος βεβαια και το καλύπτει η εγγυηση).. Συνεπώς εγώ λεω απλα να τον έχεις για να μεταφερεις πράγματα απλα απο pc σε pc και οχι σα storage. Ετσι και να σου ψοφησει λιγο το κακό . ..
alex89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δύο freeagent έχω, έναν 500άρη και 1000άρη. Και τους δύο και 3 μέρες για 8 ώρες να τους έχω ανοιχτούς πρόβλημα θερμοκρασίας δεν αντιμετωπίζω. Ο 500άρης είναι κοντά στον έναν χρόνο που τον έχω. Κάτι με τους 350άρηδες είχα διαβάσει πως ανέβαζαν θερμοκρασία, όμως δε μου έτυχε κανένας στα χέρια μου για να ξέρω.
slaughter Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 εγώ έχω τον freeagent 320και γενικά το καλοκαίρι δεν την παλεύει με θερμοκρασίες. φτάνει 55+ βαθμούς οπότε προσπαθώ να μην τον χρησιμοποιώ. είναι η θήκη του που δεν είναι καλή (αυτή με το πορτοκαλί λαμπάκι έχω εγω. υποθέτω μιλάμε για την ίδια) δοκίμασε το Hard Disk Sentinel για να δεις θερμοκρασίες κ άλλα τέτοια. Εγώ έχω βάλει κ το πρόγραμμά της seagate που τον κλείνει αν δεν χρησιμοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.