LeChuck Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Γεια σας παιδια, Πηρα το Rallisport Challenge με το οποιο εχω προβλημα στο video. Tα εισαγωγικα video και τα μενου ειναι κανονικα αλλα μολις παει να αρχισει καποιο race βλεπω τα πρωτα 5-6 frames (την κινηση της καμερας και καλα) και μετα κολλαει. Ο ηχος παιζει κανονικα. Εχω λειτουργικο WinXP καιGF4 Ti4400 και εχω βαλει τελευταιους detonator drivers. Λετε να βαλω το SP1 ; Κανει καμμια διορθωση στο DirectX; Μηπως να βαλω το DirectX 9 που ειναι beta ή θα τα κανω λιάρδα ολα στα Windows ; Ευχαριστω.
LIQUID1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 poion detonator exeis; me 40.72 detonator mou paizei kanonika alla ligo spasta se athlon 1.8/gforce 3 sta xp pro sp1. protimisa omos ta win2000 pro giati paei kalytera. me 30.82 detonator pou eixa arxika mou edeixne ta amaksia mavra alla eixe vgalei mynima to programma oti exei palio driver kai pi8ano na exei provlima
soko Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Τι λέει παιδιά το Rallisport? Είναι καλύτερο από το ΜcRae το 2 σαν αίσθηση οδήγησης? Γενικά τόσα χρόνια έχω παίξει αρκετά rallye παιχνιδάκια αλλά τα McRae κανένα δεν τα πλησίαζε σε οδήγηση.
pieros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 soko ===> exeis dikio den einai k tipota to fobero!An exeis XBOX tote ta leme!
LeChuck Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Παιδια ενταξει .. Ειχα detonators 40.72 και δεν επαιζε. Εβαλα XP SP1 και εκανα update τους drivers της Audigy (8/11/02) και τωρα παιζει. Γενικα εχει απιθανα γραφικα (το κακο ειναι οτι οταν παιζεις σε πιστα με λασπη το αμαξι δε λερωνεται ) αλλα νομιζω ειναι ευκολοτερο στην οδηγηση απο το CM2. Στα πιο πολλα αυτοκινητα εαν ρυθμισεις το power ratio πισω τοτε με "αναποδο τιμονι" εισαι αρχοντας. Περιττο να σας πω οτι το Nissan Skyline ριχνει στα αυτια των υπολοιπων. 850hp ειναι αυτα... Τρωει τις ευθειες για πλακα. Αλλα οταν βγεις σε καμμια δυσκολη στροφη θελει ΦΡΕΝΑΑΑΑΡΡΕΕΕΕΣΣΣΣ
looperx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Gia mena to McRae2 einai poly anwtero. Pio realistika grafika kai kalhterh aisthsh sthn odhghsh. Ektos aytou xwris to rallisport na exei idietera kala grafika sta 1024x768 me ola full kanei spasimata!!!!! Exw GF4 Ti4600
LeChuck Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 ΔΙΟΡΘΩΣΗ : Ειδα ξανα τα replay απο κανα δυο αγωνες και τελικα οντως λερωνεται το αυτοκινητο αναλογα την πιστα. Agent_Orange : Εσενα σε λενε Μανο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.