Προς το περιεχόμενο

gtx series vs. 9000 series

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εγω τον φεβρ.. πειρα την gtx 260 και ενα τροφοδοτικο και πληρωσα κοντα στα 350Ε.

την αποδιξη δεν την εχω αμα χαλασει(χτυπα ξυλο)τι θα γινει???:-(

πανε τσαμπα τα λεφτα??

απο E-shop την πειρα

ΥΓκαι ο ταραμας εχω κρατισει μονο της καρτα ηχου!!! 95Ε!!!

αντι να κανω το αναποδο χεχε

Δημοσ.
ρε παιδια εγω τον φεβρ.. πειρα την gtx 260 και ενα τροφοδοτικο και πληρωσα κοντα στα 350Ε.

την αποδιξη δεν την εχω αμα χαλασει(χτυπα ξυλο)τι θα γινει???:-(

πανε τσαμπα τα λεφτα??

απο E-shop την πειρα

ΥΓκαι ο ταραμας εχω κρατισει μονο της καρτα ηχου!!! 95Ε!!!

αντι να κανω το αναποδο χεχε

δυστυχώς πρέπει να τισ κρατάς όλες κάπου... εγώ έχω αποδείξεις απτο πλαίσιο ακόμα και απο πράγματα που αν χαλάσουν δν με πολυενδιαφέρει, αλλα γιαυτό είναι οι εγγυήσεις... ξέχασα να πώ η κάρτα που πήρα έχει 3 χρόνια εγγύηση .... :D :D

• Super Moderators
Δημοσ.

η GTX260 υπάρχει ακόμα...

όταν χαλάσει λογικά την ίδια και αν δεν υπάρχει ή πιστωτικό ή κάποια με ίδιες ή καλύτερες επιδόσεις

Δημοσ.

ναι αλλα αποδειξει δεν εχω κρατισει :(

επιδει την ειχα παρει με πιστωτικια καρτα(να ειναι καλα η αδεφη μου χεχε)

αμα χαλασει τοτε τον πουλο??

ρωταω γιατη αναιβαζει τρελες θερμοκρασιες :)

Δημοσ.

απόδειξη είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν με ότι κ αν την αγοράσεις. κ εγώ πιστωτική χρησιμοποιώ σε όλες τις αγορές μου, η απόδειξη που σου δίνουν είναι ουσιαστικά η εγγύηση, δεν έχει σημασία απο που προήλθαν τα λεφτά.. ακόμα και χωρίς λεφτά να πάρεις κάτι (π.χ αλλαγή), είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν απόδειξη .. ψάξε μήπως είναι κάπου λοιπόν :-)

Δημοσ.

στην κουτα της gtx 260 ητανε αλλα τα μετακινησα ολα στην κουτα του τροφοδοτικου και την πεταξα χεχε

εψαξα και δεν ητανε εκει :(

ΥΓθα ψαξω κανενα ξαδερφακι μου να την πουλησω οπως εκανα και με την 800gts 512 χεχεχε

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που την πήρες από eshop δεν υπάρχει πρόβλημα, στο "account" σου έχουν κρατήσει αρχείο με την παραγγελία το οποίο περιλαμβάνει serial number της κάρτας :-)

Δημοσ.

εεεεε δεν το ηξερα αυτο λολ

απο το υποκαταστημα τα παραγκειλα χεχεχε noooooooooooooo

και το ειπα στην αδερφη μου να κανουμε απο ιντερνετ!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

γνωμη μου, παρε το μαγαζι να σου δωσει απο τα αρχεια του μια κοπια της αποδειξης (σε επιχειρηση δουλευω, γινετε). Αν την εχει, εχει καλως, αλλιως οπως ειπες κ συ ναι..τον πουλο! :P

Δημοσ.

να παω στο μαγαζι με την πιστ καρτα και να τους πω αμα μπορουνε να βρουνε τις αγωρες που εχω με αυτην??

Δημοσ.
η GTX285 είναι αρκετά καλύτερη, απλά αν ήσουν πολυ τυχερός θα σου έδιναν μια GTX295

πάντως πάλι καλά να λες που δεν σου έδωσαν χειρότερη από την GTX285...

λοιπόν... το συγκεκριμένο post το κάνω με λίγο επιφύλαξη αλλα είμαι 90% σίγουρος οτι τα παρακάτω ισχύουν... όσοι σκέφτεστε η τυχαίνει να πάρετε κάποια κάρτα GTX285.. εδώ και δύο μέρες ξεκίνησα να παίζω AoC με την καινούρια κάρτα μου και πάντα, μετά απο 1 ώρα συνήθως, η οθόνη χάνει το σήμα με την κάρτα γραφικών και πρέπει να κλείσω το pc και να το ανοίξω πάλι αφου το reset δεν καταφέρνει τίποτα.. η κάρτα δεν ανεβάζει θερμοκρασία (στους sensors τουλάχιστον, το ανεμιστιράκι το τρέχω 100% με precision και η θερμοκρασία φτάνει max 62). το καλύτερο? με 1-2 google κατάφερα να βρώ οτι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν αρκετά άλλα άτομα με παρόμοιες GTX285 και μερικοί έχουν αλλάξει 2 και 3 φορές κάρτα χωρίς καμία τύχη... και τώρα πάμε πάλι για αλλαγή :cry: :cry:

edit: έκανα downgrade σε 182.50 drivers μήπως και.... we'll see..

Δημοσ.

τελικά μάλλον οι drivers φταίνε, τσάμπα φώναζα χτές :-):-) με λίγα λόγια όποιος θέλει 285 gtx ξεχνάει τους τελευταίους drivers της nvidia ....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βιάστηκα να μιλήσω.... το πρόβλημα υπάρχει τελικά.. δεν έχει να κάνει με τους drivers :/ απορώ που είμαι ο μόνος που το έχει εδώ, ίσως δεν υπάρχουν πολλοι με 285 ακόμα??

εδώ και ένα screenshot απο το precision... τι σκαμπανεβάσματα είναι αυτά?? (αν και δεν ξέρω αν ευθύνονται αυτά) :/

kartag.jpg

Δημοσ.
οι 190.xx drivers έχουν αυτό το πρόβλημα και όχι μόνο στην GTX285, σε όλες τις GTXxxx

καλά πάντως για το hard lock ευθύνεται 99% η 285... έχω δοκιμάσει όλους τους drivers και σε δύο διαφορετικά λειτουργικά (xp, 7). δεν άλλαξε κάτι ίσα ίσα στα windows 7 (μάλλον λόγο του οτι το aero χρησιμοποιεί directx) η οθόνη έχανε το σήμα ακόμα πιο γρήγορα... τώρα άντε να βρώ χρόνο να την πάω για αλλαγή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...