islas canarias Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 επειδη εχω χασει μαλλον επεισοδια μηνες τωρα, μπορει καποιος να μου πει ποιες οι διαφορες μεταξυ των σειρων Gtx (280,285, etc) και 9αρες (9800, etc) της nvidia? Ποιες θεωρουντε καλυτερες? παλια εβλεπα με βαση την τιμη τον διαχωρισμο, αλλα τωρα δε μπορω να καταλαβω
mihachris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Οι gtx series είναι η καινούργια σειρά της nvidia και συνεπώς καλύτερη απο τις 9000. Η μόνη κάρτα που είναι κάπως στα επίπεδα της 9800GTX (που είναι και η καλύτερη απο τις 9000) είναι η GTS250 η οποία νομίζω πως έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις.
liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 GTS250 = 9800GTX+. (ακριβώς η ίδια κάρτα, simple re-brand). Μετά πάει βάση ονομασίας, GTX260 < GTX275 =< GTX280 < GTX285 < GTX295(2xGTX275). Βάση τιμής/επιδόσεων, δεν αξίζουν οι δυο τελευταίες. Οι υπόλοιπες έχουν παίξει σε πολύ καλές τιμές κατά καιρούς.
islas canarias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 GTS250 = 9800GTX+. (ακριβώς η ίδια κάρτα, simple re-brand). Μετά πάει βάση ονομασίας, GTX260 < GTX275 =< GTX280 < GTX285 < GTX295(2xGTX275). Βάση τιμής/επιδόσεων, δεν αξίζουν οι δυο τελευταίες. Οι υπόλοιπες έχουν παίξει σε πολύ καλές τιμές κατά καιρούς. ευχαριστω! αρα σε κανα 2 μηνες που θελω να παρω νεα καρτα κοιταω τις νεες gtx.. και οχι τις 9αρες..?
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ευχαριστω! αρα σε κανα 2 μηνες που θελω να παρω νεα καρτα κοιταω τις νεες gtx.. και οχι τις 9αρες..? Θα κοιταξεις την τσεπη σου, το συστημα σου και εαν εχεις αναγκη απο μια καλη καρτα και μετα θα διαλεξεις την καρτα που χρειαζεσαι. Παει και με το ονομα αλλα συνηθως κοιταμε τα review και βλεπουμε ποια καρτα ειναι καλυτερη απο καποια αλλη (+ καποια αλλα χαρακτηριστικα) και αναλογως επιλεγουμε αυτη που μας κανει για το budget μας.
karetsos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ευχαριστω! αρα σε κανα 2 μηνες που θελω να παρω νεα καρτα κοιταω τις νεες gtx.. και οχι τις 9αρες..? σε λίγους μήνες θα βγουν και οι κάρτες επόμενης γενιάς, οπότε οι gtx θα πέσουν και άλλο φαντάζομαι (οπότε οι 9χχχ μάλλον θα θεώρουνται ξεπερασμένης τεχνολογίας και δύσκολα θα τις βρίσκεις)
mihachris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Όπως λέει και ο karetsos, θα βγούνε καινούργιες κάρτες με το DX11 σε λίγους μήνες οπότε καλύτερα να περιμένει λίγο καθώς θα πέσουν και οι τιμές των παρόντων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 βέβαια οι DX11 που θα βγουν στην αρχή θα είναι οι "φτηνές"...500 euro each
Luciddream Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 παιδιά πρόσφατα χάλασε η κάρτα γραφικών που είχα (8800 ultra 768mb) την οποία είχα αγοράσει 700 ευρώ πριν απο 2 χρόνια σχεδόν.. μου την αντικατέστησαν με μια 285 gtx, στην αρχή ξίνισα λίγο γιατι η τιμή της είναι πολύ πιο κάτω απο τα 700, αλλα μάλλον δν θα το μετανιώσω ε?? το έχω χάσει λίγο με τις εξελίξεις των καρτών γιαυτο ρωτάω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 η GTX285 είναι αρκετά καλύτερη, απλά αν ήσουν πολυ τυχερός θα σου έδιναν μια GTX295 πάντως πάλι καλά να λες που δεν σου έδωσαν χειρότερη από την GTX285...
gilardino Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 παιδιά πρόσφατα χάλασε η κάρτα γραφικών που είχα (8800 ultra 768mb) την οποία είχα αγοράσει 700 ευρώ πριν απο 2 χρόνια σχεδόν.. μου την αντικατέστησαν με μια 285 gtx, στην αρχή ξίνισα λίγο γιατι η τιμή της είναι πολύ πιο κάτω απο τα 700, αλλα μάλλον δν θα το μετανιώσω ε?? το έχω χάσει λίγο με τις εξελίξεις των καρτών γιαυτο ρωτάω απο ποιο καταστημα αν επιτρεπεται...
Luciddream Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 χαχα... καλά είχα σκοπό να το κάνω σε δικό του thread αλλα θα το πώ εδώ κ βλέπουμε. την κάρτα την είχα αγοράσει απτο πλαίσιο. λοιπόν όταν την πήγα για αλλαγή αρχικά προσπάθησαν να μου δώσουν μια ακόμα χειρότερη, και φυσικά αν και δεν έχω κάτι με τον κόσμο που δουλεύει στο πλαίσιο έκανα φασαρία, μόνο κ μόνο για να πάρω κάτι καλύτερο. τελικά αυτό που κατάφερα ήταν μερικές μέρες μετά να με ειδοποιήσουν με email οτι φέραν πάλι την παλιά μου κάρτα (8800 ultra) και να πάω να την παραλάβω (απορώ που την βρήκαν ). τους έγραψα κανονικά και πήγα σε άλλο πλαίσιο, οπου εκεί προσπάθησαν να μου δώσουν επίσης μια χάλια κάρτα. στην συνέχεια έφυγα για διακοπές, γύρισα(αφου η κάρτα ήταν ακόμα μέσα στην εγγύηση), πήγα ξανα στο τελευταίο πλαίσιο, και αφου στο τηλέφωνο μου είπε οτι θα την αλλάξει με την 285 είπα το οκ... αλλα είχα λίγο τις αμφιβολίες μου. αν δεν το παλέψεις δν πέρνεις τίποτα
gilardino Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 χαχα... καλά είχα σκοπό να το κάνω σε δικό του thread αλλα θα το πώ εδώ κ βλέπουμε. την κάρτα την είχα αγοράσει απτο πλαίσιο. λοιπόν όταν την πήγα για αλλαγή αρχικά προσπάθησαν να μου δώσουν μια ακόμα χειρότερη, και φυσικά αν και δεν έχω κάτι με τον κόσμο που δουλεύει στο πλαίσιο έκανα φασαρία, μόνο κ μόνο για να πάρω κάτι καλύτερο. τελικά αυτό που κατάφερα ήταν μερικές μέρες μετά να με ειδοποιήσουν με email οτι φέραν πάλι την παλιά μου κάρτα (8800 ultra) και να πάω να την παραλάβω (απορώ που την βρήκαν ). τους έγραψα κανονικά και πήγα σε άλλο πλαίσιο, οπου εκεί προσπάθησαν να μου δώσουν επίσης μια χάλια κάρτα. στην συνέχεια έφυγα για διακοπές, γύρισα(αφου η κάρτα ήταν ακόμα μέσα στην εγγύηση), πήγα ξανα στο τελευταίο πλαίσιο, και αφου στο τηλέφωνο μου είπε οτι θα την αλλάξει με την 285 είπα το οκ... αλλα είχα λίγο τις αμφιβολίες μου. αν δεν το παλέψεις δν πέρνεις τίποτα ωραιος ο παιχτης...ενα μπραβο απο μενα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Κανονικα με gtx295 επρεπε να σου την αλλαξουν.....Ενα μπραβο και απο μενα
Luciddream Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Κανονικα με gtx295 επρεπε να σου την αλλαξουν.....Ενα μπραβο και απο μενα σε συζήτηση με τον διευθυντή του καταστήματος μου εξήγησε οτι ακόμα και στο ινκα να πήγαινα κτλ κτλ είναι απολύτως καλυμμένοι απτην εγγύηση να δίνουν την κάρτα που ήθελε να μου δώσει την πρώτη φορά (δεν θυμάμαι μοντέλο αλλα κόστιζε 200 ευρώ). προσπάθησα να επικοινωνήσω και με το ινκα αλλα χωρίς να πάρω καμία απάντηση. :mad: τελικά απτο να έπαιρνα ξανά την 8800 ίσως καλύτερα έτσι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.