Προς το περιεχόμενο

Ρε παιδιά τι γίνεται με ...............

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego exo sinithisei ta greeklish, kai an den prokite gia megalo keimeno den exo provlima na to diavaso.

Opios mporei na grafei kaloutsika ellinika pantos,kai grigora, prepei na to kanei giati kai ta keimena tou tha ginoun pio katanoita.

Opios den mporei,logo software, giati tou troei poli xrono,giati einai poli anorthografos,giati einai metanastis kai an grapsei ellinika tha mas kanei na jexasoume ta osa jeroume,as grafei greeklish.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote marios1957:</font><hr> ...

Καμμια φορα πρεπει να εφαρμοσουμε αυτο που λεει "οπου δεν πιπτει λογος...πιπτει ραβδος" ή μαλλον κλειδωμα και για τα κεφαλαια αλλα και για τα greeklish (ακου λεξη...που τη βρηκαν???Στο Μοναστηρακι??? <hr /></blockquote>...

Den anteksa,Giannh take care,eisai polyyyy konta sto gypso... B) <hr /></blockquote>

Η γενια μας φιλε μου Μαριε ξερει και...απο γυψους και ξερει να τους ξεπερναει...

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας πάντως εγώ όταν βλέπω greeklish τα προσπερνάω - δε βγάζω νόημα.Και έχω να προτείνω κάτι.

Οποιος θέλει να γράφει με λατινικούς χαρακτήρες ας γράφει τουλάχιστον pure english για να βγάζουμε νόημα!!!

Δημοσ.

Επί του θέματος να πώ και εγώ ότι δυστηχός τα greeklish είναι απαραίτητα ......

Και σε εμένα αρέσει να γράφω Ελληνικά αλλά δυστηχός υπάρχει και επκοινωνία με το εξωτερικό και εκεί υπάρχει πρόβλημα..

ʼντε τώρα να πείς στον καθένα ότι για να δεί τα Ελληνικά άν δεν τα βλέπει μπορεί κάλιστα να πάει προβολή-->κωδικοποίηση-->Ελληνικά(ISO) ή (win)

Και στο κάτω κάτω στο ίντερνετ θα πρέπει να το δεχτούμε αυτό έστω και άν δεν το θέλουμε.

Τουλάχιστον όσοι γράφουμε Ελληνικά ας συνεχίσουμε να τα γράφουμε και να τα γράφουμε και λιγάκι σωστά....

Πάντος όταν κάνω chat γράφω συνήθως τα greeklish .... ʼλωστε όσα λάθη και να κάνεις εκεί δεν μετράνε....

Αλλά στο τέλος ... Επιμένω Ελληνικά.... :)

Δημοσ.

pωs νa το gρaψo τorα auτο ;

Λοιπόν το βρήκα για να λυθεί το πρόβλημα θα τα γράφουμε μισά μισά....

Μισή απάντηση έτσι....

Kai i alli misi etsi ....

Για να μπορούν να διαβάζουν όλοι.....

Kai na min afinoume ta pragmata sti mesi.....

Ευχαριστώ και θένγκιου ......

Kalo eee ..... Ma ti na kanoume i zoi thelei ap'ola ...

Ας κουραστούμε καμιά φορά να διαβάσουμε κάτι δεν πειράζει προσπάθεια θέλει και συνήθεια δεν είναι τίποτα....

Thx ---------------------------

Sorry mperdeutika ligo ..... Μπερδεύτηκα λέω δεν πειράζει εε!!!! Μια το ένα μια το άλλο δεν ξέρω και εγω πως να γράψω και τι γράφω.....

Δημοσ.

btw i onomasia ton greeklish einai φραγκολεβανιτικα...

kai na einai pio volika..ego kai sto sxolio otan pigena greeklish egrafa sto tetradio otan ithela na grapso grigora :P

Δημοσ.

popo...to skotosame to thread tou paidiou!!! den xero an telika elyse tin aporia tou peri Nova alla sigoura tha katalabe ti pezetai me ta greeklish kai ta ellinika! Kati einai kai afto!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...