AGGANIS3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ALPHA? ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙΝΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΗΜΑ , ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ, ΛΕΕΙ, ΣΤΟ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ MODULA ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΝΟΒΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
SoTiRiS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 den xero ti ginete me tin istoria alla to proto pou exeis na kaneis einai na tilefoniseis stin trapeza tis pistotikis sou kai na tous peis na stamatisoun na se xreonoun gia ton logariasmo auto.(ean mporei na ginei kati tetoio fisika)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Σας παρακαλώ μην ξαναγράψετε κεφαλαία. Την επόμενη φορά που θα δω θέμα με κεφαλαία, θα κλειδωθεί (γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουμε, μου φαίνεται...)
dim_b Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Απ'ότι ξέρω η υπόθεση της συγχώνευσης με τη NOVA ναυάγησε οριστικά, κάτι που ήταν δεδομένο από την αρχή καθώς οι όροι που είχαν γίνει γνωστοί μόνο ευνοϊκοί δεν ήταν γιά τη NETMED και φυσικό ήταν να κάνει τα πάντα προκειμένου να την αποφύγει. Όσον αφορά τη χρέωση στις κάρτες των συνδρομητών του ALPHA, έχω ακούσει από πολύ κόσμο ότι συμβαίνει αυτό αλλά έχω την εντύπωση πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά αλλιώς θα είχαν σταματήσει αυτές οι χρεώσεις από τον πρώτο μήνα της διακοπής λειτουργίας του σταθμού. Οι τράπεζες δεν νομίζω ότι έχουν δικαίωμα να σταματήσουν τις χρεώσεις των πιστωτικών καρτών επειδή προφανώς αυτές χρεώνονται ως δόσεις γιά την αγορά κάποιου πακέτου εξοπλισμού + κάρτα σύνδρομής ή μόνο κάρτας συνδρομής (δεν γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος γι'αυτό). Δηλαδή οι συνδρομητές του ALPHA είχαν αγοράσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία σε κάποια συγκεκριμένη τιμή με τη συμφωνία να γίνει η εξώφληση σε συγκεκριμένο αριθμό ατόκων δόσεων, άρα οι τράπεζες έχουν την υποχρέωση να εισπράξουν αυτές τις δόσεις και οι σχέσεις ALPHA - συνδρομητών δεν τις αφορούν καθόλου. Ο μόνος τρόπος γιά να σταματήσουν οι χρεώσεις είναι να υπάρξει δικαστική απόφαση η οποία να λέει ότι αυτές γίνονται παράνομα (τουλάχιστον αυτές που αφορούν τις συνδρομές γιατί γιά τον εξοπλισμό τα πράγματα είναι πολύ πιό μπλεγμένα), οπότε υποθέτω ότι ο ALPHA θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που εισέπρατε (αν τα εισέπρατε) παράνομα γιά όσο διάστημα δεν παρείχε υπηρεσίες. Πρέπει λοιπόν κάποιοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να βρούν το δίκιο τους αλλά επειδή το να καταθέσει αγωγή ο κάθε συνδρομητής μεμονομένα είναι και χρονοβόρο και ασύμφορο θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει αυτό από κάποια ένωση προστασίας καταναλωτών. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης στο τηλ. 1720 γιά να ρωτήσεις λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα. Δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν αλλά γιά μιά άλλη υπόθεση που είχα απευθυνθεί εκεί ήταν πολύ εξυπηρετικοί και αυτό ήταν μιά ευχάριστη έκπληξη.
kage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 κοιτα στο www.satleo.gr καπου στην μεση εχει θεμα 'Καταγγελία συμβάσεων (ADS)' κατι λεει οτι πρεπει να στειλεις fax για την διακοπη...μπορει ομως να εχεις αργοτερα κ κυρωσεις...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Einai aplo katargeis thn pistotikh sou kai tous trabas kai mia ksegyrismenh mnhysoula...
dim_b Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Η τράπεζα θα συνεχίσει να χρεώνει τις συμφωνημένες δόσεις και δεν θα καταργήσει την κάρτα όσο υπάρχουν τέτοιες εκκρεμότητες. Απλά δεν είναι θέμα τραπεζών αφού αυτές χρεώνουν τις προσυμφωνημένες δόσεις γιά κάποια αγορά. Το αν ο πωλητής του προϊόντος μας εξαπάτησε δεν είναι θέμα της τράπεζας αλλά της δικαιοσύνης. Από τη στιγμή που υπογράφουμε την απόδειξη της κάρτας η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να χρεώσει την κάρτα με αυτό το ποσό. Αλλιώς θα μπορούσαμε να κάνουμε μιά οποιαδήποτε αγορά με πολλές δόσεις, στη συνέχεια να καταργήσουμε την κάρτα και να μην χρειαστεί να πληρώσουμε. Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν η συνδρομή χρεωνόταν κάθε μήνα μέσω πάγιας εντολής (όπως γίνεται με τη Nova). Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν μιά εταιρία η οποία βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης μπορεί να εισπράττει αυτά τα ποσά τα οποία προφανώς κατατίθενται σε κάποιο λογαριασμό της. Όσον αφορά την ξεγυρισμένη μηνυσούλα, είναι η καλύτερη λύση αν έχεις χρόνο και χρήματα να ξοδέψεις. Το ιδανικό είναι να γίνει ομαδική αγωγή και απορώ πως το υπουργείο Εμπορίου και το ΙΝΚΑ δεν έχουν κάνει τίποτε αν και έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> Σας παρακαλώ μην ξαναγράψετε κεφαλαία. Την επόμενη φορά που θα δω θέμα με κεφαλαία, θα κλειδωθεί (γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουμε, μου φαίνεται...) <hr /></blockquote> Ναι τα κεφαλαια ειναι αντιαισθητικα αλλα και τα ρημαδια τα greeklish πιο πολυ :grin: :grin: :grin:Δεν πρεπει να γινει κατι και για αυτα? Αυτοι που δεν εχουν δυνατοτητα να γραψουν με Ελληνικους χαρακτηρες ειναι ελαχιστοτατοι σε σχεση με αυτους που τα χρησιμοποιουν.Ετσι δεν ειναι??? Δεν μπορει καποιος να ποσταρει απο Αθηνα , Θεσσαλονικη και γενικοτερα την Ελλαδα και να μας ........τα........με τα "ελληνικα" του.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Ναι τα κεφαλαια ειναι αντιαισθητικα αλλα και τα ρημαδια τα greeklish πιο πολυ<hr /></blockquote> Μακάρι να μπορούσα εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος να κάνει κάτι γι' αυτό. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα... Σε παραπέμπω στην πιο πρόσφατη συζήτηση για το θέμα που είχε γίνει προ μερικών μηνών για το θέμα εδώ (έχει κι άλλες, παλιότερες...) (εγώ το ομολογώ: μήνυμα σε greeklish άνω των 3 σειρών πάει αδιάβαστο...)
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr /> Ναι τα κεφαλαια ειναι αντιαισθητικα αλλα και τα ρημαδια τα greeklish πιο πολυ<hr /></blockquote> Μακάρι να μπορούσα εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος να κάνει κάτι γι' αυτό. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα... Σε παραπέμπω στην πιο πρόσφατη συζήτηση για το θέμα που είχε γίνει προ μερικών μηνών για το θέμα εδώ (έχει κι άλλες, παλιότερες...) (εγώ το ομολογώ: μήνυμα σε greeklish άνω των 3 σειρών πάει αδιάβαστο...) <hr /></blockquote> Καμμια φορα πρεπει να εφαρμοσουμε αυτο που λεει "οπου δεν πιπτει λογος...πιπτει ραβδος" ή μαλλον κλειδωμα και για τα κεφαλαια αλλα και για τα greeklish (ακου λεξη...που τη βρηκαν???Στο Μοναστηρακι???
cybergovernor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 thn poyloysan kati planodioi kai eipame na thn agorasoyme !!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Ε...τοτε εξηγειται!!!! Φυσικα εγγυηση δεν σας δωσανε...Αχ που καταντησαμε!!! :grin: :grin: :grin:
Dvs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr /> Ναι τα κεφαλαια ειναι αντιαισθητικα αλλα και τα ρημαδια τα greeklish πιο πολυ<hr /></blockquote> Μακάρι να μπορούσα εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος να κάνει κάτι γι' αυτό. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα... Σε παραπέμπω στην πιο πρόσφατη συζήτηση για το θέμα που είχε γίνει προ μερικών μηνών για το θέμα εδώ (έχει κι άλλες, παλιότερες...) (εγώ το ομολογώ: μήνυμα σε greeklish άνω των 3 σειρών πάει αδιάβαστο...) <hr /></blockquote> asxeto alla tora to prosexa: osoi grafoun se auto to topic oloi xrisimopoiisan ellinika! oi alloi apla to eklas*n i eknan mia thisia?
marios1957 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 ... Καμμια φορα πρεπει να εφαρμοσουμε αυτο που λεει "οπου δεν πιπτει λογος...πιπτει ραβδος" ή μαλλον κλειδωμα και για τα κεφαλαια αλλα και για τα greeklish (ακου λεξη...που τη βρηκαν???Στο Μοναστηρακι??? <hr /></blockquote>... Den anteksa,Giannh take care,eisai polyyyy konta sto gypso...
UserX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 kanete lathos....allo ta greeklish kai allo ta kefalaia! Yparhoun kai atoma pou gia ton a i b logo den ehoun egatastisei elliniko locale sto pc tous (eidika atoma pou menoun sto exoteriko i megalosan sto exoteriko kai den xeroun kala na grafoun me ellinika alloi pou ehoun kanei lathos tin egatastasi ton win98 p.x. kai den mporoun na to diorthosoun logo tou oti den ehoun to cd i polla alla paradeigmata)...mipos na baloume kai se aftous louketo na min mpenoun kan sto forum?? Alloste den eho dei pouthena, se kanena forum, se kanena site, se kanena chat na apagorevontai ta greeklish... sto irc malista oxi apla ta epitrepoun alla se polla kanalia (gia na min po servers) apagorevoun tous ellinikous haraktires!! Sygnomi pou to leo alla ego tha synehiso na grafo me greeklish (ohi gia kanena allo logo alla giati grafo pio grigora kai bariemai na psahno gia tous tonnous ) kai as mou kanete lock ta posts kai ta threads...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.