Προς το περιεχόμενο

extract multi files with code

tolisspi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω extract σε περιπου 300 files που ειναι συμπιεσμενα σε rar και το καθενα ζητα κωδικο. Ο κωδικος ειναι ιδιος σε ολα τα rar. Πως μπορω να αποφυγω το να βαζω σε καθενα ξεχωριστα τον κωδικο?

Ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

Για δοκίμασε με το 7-zip. θυμάμαι παρόμοιες περιτπώσεις που ενώ το winrar ζητούσε κάθε φορά, το 7-zip ζήτησε μια φορά μόνο κωδικό.

Δημοσ.

Νομίζω ότι με το extract now θα καλυφθείς.

Ρίξε όλα τα rars μέσα και όταν πατήσεις extract θα σου ζητήσει το password που θα χρησιμοποιηθεί για όλα τα rar στην λίστα.

Δημοσ.
Δες αυτο

http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/04/14/batch-extract-multiple-rar-archives-using-password-list/

αν και υποψιαζομαι οτι αρκει ενα

unrar x -pKODIKOS *.rar

στο cmd

πολυ καλο site. To JDownlader μου εκανε ευκολα και γρηγορα την δουλεια. Αν και λιγο πολυπλοκο (κανει πολλα πραγματα) θα το ψαξω και θα το χρησιμοποιησω και ως downloader.

Για δοκίμασε με το 7-zip. θυμάμαι παρόμοιες περιτπώσεις που ενώ το winrar ζητούσε κάθε φορά, το 7-zip ζήτησε μια φορά μόνο κωδικό.

Δεν το δοκιμασα.

Νομίζω ότι με το extract now θα καλυφθείς.

Ρίξε όλα τα rars μέσα και όταν πατήσεις extract θα σου ζητήσει το password που θα χρησιμοποιηθεί για όλα τα rar στην λίστα.

Δυστυχως καθε φορα μου ζητουσε τον κωδικο.

Παντως ειναι πολυ γρηγορο προγραμματακι και απλο στην χρηση του.

Ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας.

Δημοσ.
Δυστυχως καθε φορα μου ζητουσε τον κωδικο.

Παντως ειναι πολυ γρηγορο προγραμματακι και απλο στην χρηση του.

Αν όπως είπες έχουν όλα το ίδιο password, όταν τα ρίξεις στην λίστα, πατήσεις extract και σου ζητήσει κωδικό, τσεκάρισε από κάτω την 1η επιλογή και θα χρησιμοποιηθεί το ίδιο pass για όλα τα rars στην λίστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...