n1k0s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα μια έκδοση lite των windows XP για το ASUS eeepc 900. Έκανα εγκατάσταση των Windows μέσω usb άλλα έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα δεν ξεκινάνε τα windows αν δεν βάλω το στικάκι που έχω περασμένα τα XP. Μου βγάζει το εξής μήνυμα Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem. Could not read from the selected boot disk. Check boot path and disk hardware. Please check the Windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional information. Έκανα ρυθμίσεις στο boot.ini των windows αλλα τίποτα. Ένα πράγμαπου με παραξενεύει είναι ότι φαίνεται μετά από την εγκατάσταση των windows ότι είναι κατελλημένος χώρος και στούς 2 σκληρούς. στο δεύτερο όμως δεν μπορώ με τι καταλαμβάνεται 1GB χώρου.
andreas44m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 μπεσ στο BIOS και αλλαξε τις ρυθμισεισ ετσι ωστε να ξεκιναει πρωτα απο τον σκληρο δισκο.αν και μετα απο αυτο το προβλημα σου συνεχισει να υπαρχει,μαλλον χρειαζεται να ξανακανεις φορματ αλλα αυτη την φορα,ο σκληρος θα πρεπει να χει μονο ενα partition(κατι γραφεισ για 2 σκληρους).και αφου τα καταφερεις φτιαχνεις μετα οσα partitions θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.