ertylee Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, μου εκατσε μια ευκαιρια και εμαθα πως το καλυτερο προγραμμα για αυτη την δουλεια ειναι το quarkxpress... οποτε το κατεβασα, το εγκατεστησα, κατεβασα και εναν οδηγο, αλλα τιποτα ακομα πελαγωμενος ειμαι... και η ερωτηση ειναι η αξης Μηπως το γνωρίζει κανεις αυτο το προγραμμα να μου ανοιξει τα ματια???
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Το Quark Xpress όπως και το Adobe InDesign είναι τα κορυφαία προγράμματα DTP και έχουν διαφορετική νοοτροπία λειτουργία από τα υπόλοιπα. Δεν είναι όμως και αδύνατον να τα καταλάβεις. Αν παιδευτείς λίγο και διαβάσεις πολύ θα τα καταφέρεις. Δεν είναι εφικτό να σε βοηθήσει κάποιος έτσι απλά μέσα σε forum. Θα πρέπει να ψάξεις για βοηθήματα στο internet και στα βιβλιοπωλεία. Δες μερικά αποτελέσματα αναζήτησης ΕΔΩ.
ertylee Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 πραγματικα σε ευχαριστω, ενα απο τα links ηταν αυτο που πραγματικα χρειαζομουν.....
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Εκμεταλλευτείτε την δύναμη αναζήτησης της google. Με ένα σωστό query μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα μέσα στην 1η ή 2η σελίδα με αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.