kate23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 οκ αν μου λετε οτι ειναι μουφα το swap magic,no problem αλλα εχω ερωτησεις ωσ συνη8ως!!! για το memor32 : ειναι σαν memory card ετσι?την βαζω εκει που βαζεις τις memory+παιζω ή 8ελει καποια διαδικασια πριν? για το modchip : κατι σαν αυτο? http://www.modchip.gr/webshop/product_info.php?cPath=1_17&products_id=291 δεν εχω καποιον να μου το εγκαταστησει...ειχα τσιπαρισμενο το ps1+περνουσα ζωη+κοτα!αλλα ουτε που 8υμαμαι ποιος ειχε κανει την δουλεια!ασε μην ειναι κανας ανιδεος+μου το καταστρεψει το ps2+μετα 8α μου ζηταει+τα ρεστα! οποτε η πιο οικονομικη λυση μου φαινεται το memor32! @ghost: ασε...μου ρχετε κριμα να δινω κα8ε τοσο να αγοραζω ενω 8α μπορουσα να παρω αλλα 10! (οχι οτι εχω+πολλα!) α!+τι ειναι το iso? πολλα ειπα+παλι σας ευχαριστω ολους που κα8εστε+ασχοληστε! thanx!!!! :-)
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 για το memor32 : ειναι σαν memory card ετσι?την βαζω εκει που βαζεις τις memory+παιζω ή 8ελει καποια διαδικασια πριν? Απλα κανεις rip η κατεβαζεις ενα παιχνιδι σε iso,τρεχεις ενα προγραμα και patch,το γραφεις σε dvd και παιζεις(αφου εχεις βαλει memor32) για το modchip : κατι σαν αυτο? http://www.modchip.gr/webshop/produc...roducts_id=291 Αυτο το chip ειναι το modbo 4. Ειναι κατα την γνωμη μου το καλυτερο chip. δεν εχω καποιον να μου το εγκαταστησει...ειχα τσιπαρισμενο το ps1+περνουσα ζωη+κοτα!αλλα ουτε που 8υμαμαι ποιος ειχε κανει την δουλεια!ασε μην ειναι κανας ανιδεος+μου το καταστρεψει το ps2+μετα 8α μου ζηταει+τα ρεστα! Νομιζω το ebw παιρναει modchip(νομιζω παιρνει 30-40€) αλλα δεν ειναι να το εμπιστευεσε) Και οτι και να γινει μην δοκιμασεις να το περασεις μονη σου. @ghost: ασε...μου ρχετε κριμα να δινω κα8ε τοσο να αγοραζω ενω 8α μπορουσα να παρω αλλα 10! (οχι οτι εχω+πολλα!) Ασε θυμαμε και εγω πριν βαλω modchip τι πληρωνα. α!+τι ειναι το iso? Ειναι ενα αρχειο κατι σαν εικονικος δισκος που σε αυτο αντιγραφοντε τα cd/dvd(στην δικια μας περιπτοση τα games του ps2). (το ξερω το εξηγησα πολυ προχειρα ) πολλα ειπα+παλι σας ευχαριστω ολους που κα8εστε+ασχοληστε! thanx!!!! Ελα για αυτο ειμαστε ολοι εδω
kate23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 thanx ghost!!!καλα αυτο με το iso 8α μου το εξηγησεις οταν ερ8ει η ωρα! οποτε κατεληξα σε memor32!8α ψαξω αργοτερα απο που 8α το παραγγειλω! 8α ξαναποσταρω!
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 οποτε κατεληξα σε memor32!8α ψαξω αργοτερα απο που 8α το παραγγειλω! Γιατι να παρεις ετοιμη? Αφου σου ειπε ο Gherudos αν θες να στειλεις σε αυτον μια μνημη να σου την φτιαξει.
kate23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 μμμ μπορει!!! 8α ψαξω λιγο ετσι+αλλιως! Gherudos μπορεις να μου την φτιαξεις?
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 μμμ δεν ξερω!μ αρεσε αυτο που την συνδεεις στο pc+μπορεις να περασεις εκει τα saves! Νομιζω οτι θες κατι τετοιο
kate23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ναι...καλα 8α δουμε τι 8α πει+ο Gherudos...
gherudos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Σου απάντησα ήδη,έχω μετατρέψει δωρεάν σε πάρα πολλά παιδιά από εδώ μέσα την κάρτα τους.
kate23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 γεια σας!να ρωτησω κατι!απο αυτα που 8ελω να κατεβασω μερικα λενε ntsc και μερικα λενε pal!ποια η διαφορα?για να τα παιξω στο ps2 την ιδια δουλεια οταν κανω burn δεν κανω?ή μηπως πρεπει να τα μετατρεψω σε pal?+τι ειναι αυτο το patch???
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 απο αυτα που 8ελω να κατεβασω μερικα λενε ntsc και μερικα λενε pal!ποια η διαφορα? Τα pal ειναι ευροπαικα και τα ntsc αμερικανικα. για να τα παιξω στο ps2 την ιδια δουλεια οταν κανω burn δεν κανω? Ναι απλα τα patchαρεις με το προγραμα του memor32. τι ειναι αυτο το patch??? Patch GAMES με ESR Disc Patcher ή Memento Disc Patcher1. Προτιμούμε να παίρνουμε backup από original παιχνίδι σε μορφη iso. Σε test patch που έγιναν σε παιχνίδια που τα έστειλε ο θειος 5 στα 8 δεν δούλεψαν, στα ίδια 8 στα οποία έγινε backup από original παιχνίδι δούλεψαν και τα 8, το περίεργο είναι ότι τα 5 αυτά παιχνίδια του θειου έπαιξαν κανονικά σε τσιπαρισμενη κονσόλα. 2. Τρέχουμε το ESR Disc Patcher ή Memento Disc Patcher και κάνουμε patch το iso.Το πλεονέκτημα του ESR έναντι του Memento είναι ότι με το πρώτο μπορούμε να κάνουμε unpatch το iso, σε διάφορα phorum προτείνεται το Memento λογω καλύτερης συμβατότητας, το καλό είναι ότι μπορεί να γίνει συνδυασμός π.χ. patch με το Memento και unpatch με το ESR. Για να τσεκάρουμε ότι όντως έγινε το patch ανοίγουμε το iso. Θα πρεπει το structure του iso να είναι ιδιο με αυτό ενός dvd movie, δηλαδη να υπαρχουν οι δυο φακελοι VIDEO_TS και AUDIO_TS. 3. Τέλος αφού κάναμε patch το iso το γράφουμε σε ένα dvd με το DVD Decrypter 4. Τοποθετούμε το dvd στο P$2 και επιλέγουμε ESR, πρεπει να βγει το logo του ESR και να γίνει εναλλαγή διαφόρων χρωμάτων στην οθόνη, αν συμβούν τα παραπάνω καλό παιχνίδι.
kate23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 αχα...δηλαδη αυτο το προγραμμα πρεπει να το κατεβασω ε?πως λεγεται???
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 αχα...δηλαδη αυτο το προγραμμα πρεπει να το κατεβασω ε?πως λεγεται??? http://www.mediafire.com/?2mi0iymx1en
kate23 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Hey!τι κανουμε?κατεβαζω παιχνιδακια σιγα-σιγα... να ρωτησω κατι?(καιρο ειχα! :-P )τα παιχνιδια του ps1 γινεται να τα παιξω στο ps2??? Ps: gherudos δεν μπορω να σου στειλω πμ να σε ρωτησω πως παει...
gherudos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Οι κάρτες σου είναι έτοιμες,δυστυχώς είμαι στο κρεβάτι από χθές,ελπίζω μέχρι τη δευτέρα να είμαι καλύτερα,όχι δεν έχω τη γρίπη των χοίρων μην ανησυχείτε
kate23 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ωχ!περαστικα!!! (στειλε μου οταν τις στειλεις!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.