.:VenoM:. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 παιδια χθες καταλαθος πατησα το κουμπι για να σφραγισω ενα dvd με το nero(δεν τσεκιρισα δηλαδη εκει που λεει "θελετε να προσθεσετε κτλ ...") Ερώτημα :Υπάρχει κανενα προγραμμα για να το ξεσφραγλισω? ή μήπως καλύτερα να παίρνω επανεγράψιμα dvd ?
accipio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εννοείς ότι έκανες finalize και πλέον δεν μπορείς να γράψεις άλλα δεδομένα, ενώ εσύ θες να κάνεις ακριβώς αυτό; Απ' όσο ξέρω, δεν γίνεται πλέον να ξαναγράψεις τίποτε άλλο. Τα επανεγγράψιμα είναι καλή λύση.
.:VenoM:. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 αυτο εννοω , δηλαδη ενω υπαρχει χωρος ελευθερος στο dvd το πατησα να κλειδωθει και δεν μπορω να γραψω καποι αλλα πραγματα που θελω
alex89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Αν σου επιτρέψει να γράψεις, ότι εγγραφεί στο dvd θα φαίνεται μετά αυτό και όχι ότι είχες πριν. Για να το "ξεκλειδώσεις" νομίζω πως δε γίνεται πλέον.
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Κι εγώ έτσι ξέρω. Ότι το finalize στα dvd-r και dvd+r είναι οριστικό.
Death_In_Paradise Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Παρε ένα άλλο, 0.20€ έχει, αντέγραψε τα δεδομένα του 1ου DVD στον δίσκο και ξαναγράψε το νεο DVD..
dermitzos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Παρε ένα άλλο, 0.20€ έχει, αντέγραψε τα δεδομένα του 1ου DVD στον δίσκο και ξαναγράψε το νεο DVD.. ... πολύ έξυπνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.