maniac89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 θα βγάλω φωτο αύριο και θα την ανεβασω πολύ γέλιο .... περιμένω την φώτο με ανυπομονησία... πολλοί χρήστες των laptop θα σε ευγνωμονούν για την νέα σου εφεύρεση... (σοβαρά μιλάω, άμα κατεβάζει την θερμοκρασία του laptop και δεν δημιουργεί παρενέργειες με υγρασία κτλ θα το δοκιμάσω και γω)
saxtou junior Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εγω τι μοντεμ να παρω τωρα που θα τα κακαρωσει το δικο μου???????
Alexisssss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εγω ειπα την γνωμη μου λιγα ποστ παραπανω,αν εχεις ορεξη και θες φυσικα να ασχοληθεις,και δε θες να πεταξεις λεφτα,η απαντηση ειναι στο ποστ 11
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εγω τι μοντεμ να παρω τωρα που θα τα κακαρωσει το δικο μου??????? εγγύηση δεν έχει το router σου? αν έχει γιατί να πάρεις άλλο? θα το πας πίσω στο μαγαζί από το οποίο το αγόρασες και θα σου δώσουν καινούριο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εγγύηση δεν έχει το router σου? αν έχει γιατί να πάρεις άλλο? θα το πας πίσω στο μαγαζί από το οποίο το αγόρασες και θα σου δώσουν καινούριο... Εγω υποψιαζομαι οτι καποιο δωρακι του κανουν οπου να' ναι (γενέθλια, γιορτη ή κατι αλλο) και εχει σκεφτει να παρει ρουτερ μπας και κατεβαζει πιο γρηγορα...
APPRU Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ειναι επειδη ζεσταινεται ο επεξεργαστης του.Εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το παλιο μου ρουτερ και αγορασα ενα μικρο ανεμιστηρα για το καλοκαιρι και το εβαλα να φυσσαει πανω στο ρουτερ και πηγαινε σφαιρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.