Προς το περιεχόμενο

γιατι μυριζει?

saxtou junior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας το μοντεμ μου παινει κανονικα ιντερνετ αλλα συνεχεια μυριζουν οι θυρες του μονεμ λες και ειναι καμενο σημαινει τιποτα αυτο?>? WAG200G LINSKYS ΕΧΩ

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως ειναι καινουργιο; Συνηθως οι καινουργιες συσκευες τις πρωτες ωρες λειτουργιας βγαζουν καποιες μυρωδιες.

• Moderators
Δημοσ.

Αν μυριζει ενα χρονο σημαινει απλα οτι υπερθερμενεται, δεν τρεχει τιποτα, καποια στιγμη θα χαλασει και αυτο ειναι ολο. Μπορει σε μια μερα, ενα μηνα, ενα χρονο, μια δεκαετια... ;)

κοιτα να διευκολυνεις την ροη του αερα, μπορει δλδ να ειναι καλυτερα να το βαλεις καθετα, ετσι θα του παρατινεις τη ζωη.

• Moderators
Δημοσ.

Οταν χαλασει στειλε μου pm αν θα θες τη γνωμη μου η γραψε νεο θεμα, μην αγχωνεσαι, κοιτα τη ροη του αερα και δεν θα χαλασει ποτε! Μεχρι και 10 βαθμους μπορει να πεσει η θερμοκρασια του αν το βαλεις σωστα. Απο καυτο (στην αισθηση του χεριου) να γινει χλιαρο για να καταλαβεις.

Δημοσ.

γιατι γελας του ειπα αν χαλασει ποιο να παρω για να ξερω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ----------

γινεται να δω τη θεμοκρασια του ρουτερ μου?

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο με ψηφιακό θερμόμετρο να υποθέσω...

αν χαλάσει αξιοποιείς την εγγύησή του και σου δίνουν πάλι το ίδιο...

Δημοσ.

και ξεχασα να σας πω η μυρωδια ειναι εδω και λιγες μερες και το πιο σημαντικο κατεβαζα ταινιες μεσα σε 21λεπτα πολυ γρηγορα και μετα απο αυτη τη μυρωδια αργει αφανταστα να κατεβασει ταινιες παιζει ρολο αυτο που λεω?

Δημοσ.

Ο router σου υπερθερμαινεται(ελα ρε αλεξ,τι μας λες :P)Το οτι κατεβαζει πιο αργα ειναι λογικο,απο την στιγμη που υπερθερμαινεται,αποσταθεροποιειται η συνδεση σου...Και εμενα οταν ζεσταινοτανε ο router μου,με πεταγε απο το test drive unlimited online...

Λοιπον,αφου ειναι ετοιμο για ψοφο μπορεις να πειραματησεις...δοκιμασε,να βγαλεις το καπακι,ευκολο ειναι.Μετα με ενα τρυπανακι,να κανεις μερικες τρυπιτσες στο πανω μερος,και αν σου περισευει κανενα ανεμιστηρακι,βαλτο να τραβαει τον θερμο αερα προς τα εξω.

Σιγουρα θα δεις διαφορα,δεν εχεις και κατι να χασεις...Αξιζει να προσπαθησεις.

Δημοσ.

εγω αυτο που κανω στο λαπτοπ ειναι να βαζω ενα μπουκαλι με παγωμενο νερό δοκιμασετο και στο ρουτερ μπορει να δουλέψει

(σοβαρα το κανω και δουλευει το βαζω ''πανω'' απο τον επεξεργαστή)

Δημοσ.
εγω αυτο που κανω στο λαπτοπ ειναι να βαζω ενα μπουκαλι με παγωμενο νερό δοκιμασετο και στο ρουτερ μπορει να δουλέψει

(σοβαρα το κανω και δουλευει το βαζω ''πανω'' απο τον επεξεργαστή)

Τι βαζεις ακριβως πανω απο τον "επεξεργαστη";:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...