saxtou junior Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 γεια σας το μοντεμ μου παινει κανονικα ιντερνετ αλλα συνεχεια μυριζουν οι θυρες του μονεμ λες και ειναι καμενο σημαινει τιποτα αυτο?>? WAG200G LINSKYS ΕΧΩ
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μηπως ειναι καινουργιο; Συνηθως οι καινουργιες συσκευες τις πρωτες ωρες λειτουργιας βγαζουν καποιες μυρωδιες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Αν μυριζει ενα χρονο σημαινει απλα οτι υπερθερμενεται, δεν τρεχει τιποτα, καποια στιγμη θα χαλασει και αυτο ειναι ολο. Μπορει σε μια μερα, ενα μηνα, ενα χρονο, μια δεκαετια... κοιτα να διευκολυνεις την ροη του αερα, μπορει δλδ να ειναι καλυτερα να το βαλεις καθετα, ετσι θα του παρατινεις τη ζωη.
saxtou junior Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 αν χαλασει ποιο προτεινεις να παρω?
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Οταν χαλασει στειλε μου pm αν θα θες τη γνωμη μου η γραψε νεο θεμα, μην αγχωνεσαι, κοιτα τη ροη του αερα και δεν θα χαλασει ποτε! Μεχρι και 10 βαθμους μπορει να πεσει η θερμοκρασια του αν το βαλεις σωστα. Απο καυτο (στην αισθηση του χεριου) να γινει χλιαρο για να καταλαβεις.
saxtou junior Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 γιατι γελας του ειπα αν χαλασει ποιο να παρω για να ξερω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ---------- γινεται να δω τη θεμοκρασια του ρουτερ μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 μόνο με ψηφιακό θερμόμετρο να υποθέσω... αν χαλάσει αξιοποιείς την εγγύησή του και σου δίνουν πάλι το ίδιο...
saxtou junior Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 και ξεχασα να σας πω η μυρωδια ειναι εδω και λιγες μερες και το πιο σημαντικο κατεβαζα ταινιες μεσα σε 21λεπτα πολυ γρηγορα και μετα απο αυτη τη μυρωδια αργει αφανταστα να κατεβασει ταινιες παιζει ρολο αυτο που λεω?
Alexisssss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ο router σου υπερθερμαινεται(ελα ρε αλεξ,τι μας λες )Το οτι κατεβαζει πιο αργα ειναι λογικο,απο την στιγμη που υπερθερμαινεται,αποσταθεροποιειται η συνδεση σου...Και εμενα οταν ζεσταινοτανε ο router μου,με πεταγε απο το test drive unlimited online... Λοιπον,αφου ειναι ετοιμο για ψοφο μπορεις να πειραματησεις...δοκιμασε,να βγαλεις το καπακι,ευκολο ειναι.Μετα με ενα τρυπανακι,να κανεις μερικες τρυπιτσες στο πανω μερος,και αν σου περισευει κανενα ανεμιστηρακι,βαλτο να τραβαει τον θερμο αερα προς τα εξω. Σιγουρα θα δεις διαφορα,δεν εχεις και κατι να χασεις...Αξιζει να προσπαθησεις.
nickarmy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εγω αυτο που κανω στο λαπτοπ ειναι να βαζω ενα μπουκαλι με παγωμενο νερό δοκιμασετο και στο ρουτερ μπορει να δουλέψει (σοβαρα το κανω και δουλευει το βαζω ''πανω'' απο τον επεξεργαστή)
UpToDate_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εγω αυτο που κανω στο λαπτοπ ειναι να βαζω ενα μπουκαλι με παγωμενο νερό δοκιμασετο και στο ρουτερ μπορει να δουλέψει (σοβαρα το κανω και δουλευει το βαζω ''πανω'' απο τον επεξεργαστή) Τι βαζεις ακριβως πανω απο τον "επεξεργαστη";
nickarmy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 θα βγάλω φωτο αύριο και θα την ανεβασω πολύ γέλιο ....
Alexisssss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Kαι δεν δημιουργειται υγρασια;;;; Δεν μπορω να το καταλαβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.