Προς το περιεχόμενο

facebook-chat

natasa123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια οταν σινομιλας με καποιον στο facebook στο chat που εχει to facebook την σινομιλια την βλεπουν και αλλοι? η ειναι privite οπως στο msn ? για πειτε μου γιατι αγχωθηκα λιγο :o

Δημοσ.

πολύ πριβέ τι να σου πω....

εγώ την άλλη φορά έγραφα κάτι του τύπου " τι βλακεία το facebook και αναρωτιέμαι πώς τη βρίσκει ο κόσμος εδώ μέσα" και δεν ξέρω γω τι άλλο και κατευθείαν μου το σβήσαν...

λέω θα μου φάνηκε, κάτι πάτησα λάθος και δε γράφτηκα. . . το έγραφα στο πλαισιάκι που σε ρωτάει " τι σκέφτεσαι?"... γράφω κάτι άλλο σχετικό, πάλι μου το σβήσαν, έκανα 2-3 απόπειρες και μου τα σβήναν στο καπάκι...

ε μετά άρχισα τις κλασικές βλάκεις "E.T HOME..."

"Mέσω του facebook μιλάω με το Θεό και κάτι τέτοια..." αυτό το τελευταίο μάλιστα τους άρεσε το αφήσαν κι όλας... σκέφτηκαν φαίνεται "εντάξει μωρε το πολύ πολυ αυτοί που θα το διαβάσουν να πιστέψουν ότι με το Θεό εννοεί κανένα τεκνό...

τέσπα... αν και τα είχα πάρει κρανίο μου κάναν κι ένα καλό και γούσταρα....

μετά από αυτό το σχετικό που ειδα ότι κάποιος διάβαζε αυτόματα αυτά που έγραφα κι έτσι άρχισα να μιλάω στον ίδιο μέσω αυτού του πλαισίου "τι σκέφτεσαι" και αυτός επέμένε να τα σβήνει... μου έκανε και το άλλο...

εγώ είχα κάτι αιτήματα φιλίας για πολύ καιρό που δεν τα απαντούσα... τα άφηνα εκεί να βρίσκονται ούτε τα απερριπτα ούτε τα δεχόμουν. . . οπότε μου γράφε

"ε πάτα μπρέ... τρεις άλλες συντεχνίτες"

(εκεί δηλαδή που κανονικά γράφει... 3 αιτήματα φιλίας εμένα μου έγραφε αυτό...)

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως αν κάποιος αφήσει για πολύ καιρό αναπάντητα αιτήματα φιλίας ή αν μου έκαναν πλάκα... πάντως ήταν πολύ καλό. Μετά από λίγο έγραφε το κλασικό 3 νέα αιτήματα φιλίας....

εντάξει δεν είμαι κατά τις λογοκρισίας, διαφορετικά θα έμπαινε ο καθένας και θα έδειχνε ότι αισχρό του κατέβαινε...

πάντως οι φίλοι σου δεν βλεπαν αυτά που έλεγες στο chat για να απαντήσω και στο ερώτημά σου, οι εχροί σου μπορεί

Δημοσ.

εγώ την άλλη φορά έγραφα κάτι του τύπου " τι βλακεία το facebook και αναρωτιέμαι πώς τη βρίσκει ο κόσμος εδώ μέσα" και δεν ξέρω γω τι άλλο και κατευθείαν μου το σβήσαν...

λέω θα μου φάνηκε, κάτι πάτησα λάθος και δε γράφτηκα. . . το έγραφα στο πλαισιάκι που σε ρωτάει " τι σκέφτεσαι?"... γράφω κάτι άλλο σχετικό, πάλι μου το σβήσαν, έκανα 2-3 απόπειρες και μου τα σβήναν στο καπάκι...

"Mέσω του facebook μιλάω με το Θεό και κάτι τέτοια..." αυτό το τελευταίο μάλιστα τους άρεσε το αφήσαν κι όλας... σκέφτηκαν φαίνεται "εντάξει μωρε το πολύ πολυ αυτοί που θα το διαβάσουν να πιστέψουν ότι με το Θεό εννοεί κανένα τεκνό...

μετά από αυτό το σχετικό που ειδα ότι κάποιος διάβαζε αυτόματα αυτά που έγραφα κι έτσι άρχισα να μιλάω στον ίδιο μέσω αυτού του πλαισίου "τι σκέφτεσαι" και αυτός επέμένε να τα σβήνει... μου έκανε και το άλλο...

εγώ είχα κάτι αιτήματα φιλίας για πολύ καιρό που δεν τα απαντούσα... τα άφηνα εκεί να βρίσκονται ούτε τα απερριπτα ούτε τα δεχόμουν. . . οπότε μου γράφε

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως αν κάποιος αφήσει για πολύ καιρό αναπάντητα αιτήματα φιλίας ή αν μου έκαναν πλάκα... πάντως ήταν πολύ καλό. Μετά από λίγο έγραφε το κλασικό 3 νέα αιτήματα φιλίας....

εντάξει δεν είμαι κατά τις λογοκρισίας, διαφορετικά θα έμπαινε ο καθένας και θα έδειχνε ότι αισχρό του κατέβαινε...

πάντως οι φίλοι σου δεν βλεπαν αυτά που έλεγες στο chat για να απαντήσω και στο ερώτημά σου, οι εχροί σου μπορεί

γιά το chat του facebook μιλάνε όχι γενικά για το facebook(και έχτος από αυτό δεν κατάλαβα τίποτα από ότι είπες)

νατασα τι εγραφες και ντρεποσουν να το δουν και οι αλλοι? χα χα χα

ένας θεός ξέρει:lol:

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό με το facebook?

Σήμερα πήγα στις πληροφορίες ενός φίλου μου (που εμφανιζόταν το email του) για να κάνω copy το mail του, αλλά κατά λάθος αντί για copy πάτησα κάτι άλλο(δεν κατάλαβα τι) και το email εξαφανίστηκε από τις πληροφορίες του profile του.

Από τότε δεν μπορώ να δω κανενός το email ενώ πριν εμφανιζόταν.

Καμιά λύση?:rolleyes:

Δημοσ.
γιά το chat του facebook μιλάνε όχι γενικά για το facebook(και έχτος από αυτό δεν κατάλαβα τίποτα από ότι είπες

αυτό που είπα είναι ότι λογοκρίνεσαι στο facebook αν γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει...

εγώ έγραφα ότι το facebook είναι βλακεία και μου το σβήναν και μάλιστα κατευθείαν, πράμα που σήμαινε ότι κάποιος διάβαζε τι έγραφα εκείνη την ίδια στιγμή. Κατάλαβες τώρα ή να κάνω και. . .

ξέρω ότι ρώτησε για το chat αλλά μη γινόμαστε και υπερβολικοί με το οφ τόπικ γιατί μετά δε θα μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα, άλλωστε απάντησα και σε αυτό που ρωτούσε

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έπαιξε λογοκρισία. Τόσα εκ. profies υπάρχουν σιγα μην κάθονται και υποκλέπτουν ή παρακολουθούν accounts.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να έπαιξε λογοκρισία. Τόσα εκ. profies υπάρχουν σιγα μην κάθονται και υποκλέπτουν ή παρακολουθούν accounts.

αυτό ακριβώς είναι που με προβληματίζει.... και τώρα που το επιβεβαιώνεις κι εσύ προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο.

ότι μου σβήναν στο καπάκι αυτά που έγραφα μου τα σβήναν σίγουρα...τώρα τι παίζει και γω δεν μπορώ να καταλάβω.

Τι να πω. . .

χμ... περιέργο. Έγραψα μόλις κάτι και δε μου το σβήσαν. Τι να πω, δεν ξέρω, μπορεί να είχα κάνει καμιά μαλακία...

πάντως ξέρει κανείς αν αφήσεις πολύ καιρό αναπάντητα αιτήματα φιλίας αν υπάρχει περίπτωση να γράφει αντί για "νέα αιτήματα φιλίας" "πάτα μπρε 3 άλλοι συντεχίτες"

τώρα συντεχνίτες έλεγεε;; συντεκνίτες; δε θυμάμαι. Πάντως αυτό το έλεγε σίγουρα

Δημοσ.

Ρε παιδιά καμιά ιδέα για το παρακάτω;

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό με το facebook?

Σήμερα πήγα στις πληροφορίες ενός φίλου μου (που εμφανιζόταν το email του) για να κάνω copy το mail του, αλλά κατά λάθος αντί για copy πάτησα κάτι άλλο(δεν κατάλαβα τι) και το email εξαφανίστηκε από τις πληροφορίες του profile του.

Από τότε δεν μπορώ να δω κανενός το email ενώ πριν εμφανιζόταν.

Καμιά λύση?:rolleyes:

Δημοσ.
αυτό που είπα είναι ότι λογοκρίνεσαι στο facebook αν γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει...

εγώ έγραφα ότι το facebook είναι βλακεία και μου το σβήναν και μάλιστα κατευθείαν, πράμα που σήμαινε ότι κάποιος διάβαζε τι έγραφα εκείνη την ίδια στιγμή. Κατάλαβες τώρα ή να κάνω και. . .

ξέρω ότι ρώτησε για το chat αλλά μη γινόμαστε και υπερβολικοί με το οφ τόπικ γιατί μετά δε θα μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα, άλλωστε απάντησα και σε αυτό που ρωτούσε

το πιο πιθανό είναι ότι υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας του browser σου με το server.

και ενώ σε σένα φαινόταν ότι έμπαινε (μιας και το script τρέχει πρώτα τοπικά και μετά ενημερώνει) μόλις έκανες reload η εντολή δεν είχε φτάσει ποτε οποτε και το μήνυμα απλά δεν εμφανιζόταν ποτε ;)

σε σένα όμως φαινόταν σαν να εξαφανίζεται γιατί ο browser σου έκανε request για αλλαγές και έβλεπε ότι αυτό που έχει εκείνος τοπικά είναι λάθος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:34 ----------

Ρε παιδιά καμιά ιδέα για το παρακάτω;

επίσης το email δεν γίνετε copy από το FB γιατί το αποθηκεύει με την μορφή εικόνας και όχι γραμμάτων.

τώρα τι έκανες και δεν φαίνεται άλλο θέμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...