CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ενας φιλος μου αντιμετωπιζει το εξης προβλημα. Η οθονη του υπολογιστη κλεινει μονη της ενω ο υπολογιστης συνεχιζει να δουλευει. Μου ειπε χαρακτηριστικα πως μια φορα οταν εσβησε η οθονη, αυτος φορουσε ακουστικα και ακουγε τον ηχο απο τα ακουστικα κανονικα. Του εχει συμβει μεχρι τωρα 3 - 4 φορες. Οταν μετα κανει επανεκκινηση απο το κουμπι η οθονη λειτουργει παλι κανονικα. Τι μπορει να συμβαινει?
saxtou junior Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 και εμενα μου το εκανε αυτο οταν επαιζα παιχνιδια εσβηνε η οθονη και ξαναγινε μολις γινοταν επανακεινηση στο τελος μου καηκε και πηρα αλλη
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ενας φιλος μου αντιμετωπιζει το εξης προβλημα. Η οθονη του υπολογιστη κλεινει μονη της ενω ο υπολογιστης συνεχιζει να δουλευει. Μου ειπε χαρακτηριστικα πως μια φορα οταν εσβησε η οθονη, αυτος φορουσε ακουστικα και ακουγε τον ηχο απο τα ακουστικα κανονικα. Του εχει συμβει μεχρι τωρα 3 - 4 φορες. Οταν μετα κανει επανεκκινηση απο το κουμπι η οθονη λειτουργει παλι κανονικα. Τι μπορει να συμβαινει? α)Να δοκιμασει οταν εχει το προβλημα, να βγαλει το καλωδιο VGA/DVI και να το ξαναβαλει στην καρτα γραφικων. β)Οταν το παθαινει παιζει παιχνιδι ή ειναι idle το συστημα δλδ κανενα mp3 κλπ;
CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 β)Οταν το παθαινει παιζει παιχνιδι ή ειναι idle το συστημα δλδ κανενα mp3 κλπ; Παιχνιδια δεν παιζει αλλα μου ειπε πως το παρατηρει οταν π.χ. ανοιγει πολλες καρτελες στον mozilla και γενικως οταν εχει καποια ''εντονη'' δραστηριοτητα. Π.χ. οταν παιζει απλως ενα mp3 δεν το εχει παρατηρησει. Της καρτας γραφικων λετε να ειναι το προβλημα? Θα του πω να δοκιμασει να βγαλει το καλωδιο VGA/DVI που λες
alex89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μπορεί να κατεβάσει το 3dmark06. Θα του στρεσάρει την κάρτα γραφικών. Αν του σβήνει η οθόνη κατά τη διάρκεια του 3dmark ας δοκιμάσει και με μία άλλη κάρτα γραφικών, ή αν έχει η μητρική του δική της κάρτα, ας δοκιμάσει με της μητρικής την κάρτα. Ας κοιτάξει λίγο και τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών, όταν τη ζορίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.