pyro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote christos44:</font><hr> Εγραψε ο ελεεινός ιππότης με IQ φρυγανιάς ΥΓ: Ρε ουστ! Απαντώ: ΕΚ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΡΑ!!!! <hr /></blockquote> auto gia poion phgene?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote pyro:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote christos44:</font><hr> Εγραψε ο ελεεινός ιππότης με IQ φρυγανιάς ΥΓ: Ρε ουστ! Απαντώ: ΕΚ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΡΑ!!!! <hr /></blockquote> auto gia poion phgene? <hr /></blockquote> Εγώ είναι ο ελεεινός ιππότης με το IQ φρυγανιάς. Ο Πνευματώδης αυτός τύπος όμως, ενώ φωνάζει για επιχειρήματα μετά αρχίζει και καραρίζει σαν καλή κότα που είναι. Και προσωπικές επιθέσεις κάνει και επιχειρήματα δεν αρθρώνει. Έτσι είναι όμως αυτοί οι τύποι... Όταν δεν ξέρουν τι να πουν αρχίζουν και φωνάζουν...
pyro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 re coolarete ligo! kwsn ama sou thn mpainei graftwna starxidia sou, siga twra, dont give a [censored] man:D
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Νομίζεις ότι ενοχλούμαι; Νιώθω την ίδια ενόχληση που νιώθω όταν πατάω μια κατσαρίδα και λερώνεται η σόλα του παπουτσιού μου... Το θέμα είναι ότι έχει πάρα πολύ θάρρος και πετάει πολλά επειδή νομίζει ότι κανένας δε ξέρει ιστορία εδω μέσα...
Γηρυόνης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote christos44:</font><hr> quote by apqr . quote Σέβεται τους θεούς του, αλλά ΔΕΝ καταστρέφει τα ιερά των αλλόθρησκων, ουτε ΣΦΑΖΕΙ τους αλλόθρησκους. <hr /></blockquote> ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Σε καλό να μου βγει, ευχαριστώ πολύ. <hr /></blockquote> ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΝΕΣ, ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΤΥΓΧΑΝΟΝΤΕΣ, ΔΟΚΟΥΣΙ ΚΑΘ' ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ ΣΥΝΕΣΕΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡΕΧΕΙΝ ΧΕΧΕ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Γηρυόνης:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote christos44:</font><hr> quote by apqr . quote Σέβεται τους θεούς του, αλλά ΔΕΝ καταστρέφει τα ιερά των αλλόθρησκων, ουτε ΣΦΑΖΕΙ τους αλλόθρησκους. <hr /></blockquote> ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Σε καλό να μου βγει, ευχαριστώ πολύ. <hr /></blockquote> ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΝΕΣ, ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΤΥΓΧΑΝΟΝΤΕΣ, ΔΟΚΟΥΣΙ ΚΑΘ' ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ ΣΥΝΕΣΕΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡΕΧΕΙΝ ΧΕΧΕ. <hr /></blockquote> Εγώ είμαι ο ευτέλής και άφρων, εσύ είσαι ο διαπρέπων εν τω σύνεσει όμως; Τελικά έχεις πολύ χιούμορ... Τον Αναξαγόρα εσύ τον γνωρίζεις ή θα κάνεις πάλι προσωπικά σχόλια και θα κακαρίζεις και εσύ μαζί με την άλλη κοτούλα;
Γηρυόνης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Εγώ είμαι ο ευτέλής και άφρων, εσύ είσαι ο διαπρέπων εν τω σύνεσει όμως; Τελικά έχεις πολύ χιούμορ... Τον Αναξαγόρα εσύ τον γνωρίζεις ή θα κάνεις πάλι προσωπικά σχόλια και θα κακαρίζεις και εσύ μαζί με την άλλη κοτούλα; <hr /></blockquote> Αν θυμάμαι καλά κάποιος άλλος έχει βάλει τη φωτογραφία μίας κότας στο "Είμαστε αγνώμονες απέναντι στο θεό". Το μπέρδεψε φαίνεται με το "insomniacs photos" του πύρρου. Εκεί έπρεπε να πάει η φάτσα σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Γηρυόνης:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Εγώ είμαι ο ευτέλής και άφρων, εσύ είσαι ο διαπρέπων εν τω σύνεσει όμως; Τελικά έχεις πολύ χιούμορ... Τον Αναξαγόρα εσύ τον γνωρίζεις ή θα κάνεις πάλι προσωπικά σχόλια και θα κακαρίζεις και εσύ μαζί με την άλλη κοτούλα; <hr /></blockquote> Αν θυμάμαι καλά κάποιος άλλος έχει βάλει τη φωτογραφία μίας κότας στο "Είμαστε αγνώμονες απέναντι στο θεό". Το μπέρδεψε φαίνεται με το "insomniacs photos" του πύρρου. Εκεί έπρεπε να πάει η φάτσα σου. <hr /></blockquote> ʼσε είδα την φώτο σου στο insomniacs photos και αφού συνήλθα από τα γέλια, κατάλαβα και γιατί κουβαλάς τόσα συμπλέγματα. Από εκεί και πέρα, συνεχίζεις να μην απαντάς αλλά να κάνεις προσωπικά σχόλια. Περιμένω πότε εσύ το τρισμέγιστος διπρέπων εω τω συνέσει θα μας πεις ποιος ήταν ο Αναξαγόρας και τι έκανε. Μήπως δεν γνωρίζεις; Αν είναι, πες το μας, δεν είναι ντροπή. Αν γνωρίζεις και σφυράς αδιάφορα, ζητώ συγγνώμη από τη κότα που την παρομοίασα μαζί σου.
mrFrodo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 /me exei kolisei to pointer sto notify moderator alla de blepei fws
Γηρυόνης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote christos44:</font><hr> Ρε Γηρυόνης τί κάθεσε και συζητάς με την φρυγανιά; Εχει δείξει από προηγούμενα posts το ποιόν του. Το μόνο ευτύχημα είναι οτι είναι ακίνδυνος γιατί ζεί στον 21ο αιώνα. Επτά αιώνες νωρίτερα, θα είχε σκοτώσει πολύ κόσμο "για του χριστού την πίστη την αγία". Ασε τον στην ασχολία του να βρεί εξωγήινους, και να ομφαλοσκοπεί αναπολώντας τον Χαράλαμπο που τον κάνανε και κάδρο. Εγώ τον αγνοώ, ουτε στ΄@ρχ/δι@ μου δεν τον γράφω γιατί τα εκτιμώ περισσότερο. Οσο για τον Αναξαγόρα που γράφει όπως ξέρεις ούτε ναούς ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ γκρέμισε, ούτε ανθρώπους γιατί είσαν ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ έσφαξε, ούτε ΙΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ αντίστοιχους των Σταυροφοριών έκανε. Αλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαίνει και ότι φτάνει γράφει. <hr /></blockquote> Ω ναι... Συμφωνώ απολύτως
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 christos44: ʼμα είχες @ρχ/δι@ όπως περιφανεύεσαι δε θα κρυβόσουν πίσω από μια οθόνη για να λες πράγματα για μένα. Επειδή όμως μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, μπορείς να συνεχίσεις να με βρίζεις. Δε σε παρεξηγώ, ο καθένας με τις δυνατότητές του. Γηρυόνης: Εκείνη την φωτογραφία που έχεις δημοσιεύσει μάλλον πρέπει να την αποσύρεις, δεν είναι δυνατόν με τέτοια φάτσα να το παίζεις και καμπόσος... Ρε παιδιά, μήπως κάποιος πρέπει να φλιτάρει; Έχει πολλά ζωύφια μαζεμένα εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.