Προς το περιεχόμενο

Έλληνας ναι - Χριστιανός όχι ;

nakostyphoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote nakostyphoon:</font><hr> ʼλλος λέει ότι εννοώ ότι ο Σωκράτης (τον οποίο παρεπιπτόντως η Εκκλησία έχει ανακυρήξει ʼγιο)

δεν είναι έλληνας.

<hr /></blockquote>

Λάθος σου τα είπανε αυτοί που σου τα λένε....για ψάξε καλύτερα....άντε μπράβο....

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote bandito:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote ^BOOMBOOM:</font><hr> egw pisteyw pws o kalos ellhnas prepei na einai opwsdhpote xristianos, na exei ksantha malia, prasina matia ,upsos anw tou 1.90 kai thelimatiko phgouni. <hr /></blockquote>

Εγώ πάλι έχω όλα τα παραπάνω, και ένα ακόμα που τείνει προς το Αφρικάνικο (μι πιάνς?). Πόσο Έλληνας είμαι, πείτε μου γιατι δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια....

Οχι οτι κάνει μπάμ, πώς ξεκινάνε αυτά τα topic...... <hr /></blockquote>

Πώς; <hr /></blockquote>

Θέλεις ακόμα να σου απαντήσω;;;;;;;

Δεν σου φαίνεται περίεργο το 1 post και αυτό για να συμφωνήσει......

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote bandito:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote bandito:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote ^BOOMBOOM:</font><hr> egw pisteyw pws o kalos ellhnas prepei na einai opwsdhpote xristianos, na exei ksantha malia, prasina matia ,upsos anw tou 1.90 kai thelimatiko phgouni. <hr /></blockquote>

Εγώ πάλι έχω όλα τα παραπάνω, και ένα ακόμα που τείνει προς το Αφρικάνικο (μι πιάνς?). Πόσο Έλληνας είμαι, πείτε μου γιατι δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια....

Οχι οτι κάνει μπάμ, πώς ξεκινάνε αυτά τα topic...... <hr /></blockquote>

Πώς; <hr /></blockquote>

Θέλεις ακόμα να σου απαντήσω;;;;;;;

Δεν σου φαίνεται περίεργο το 1 post και αυτό για να συμφωνήσει...... <hr /></blockquote>

Την ώρα που είπες το παραπάνω είχε εμφανιστεί με 1 post μόνο διαφωνούντας, οπότε ακόμα ψάχνω για την απάντησή σου...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote mrFrodo:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote nakostyphoon:</font><hr> ʼλλος λέει ότι εννοώ ότι ο Σωκράτης (τον οποίο παρεπιπτόντως η Εκκλησία έχει ανακυρήξει ʼγιο)

δεν είναι έλληνας.

<hr /></blockquote>

Λάθος σου τα είπανε αυτοί που σου τα λένε....για ψάξε καλύτερα....άντε μπράβο.... <hr /></blockquote>

Μπορείς επίσης και εσύ να το ψάξεις λίγο...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Γηρυόνης:</font><hr>

Αν κάνεις πλάκα τότε είναι όντως πολύ επιτυχημένη, "ψάρωσα", ειδικά η πρότασή σου περί άρνησης του Δωδεκάθεου και ασπασμού του Χριστιανισμού από τους Έλληνες ήτανε αρκετά επιτυχημένη.

Αν μιλάς σοβαρά τότε ROFLMAO. <hr /></blockquote>

ω ναι...θα συμφωνήσω...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote mrFrodo:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote nakostyphoon:</font><hr> ʼλλος λέει ότι εννοώ ότι ο Σωκράτης (τον οποίο παρεπιπτόντως η Εκκλησία έχει ανακυρήξει ʼγιο)

δεν είναι έλληνας.

<hr /></blockquote>

Λάθος σου τα είπανε αυτοί που σου τα λένε....για ψάξε καλύτερα....άντε μπράβο.... <hr /></blockquote>

Μπορείς επίσης και εσύ να το ψάξεις λίγο... <hr /></blockquote>

Αγαπητέ μου υπάρχει όντως Σωκράτης....

Μόνο που ήταν αρχιερέας της Εκκλησίας....

Ψάχνουμε πριν πούμε κάτι....

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote mrFrodo:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote mrFrodo:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote nakostyphoon:</font><hr> ʼλλος λέει ότι εννοώ ότι ο Σωκράτης (τον οποίο παρεπιπτόντως η Εκκλησία έχει ανακυρήξει ʼγιο)

δεν είναι έλληνας.

<hr /></blockquote>

Μπορείς επίσης και εσύ να το ψάξεις λίγο... <hr /></blockquote>

Αγαπητέ μου υπάρχει όντως Σωκράτης....

Μόνο που ήταν αρχιερέας της Εκκλησίας....

Ψάχνουμε πριν πούμε κάτι.... <hr /></blockquote>

Επιμένω, ψάξε το λίγο... Και δεν μιλάω για τον επίσκοπο στον οποίο αναφέρεσαι...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Lyman_Zerga:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

Otan tha katalavete oti sas poulane fikia gia metaksotes kordeles ta leme akous eki xristianismos kai opiadipote ali thriskia. Otan tha katalavete oti o xristianismos exi stithi pano sto Dodekatheo kai oti o moameth exi pari arketa xristianika stixia gia na ftiaki ton moamethanismo ta leme ade gia

<hr /></blockquote>

Αν θες να τα ακούσεις, να ανοίξεις καινούργιο topic. Μην περιμένεις απαντήσεις εδώ. <hr /></blockquote>

Na akouso ti re file den exo anagi na askouso tipota apo avoula onda pou akolouthon kati.

Otan tha apofasisoun na ta vroune metaksi tous ta leme. Sigrine Palai kai Kaini diathiki kai tha katalavis.

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote nakostyphoon:</font><hr> [...]

Περιμένω τις εντυπώσεις σας από τα παραπάνω και θα συνεχίσω.

<hr /></blockquote>

Κρίμα, έκλεισε και το Rasse und Sieldlugnshauptamt. Έχασε στελεχάρα. :(

Εύγε, εύγε!

Δημοσ.

ʼρχισε πάλι το υβρεολόγιο...

Αντέ γειά!

Δημοσ.

Opios den exei epixirimata panta to kanei auto opou brei eukairia...

Fantasou na elege o protos filos:

"Olokliromenos Ellinas einai o xristianos, kai oi poloi tha diafonisoun legontas mpourdes, oi ligoi tha sizitisoun mazi mou."

Tha eixe dikaiothei mexri tora .

Δημοσ.
ʼν είχατε μία αμιδρή επαφή με τα τεκτενώμενα στην Εκκλησία θα ξέρατε ότι

δεν είναι ένας οργανισμός απάτης όπως πολλοί λέτε αλλά ο τελευταίος στιλοβάτης της κοινωνίας μας.Δείτε που έχουν καταντήσει οι σύγχρονοι του κόσμου με την

αθεϊα.

<hr /></blockquote>

Η Ελληνική Εκκλησία ιδρύθηκε στην περίοδο της αντιβασιλείας των Βαυαρών και το Πατριαρχείο την κήρυξε σχησματική λόγω εθνοφυλετισμού. Η Ελληνική Εκκλησία είναι γέννημα αυτού του άθεου Διαφωτισμού!!! Πριν από αυτόν υπήρχαν δύο εκκλησίες (καθολική και ορθόδοξη) και ακόμα πιο πριν μία. Μπορείς πολύ απλά να ξεχάσεις την ταύτιση ελληνισμού και ορθοδοξίας. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες ορθόδοξοι ούτε όλοι οι ορθόδοξοι Έλληνες. Για την ακρίβεια οι Έλληνες είναι μια πολύ μικρή μειονότητα στην κοινότητα των ορθοδόξων. Μόνο οι Σλάυοι είναι μερικές δεκάδες φορές περισσότεροι!

Μιλάτε για αρνητικές απιπτώσεις της Εκκλησίας κατά το Βυζάντιο , την Επανάσταση του 21' , την Χουντα και τον Αττίλα την στιγμή που ορόλος της ήταν να προστατεύσει το καλό του λαού <hr /></blockquote>

Αν έχεις κάτι να προσθέσεις επ'αυτού, μην το κρατάς κρυφό. Ειδικά για την πατρική διδασκαλία πεθαίνω...

Τον μόνο άνθρωπο που έχει την παλικαριά να μιλάει για αξίες και εννοιες όπως πατρίδα ,ιστορία και εθνός θέλετε να

τον φάτε.

<hr /></blockquote>

Μπα, αχώνευτος είναι :D

Δημοσ.

Λοιπόν, πιστεύω οτι ο φίλος nakostyphoon αναφέρεται στην τωρινή εποχή και οχι στην αρχαία Ελλάδα...

Καθ ολη τη διαρκεια της Ελληνικής ιστορίας υπήρχαν 'Ελληνες που έκαναν πολλά και διάφορα...σκότωσαν, λήστεψαν και αλλα παρομοια. Γνωρίζω οτι ενας σωστος Χριστιανός δεν θα έκανε κατι τετοιο...

Επίσης υπήρχαν και χριστιανοί που καθε αλλο παρα ωφέλησαν την 'Ελλαδα...και ολοι γνωρίζουμε παραδειγματα τετοιων ανθρώπων...εξάλλου τα αναφέρατε παραπάνω, να μην επαναλαμβάνομαι...

Μέχρι τώρα η ηγεσία της εκκλησίας ελάχιστα βοήθησε τους αγώνες των 'Ελληνων για ελευθερία (απο το '21 μέχρι το Πολυτεχνείο)

Αν λοιπόν οι ανθρωποι που προσεύχονται καθημερινά στον Παντοδύναμο για τη σωτηρία μας δεν κάναν τίποτα για τη σωτηρία της χώρας μας από τα δεινά που πέρασε, τότε λυπάμαι, αλλά δεν θα συμφωνήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...