thakisn Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα! Μόλις εγκατέστησα στο λαπτοπ μου τα windows 7 ultimate 32bit..Ολα λειτουργούν στην εντέλεια εκτός απο τα γραφικά..Στην taskbar και στα πλαίσια των παραθύρων εμφανίζονται κουκίδες..Σαν να είναι πουά!!!Το ίδιο πρόβλημα είχα και στα βίστα απ'τη στιγμή που έκανα φορμάτ..Εχω κατεβάσει τους drivers της κάρτας μου (ATI RADEON MOBILITY 3650HD) αλλά δεν υπάρχει καμία διαφορά.. Δεν είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα,το ξέρω,αλλά γιατι να μην το διορθώσω αν γίνεται? Σας ευχαριστώ!
grhgorhs1976 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Η 7600 16835 ισχύει μέχρι το μάρτιο του 2010 ? Βασικα ισχυει για 30 μερες,εκτος αν βαλεις καπιο activator και ετσι θα ισχυει για ''παντα'' θεου θελοντος και microsoft επιτρεποντος...
iakinthos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Η 7600 16835 ισχύει μέχρι το μάρτιο του 2010 ? Eίναι rtm=final Με νόμιμο κλειδί ισχύει για πάντα, χωρίς κλειδί στην εγκατάσταση για 30 ημέρες και με κάτι rearms μπορεί να φτάσει τις 120 ημέρες Εdit:Mε προλάβανε
Giorgos3924 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Βασικα ισχυει για 30 μερες,εκτος αν βαλεις καπιο activator και ετσι θα ισχυει για ''παντα'' θεου θελοντος και microsoft επιτρεποντος... Βρήκα ένα activator, το ενεργοποίησα αλλα τώρα που το ξαναβλέπω μου λέει απομένουν 29 μέρες! Και χθές ήταν ενεργοποιημένο!
mentoras99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Εμενα, παρα τα κλειδια που εβαλα και που ειχε μαζι το πακετακι, μου βγαζει στο κατω δεξι μερος της οθονης, πανω απο το tray, το μηνυμα οτι 'this copy of windows is not genuine' και μου πετα που και που και κανενα παραθυρο. Θα υπαρξει προβλημα, ή μπορω απλα να αγνοω αυτο το μηνυμα και θα τρεχουν για παντα?
grhgorhs1976 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Η ξανα δοκιμασε με το ιδιο η βαλε καπιο αλλο απο τα δεκαδες που εχουν βγει να δεις πιο σου καθεται,δεν υπαρχουν εγγυησυς σ`αυτα τα πραγματα,πχ στο δικο μου pc με την πρωτη εκατσε το activator,και κανα μηνα περιπου,ολα μια χαρα,στου πατερα μου και ενος φιλου μου επρεπε να δοκιμασουμε καμια δεκαρια για να βρουμε πιο δουλευει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:12 ---------- Εμενα, παρα τα κλειδια που εβαλα και που ειχε μαζι το πακετακι, μου βγαζει στο κατω δεξι μερος της οθονης, πανω απο το tray, το μηνυμα οτι 'this copy of windows is not genuine' και μου πετα που και που και κανενα παραθυρο. Θα υπαρξει προβλημα, ή μπορω απλα να αγνοω αυτο το μηνυμα και θα τρεχουν για παντα? Καλο παντως δεν ειναι,να τρεχουν για παντα χωρις να τα εχεις ενεργοποιησει εσυ το βλεπεις λογικο...
george263 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 μάλλον κάτι έκανα λάθος και το προηγούμενο ποστ μου δεν εμφανίζεται... διαβάζοντας εδώ μέσα για την RTM έκδοση των windows 7 την 7600 16385 βρήκα σε ένα τορρεντ σαιτ αυτήν έκδοση την κατέβασα και μαζί κατεβήκανε και δυο ακόμα αρχειά το timernukesetup και το watermark remover προφανώς πρόκειται για εργαλεία ενεργοποιήσης των windows? ή κάτι άλλο? έκαψα το iso και εγκατέστησα τα windows έτρεξα τα δυο αυτά προγράμματα με αποτέλεσμα στο σημείο που έγραφε ότι απομένουν 30 ημέρες για την ενεργοποιήση τώρα να μου γράφει status not available product ID not available έκανα δυο restart για να δω αν αλλάξει κάτι , αλλα δεν άλλαξε... ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό? επίσης κάτω δεξιά στην οθόνη εκεί που σε άλλη έκδοση έγραφε 7100 evaluation copy... τώρα δεν γράφει τίποτα... αν γνωρίζει κάποιος....
xolloth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 αν ρωταγες θα σου λεγαμε να μην τα ενεργοποιησεις με αυτο που κατεβηκε μαζι. στειλε μου pm.
weirdo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ερώτηση... έχει κανεις x64 έκδοση που να του βλέπει κάποιο 65k modem ? αν ναι είναι εύκολο να πει το μοντέλο του modem ? του το αγοράζω αν θέλει
george263 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 καλησπέρα... θέλω να σας ρωτήσω κάτι , το έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να το καταλάβω , πάντως έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξεως των windows που είναι εγκατεστημένα... δίνοντας την εντολή winver στο start menu και πατώντας enter τι θα πρέπει να δω .....? έχω εγκαταστήσει την έκδοση 7600 16385... αν γνωρίζει κάποιος...
pusher Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Θέλω να περάσω τα 7 σε PC με μητρική ASUS P5E3. Κοιτάω στο site της ASUS και βλέπω πως στις επιλογές των λειτουργικών στο section των downloads για την P5E3 δεν έχει τα Windows 7 ως επιλογή, όπως συμβαίνει με τη δική μου μητρική P6T Deluxe όπου στη drop down list υπάρχει επιλογή για τα 7. Να τα περάσω ή θα έχω πρόβλημα με τη μητρική; Και κάτι τελευταίο. Στην RTM τα updates γίνονται κανονικά;
konandrio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 καλησπέρα... θέλω να σας ρωτήσω κάτι , το έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να το καταλάβω , πάντως έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξεως των windows που είναι εγκατεστημένα... δίνοντας την εντολή winver στο start menu και πατώντας enter τι θα πρέπει να δω .....? έχω εγκαταστήσει την έκδοση 7600 16385... αν γνωρίζει κάποιος... Ενα παράθυρο που θα λέει πότε λήγουν, αν δεν λέει ημερομηνία και λέει το ονομα του υπολογιστή εχουν ενεργοποιειθει.
xolloth Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ολα αυτα που χρησιμοποιουνται για ενεργοποιηση και που ειναι περιορισμενου χρονου,το winver θα λεει ημερομηνια και το ονομα του υπολογιστη.
konandrio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Θέλω να περάσω τα 7 σε PC με μητρική ASUS P5E3. Κοιτάω στο site της ASUS και βλέπω πως στις επιλογές των λειτουργικών στο section των downloads για την P5E3 δεν έχει τα Windows 7 ως επιλογή, όπως συμβαίνει με τη δική μου μητρική P6T Deluxe όπου στη drop down list υπάρχει επιλογή για τα 7. Να τα περάσω ή θα έχω πρόβλημα με τη μητρική; Και κάτι τελευταίο. Στην RTM τα updates γίνονται κανονικά; Λογικα δεν θα εχεις προβλημα, υπαρχουν αναβαθμισεις κανονικα.
pusher Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Λογικα δεν θα εχεις προβλημα, υπαρχουν αναβαθμισεις κανονικα. Τι εννοείς όταν λες υπάρχουν αναβαθμίσεις; Μιλάς για το Windows Update; Η αναφέρεσαι στους οδηγούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.