Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν δούλεψε η τελευταία έκδοση και δούλεψε η πιο παλιά, aha ok...

Παράξενο, προφανός η κάρτα του mobo του θα έχει συγκεκριμμένο ID και το βάζει η Gigabyte στον generic driver της realtek.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

αγορασα τις προαλες μια web cam logitech, εχω κατεβασει τους drivers των vista 64bit, και δεν εχω καταφερει ακομα να αναγνωρισει την cam, τα win.7, τι να κανω, προφανως θα περιμενω να βγουν οι καταλληλοι drivers, αν και δεν το εψαξα και πολυ καλα.

επισης μπορει να με βοηθησει καποιος, εχω μια sony video.camera, πως γινεται να δειχνει το monitor αυτα που διαβαζει η cam?

Δημοσ.
καλησπερα παιδια

αγορασα τις προαλες μια web cam logitech, εχω κατεβασει τους drivers των vista 64bit, και δεν εχω καταφερει ακομα να αναγνωρισει την cam, τα win.7, τι να κανω, προφανως θα περιμενω να βγουν οι καταλληλοι drivers, αν και δεν το εψαξα και πολυ καλα.

επισης μπορει να με βοηθησει καποιος, εχω μια sony video.camera, πως γινεται να δειχνει το monitor αυτα που διαβαζει η cam?

στη web cam περιμενε.

στη sony με τι καλοδιο τη βαζεις?firewire ειναι το best

Δημοσ.

Οι ηχοι στα windows 7 rtm ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ παντως!

Ακομα και σε μυνηματα λαθους οι ηχοι ειναι αγχολυτικοι!

Δημοσ.
Οι ηχοι στα windows 7 rtm ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ παντως!

Ακομα και σε μυνηματα λαθους οι ηχοι ειναι αγχολυτικοι!

Πλάκα πλάκα.... Θυμάστε στα XP; Όταν βάραγε λάθος, νόμιζα ότι υπολογιστής ήταν έτοιμος να εκραγεί...

Δημοσ.

Τα 7260 ήταν πολύ πιο σταθερά, τουλάχιστον σε μένα. Η rtm μου κάνει κόλπα.

πχ. το touchpad δεν δουλεύει καλά όταν έχω συνδεδεμένο τον e-sata δίκο.

Βαρέθηκα τις δοκιμές. Θα μείνω με τα vista64 που είναι και γνήσια να τελειώνουμε... (μέχρι να βγεί η 7 final)

Δημοσ.

Nα κάνω μια χαζή ερώτνηξη.

Αφού η RTM βγαίνει σε ένα iso και ανάλογα το κλειδί ενεργοποιείται κάθε έκδοση, γιατί κυκλοφορεί στο νετ διαφορετικό iso για κάθε έκδοση ξεχωριστά;

Δημοσ.

Αφού η RTM βγαίνει σε ένα iso και ανάλογα το κλειδί ενεργοποιείται κάθε έκδοση, γιατί κυκλοφορεί στο νετ διαφορετικό iso για κάθε έκδοση ξεχωριστά;

Κι εγώ την ίδια απορία έχω. :P

Δημοσ.

Αμά δεις και στο msdn ή το connect υπάρχουν διαφορετικά iso για κάθε έκδοση.

Δεν έχει κυκλοφορήσει η Microsoft ένα iso με επιλλογή ποια έκδοση να εγκαταστήσεις

Αυτό μπορεί να γίνει αν αφερέσεις ένα αρχείο από το iso, οπότε έχεις όλες τις εκδόσεις;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...