BaNcU Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πήγατε στα 7 κιόλας και έχετε και παράπονο . Τα vista x64 είναι αστέρια προς το παρόν και για κανά δυό μήνες ακόμα. Άσε που δεν έχει βγεί κανένας αξιόλογος Activator yet .
venejo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πήγατε στα 7 κιόλας και έχετε και παράπονο. Εμ η κλασική περίπτωση βλάβης. Γκρινιάζαμε πότε θα βγει επιτέλους η τελική. Βγήκε. Είχαμε βάλει τόσες builds πριν που τώρα βαριόμαστε να κάνουμε ένα φορμάτ να βάλουμε τη τελική καθαρή και να είμαστε πιο ήσυχοι και πάλι κλάματα που δεν κάθεται πάνω από τις προηγούμενες και όταν κάθεται (με κόλπα) φυσικά δουλεύουν τα μισά! Μα γιατί άραγε..... Και ερχόμαστε και στο τελευταίο, που είναι οι drivers οΕο. Έλα μου ντες, αν και για τα πιο χοντρά nVidia, ATI, Realtek, intel υπάρχουν πολύ νωρίτερα από ότι στα vista, πάλι τα θέλουμε εδώ και τώρα! Σημειωτέων ότι από τις 22 του Οκτώμβρη μπορείτε να κλαψουριάζετε στο full στους κατασκευαστές για drivers.....
markelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Αυτή είναι η Realtek, κατεβάστε τους πιο τελευταίους (2.29 υποστηρίζουν Win7) και δείτε, αν έχετε πάλι ADI Soundmax κλάφτα χαράλαμπε.... Από τη στιγμή που μου παίζει χωρίς πρόβλημα δεν παίζει να βάλω άλλους drivers.
kinitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δε σου εμφανίζει δηλαδή αυτό το κουμπάκι [ATTACH]19633[/ATTACH] και αυτό το πάνελ; [ATTACH]19634[/ATTACH] ναι δεν το εχει
markelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ναι δεν το εχει Τυχερέ, μόλις μπήκα στο σαιτ της gigabyte και είδα ότι έβγαλαν σήμερα driver
kinitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πήγατε στα 7 κιόλας και έχετε και παράπονο . Τα vista x64 είναι αστέρια προς το παρόν και για κανά δυό μήνες ακόμα. Άσε που δεν έχει βγεί κανένας αξιόλογος Activator yet . λοιπον πρωτα απο ολα δεν κανοουμε παραπονα.απλος ψαχνουμε λυση και θελουμε να δουμε τα νεα windows ειμαστε λιγο freak
venejo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Τυχερέ, μόλις μπήκα στο σαιτ της gigabyte και είδα ότι έβγαλαν σήμερα driver [ATTACH]19636[/ATTACH] Από ότι βλέπω (εκδοση και μέγεθος αρχείου) είναι ο κλασικός driver της realtek στη 2.27 έκδοση (υπαρχει όπως προανέφερα και νεότερη από την "μαμά" στην 2.29). http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
markelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Από ότι βλέπω (εκδοση και μέγεθος αρχείου) είναι ο κλασικός driver της realtek στη 2.27 έκδοση (υπαρχει όπως προανέφερα και νεότερη από την "μαμά" στην 2.29).http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false Καλά, και οι της gigabyte ανέβασαν παλιότερο driver σήμερα; Μυστήρια πράγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 καθόλου μυστήριο, αν δεις όλοι οι κατασκευαστές έχουν συνήθως outdated 3rd party drivers...
venejo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Καλά, και οι της gigabyte ανέβασαν παλιότερο driver σήμερα; Μυστήρια πράγματα. Δεν είναι και τόσο παλιός μη νομίζεις, βγάζει και αυτή (Realtek) κάθε μήνα (και λιγότερο) νέα έκδοση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 η Realtek βγάζει 2 φορές το μήνα περίπου νέο driver...άκρως εκνευριστικό
markelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Τι να σας πω, οι μόνοι drivers που έβαλα εκτός του winupdate ήταν realtek και nvidia. Από τότε δεν έχω ξανασχοληθεί μιας και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα.
kinitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Τυχερέ, μόλις μπήκα στο σαιτ της gigabyte και είδα ότι έβγαλαν σήμερα driver [ATTACH]19636[/ATTACH] φιλε αυτι δουλεψαν νασαι καλα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 φιλε αυτι δουλεψαν νασαι καλα.... οι 2.29 που δώθηκαν πιο πάνω δεν δούλεψαν δλδ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.