Praetorianos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς κανένα free antivirus/antispyware να λειτουργεί απροβλημάτιστα και δοκιμασμένα με τα 64bit 7? Εμένα πάντως όλα τα update τα κάνει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
ata1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το Commodo security είχα βάλει και έπαιζε μια χαρά, φυσικά της microsoft θα παίζει επίσης. Αυτά από native 64bit αλλιώς πηγαίνεις σε avast ή avira τις 32bit που παίζουν όμως μια χαρά
koumos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς κανένα free antivirus/antispyware να λειτουργεί απροβλημάτιστα και δοκιμασμένα με τα 64bit 7? Εμένα πάντως όλα τα update τα κάνει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. και το AVG free μια χαρα δουλευει σε μενα. κανενα απολυτως προβλημα.
Alexkass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς κανένα free antivirus/antispyware να λειτουργεί απροβλημάτιστα και δοκιμασμένα με τα 64bit 7? Εμένα πάντως όλα τα update τα κάνει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. mse. για ποιο λόγο ένας μέσος χρήστης να βάλει κάποιο άλλο? όλοι ξαφνικά γίνατε geeks...
xolloth Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 παροτι ειμαι ενθερμος υποστηρικτης της προσπαθειας της ms στο antivirus της και το εχω απο τοτε που βγηκε,οφειλω να πω οτι απο χθες με ξενερωσε αφου κολησα κατι trojan και τα οποια μεν βρηκε ,τα εκανε clean,μου εστειλε και την αναφορα τους στην ms,αλλα καθε μιση ωρα μετα μου εβγαζε μηνυμα οτι τα ξαναβρηκε και παλι απο την αρχη clean. αυτο εγινε για μια ολοκληρη μερα ωσπου σημερα το πρωι εβαλα και το superantispyware ,που τα βρηκε και τα ξεσκισε μια και εξω. ειμαι σε σκεψη να το απεγκαταστησω το mse επειτα απο αυτο.
random Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τώρα που βγήκαν και τα W7 στην αγορά, νομίζω μπορούμε να ξεκολλήσουμε και απο αυτό το "γενικά-W7" τόπικ, και όποιος θέλει ανοίγει νέα συζήτηση με πιό συγκεκριμένα θέματα για το νέο ΛΣ, όπως κάνουμε και για τις άλλες εκδόσεις. Μια παράκληση: Στα νέα θέματα δίνουμε τίτλους που να περιέχουν 1,2-4 λέξεις που αφορούν το πρόβλημα/ερώτηση, καθώς και μια ένδειξη του ποιά έκδοση Windows αφορούν. πχ. Vista, προβλημα με εκκίνηση W7, δεν διαβαζει χ,ψ,ζ XP, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, xp+7+vista μπλα μπλα μπλα xp/win7-64/vista32/win7-32/win20003, κ.ο.κ... Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.