Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εδώ κοντεύουν να βγουν μαχαίρια!!!

νοημων νους που εχει χρησιμοποιησει win εστω μια μερα ειπε οτι το update ειναι απροβληματιστο?

ΗΑΗΑΗΑΗΑ, οκ αρκετα για σημερα!

για οποιον παθων σαν εμενα με asus, βγηκαν στο support 32 και 64 bit drivers για p5k (και αλλα mobo).

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nvidia ειχε drivers απο πολυ καιρο (και καλα εκανε). θα εκτιμουσα και η asus να ειχε κανει το ιδιο, οχι οτι ειναι υποχρεωμενη απο τη στιγμη που σημερα βγηκαν, αλλα οπως και να χει υπηρχαν κολληματα!

Δημοσ.

Πιο είναι καλύτερο full retail ή upgrade??

Βασικά η full retail περιέχουν 32 και 64 bit και κατά την εγκατάσταση επιλέγεις??

Και για όσους αγόρασαν laptops...

Έχω μια ερώτηση, όσοι αγόρασαν laptop το καλοκαίρι δικαιούνται κουπόνι με δωρεάν αναβάθμιση ή αγορά (με έκπτωση) όποια έκδοση τον windows 7 θέλουν??:rolleyes:

Δεν θυμάμαι καλά.....:o

Δημοσ.
nvidia ειχε drivers απο πολυ καιρο (και καλα εκανε). θα εκτιμουσα και η asus να ειχε κανει το ιδιο, οχι οτι ειναι υποχρεωμενη απο τη στιγμη που σημερα βγηκαν, αλλα οπως και να χει υπηρχαν κολληματα!

Και η ASUS είχε βγάλει drivers εδώ και πολύ καιρό. Απλά η βλακεία που κάνει η ASUS είναι ότι δεν ενημερώνει την ιστοσελίδα των πιο παλιών μοντέλων. Για την δική μου μητρική παράδειγμα, είχα βρεί drivers για τα πάντα, απλά έψαξα σε πιο πρόσφατα μοντέλα που γνώριζα ότι είχαν το ίδιο hardware (κάρτα ήχου, ethernet, wifi).

Δημοσ.

Βασικά η full retail περιέχουν 32 και 64 bit και κατά την εγκατάσταση επιλέγεις??

Έχω μια ερώτηση, όσοι αγόρασαν laptop το καλοκαίρι δικαιούνται κουπόνι με δωρεάν αναβάθμιση ή αγορά (με έκπτωση) όποια έκδοση τον windows 7 θέλουν??:rolleyes:

δωρεάν. πληρώνεις ίσως τα έξοδα αποστολής.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι,αναβαθμιση της εκδοσης που εχεις δικαιουσαι.

δωρεάν. πληρώνεις ίσως τα έξοδα αποστολής.

Kαι καλα δωρεαν.Στην δικια μου περιπτωση 14€ τα "εξοδα αποστολης".Ενα αλλο παιδι λιγες σελιδες πριν 30€.Υπαρχει και θεμα στο slashdot για το συγκεκριμενο"δωρεαν".

Δημοσ.

οσοι αγορασαν κριμα γιατι τα καινουρια Multitouch με win7 θα ειναι απαιχτα!!!

σε αλλες εταιριες εχει "κουπονι", σε αλλες οχι!

• Moderators
Δημοσ.

σε αλλες εταιριες εχει "κουπονι", σε αλλες οχι!

Ισχυει αυτο?Γιατι δεν νομιζω πως αποφασιζουν οι εταιριες αλλα η ms και μιλουσε για ολα τα vista που θα αγορασθουν μετα απο μια συγκεκριμενη ημερομηνια.Ποιες εταιριες δεν κανουν το"δωρεαν"upgrade?

Δημοσ.
Ισχυει αυτο?Γιατι δεν νομιζω πως αποφασιζουν οι εταιριες αλλα η ms και μιλουσε για ολα τα vista που θα αγορασθουν μετα απο μια συγκεκριμενη ημερομηνια.Ποιες εταιριες δεν κανουν το"δωρεαν"upgrade?

Ο αδερφός μου πήρε ένα Acer Aspire πριν 15 μέρες και του ζητάει η Acer 15 ευρώ για έξοδα αποστολής του Upgrade DVD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...