islas canarias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 εδώ κοντεύουν να βγουν μαχαίρια!!! νοημων νους που εχει χρησιμοποιησει win εστω μια μερα ειπε οτι το update ειναι απροβληματιστο? ΗΑΗΑΗΑΗΑ, οκ αρκετα για σημερα! για οποιον παθων σαν εμενα με asus, βγηκαν στο support 32 και 64 bit drivers για p5k (και αλλα mobo). ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 γιατί επιτέλους? σήμερα κυκλοφόρησαν επισήμως σήμερα βγήκαν οι drivers
islas canarias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 nvidia ειχε drivers απο πολυ καιρο (και καλα εκανε). θα εκτιμουσα και η asus να ειχε κανει το ιδιο, οχι οτι ειναι υποχρεωμενη απο τη στιγμη που σημερα βγηκαν, αλλα οπως και να χει υπηρχαν κολληματα!
Antwni Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πιο είναι καλύτερο full retail ή upgrade?? Βασικά η full retail περιέχουν 32 και 64 bit και κατά την εγκατάσταση επιλέγεις?? Και για όσους αγόρασαν laptops... Έχω μια ερώτηση, όσοι αγόρασαν laptop το καλοκαίρι δικαιούνται κουπόνι με δωρεάν αναβάθμιση ή αγορά (με έκπτωση) όποια έκδοση τον windows 7 θέλουν?? Δεν θυμάμαι καλά.....
vdanasto Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 nvidia ειχε drivers απο πολυ καιρο (και καλα εκανε). θα εκτιμουσα και η asus να ειχε κανει το ιδιο, οχι οτι ειναι υποχρεωμενη απο τη στιγμη που σημερα βγηκαν, αλλα οπως και να χει υπηρχαν κολληματα! Και η ASUS είχε βγάλει drivers εδώ και πολύ καιρό. Απλά η βλακεία που κάνει η ASUS είναι ότι δεν ενημερώνει την ιστοσελίδα των πιο παλιών μοντέλων. Για την δική μου μητρική παράδειγμα, είχα βρεί drivers για τα πάντα, απλά έψαξα σε πιο πρόσφατα μοντέλα που γνώριζα ότι είχαν το ίδιο hardware (κάρτα ήχου, ethernet, wifi).
Alexkass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πιο είναι καλύτερο full retail ή upgrade??Βασικά η full retail περιέχουν 32 και 64 bit και κατά την εγκατάσταση επιλέγεις?? Και για όσους αγόρασαν laptops... Έχω μια ερώτηση, όσοι αγόρασαν laptop το καλοκαίρι δικαιούνται κουπόνι με δωρεάν αναβάθμιση ή αγορά (με έκπτωση) όποια έκδοση τον windows 7 θέλουν?? Δεν θυμάμαι καλά..... δωρεάν. πληρώνεις ίσως τα έξοδα αποστολής.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Και για όσους αγόρασαν laptops... Έχω μια ερώτηση, όσοι αγόρασαν laptop το καλοκαίρι δικαιούνται κουπόνι με δωρεάν αναβάθμιση ή αγορά (με έκπτωση) όποια έκδοση τον windows 7 θέλουν?? Οχι,αναβαθμιση της εκδοσης που εχεις δικαιουσαι. δωρεάν. πληρώνεις ίσως τα έξοδα αποστολής. Kαι καλα δωρεαν.Στην δικια μου περιπτωση 14€ τα "εξοδα αποστολης".Ενα αλλο παιδι λιγες σελιδες πριν 30€.Υπαρχει και θεμα στο slashdot για το συγκεκριμενο"δωρεαν".
islas canarias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πιο είναι καλύτερο full retail ή upgrade??Βασικά η full retail περιέχουν 32 και 64 bit και κατά την εγκατάσταση επιλέγεις?? Και για όσους αγόρασαν laptops... Έχω μια ερώτηση, όσοι αγόρασαν laptop το καλοκαίρι δικαιούνται κουπόνι με δωρεάν αναβάθμιση ή αγορά (με έκπτωση) όποια έκδοση τον windows 7 θέλουν?? Δεν θυμάμαι καλά..... οσοι αγορασαν κριμα γιατι τα καινουρια Multitouch με win7 θα ειναι απαιχτα!!! σε αλλες εταιριες εχει "κουπονι", σε αλλες οχι!
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 σε αλλες εταιριες εχει "κουπονι", σε αλλες οχι! Ισχυει αυτο?Γιατι δεν νομιζω πως αποφασιζουν οι εταιριες αλλα η ms και μιλουσε για ολα τα vista που θα αγορασθουν μετα απο μια συγκεκριμενη ημερομηνια.Ποιες εταιριες δεν κανουν το"δωρεαν"upgrade?
chakra Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 31 Οκτωμβριου δεν βγαινουν τα ελληνικα 7??Αυτα τοτε τι ειναι http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01188 ???
iakinthos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ισχυει αυτο?Γιατι δεν νομιζω πως αποφασιζουν οι εταιριες αλλα η ms και μιλουσε για ολα τα vista που θα αγορασθουν μετα απο μια συγκεκριμενη ημερομηνια.Ποιες εταιριες δεν κανουν το"δωρεαν"upgrade? Ο αδερφός μου πήρε ένα Acer Aspire πριν 15 μέρες και του ζητάει η Acer 15 ευρώ για έξοδα αποστολής του Upgrade DVD
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 31 Οκτωμβριου δεν βγαινουν τα ελληνικα 7??Αυτα τοτε τι ειναι http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01188 ??? Βγηκαν σημερα και τα ελληνικα.Τα πηρα απο Πλαισιο.
ata1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Τελικά τι πήρατε DSP ή τις κανονικές εκδόσεις? Εννοώ για τις DSP παίζει έλεγχος αν έγινε αγορά και νέου pc?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Τελικά τι πήρατε DSP ή τις κανονικές εκδόσεις? Εννοώ για τις DSP παίζει έλεγχος αν έγινε αγορά και νέου pc? dsp πηρα και δεν με ρωτησαν απολυτως τιποτα.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πρώτη φορά μετά από μήνες μου έβγαλαν blue screen of death. Για άγνωστο λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.