Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, η αμερικάνικη έκδοση είναι πιο φθηνή? Επειδή θα πάω US τα Χριστούγεννα, αξίζει να τα αγοράσω από εκεί? Θα έχω προβλήματα συμβατότητας, μιάς και έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις ευρωπαϊκές εκδόσεις ή θα είμαι complet?

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά αυτή η έκδοση περιέχει και τα 32 και τα 64 bit???

Μα συμφέρει να την αγοράσει κανείς???

Ποιο καλά να πάρει την ultimate παρά την από πάνω ε??

Μη μπερδεύεσαι. Οι εκδόσεις DSP φέρουν την υποσημείωση

Η έκδοση DSP είναι πλήρης και πωλείται μαζί με καινούριο ηλεκτρονικό υπολογιστή

Οπότε εσύ είτε για full retail θα κοιτάξεις, είτε για upgrade αν έχεις αγορασμένη έκδοση XP ή Vista.

Δημοσ.

Χαμος γινεται απο δωρεαν προσφορες λογο της σημερινης ημερας ...

Στα πλαισια της παρουσιασης των Windows 7 υπαρχουν αρκετες εταιριες που δινουν ενος χρονου free registration σε antivirus

Μερικες απο αυτες ειναι:

* Panda

* IObit

* Kaspersky

* A-Squared Anti-Malware

Μονο βιαστειτε γιατι ειναι μονο για σημερα απο οτι λενε..... τα codes

Δημοσ.

Παιδιά έχω βάλει τα window7 ultimate 64bit. Πάω να κάνω ένα update που μου ζητάνε τα windows στο ACER laptop μου και μου λέει αποτυχία κλπ. Και μου εξαφάνισε το volume κάτω δεξιά και το εικονίδιο του δικτύου! Ξέρει κανείς κάτι?

Μήπως να βάλω τα home edition για το σπίτι μου? Μου χρειάζονται τα ultimate?

Δημοσ.
Χαμος γινεται απο δωρεαν προσφορες λογο της σημερινης ημερας ...

Στα πλαισια της παρουσιασης των Windows 7 υπαρχουν αρκετες εταιριες που δινουν ενος χρονου free registration σε antivirus

Μερικες απο αυτες ειναι:

* Panda

* IObit

* Kaspersky

* A-Squared Anti-Malware

Μονο βιαστειτε γιατι ειναι μονο για σημερα απο οτι λενε..... τα codes

Η μόνη πραγματική προσφορά που βλέπω εγώ αυτή τη στιγμή είναι αυτή http://store.microsoft.com/microsoft/Windows-7-Home-Premium/product/7ADA0BF6?WT.mc_id=WOL με δεδομένη και την κατρακύλα του δολαρίου, έναντι του ευρώ. 199$ μεταφράζονται σε 132€ έναντι αύτης εδώ της τιμής http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-English-Full-Retail.htm :mad:

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να πουλά έκδοση DSP χωρίς αγορά καινούργιου ηλεκτρονικού υπολογιστή; μπας και γλυτώσουμε τα 300+ ευρώ που ζητάνε για τα Ultimate Retail.

Δημοσ.

Από χλωμό ως αδύνατον, αλλά αν τύχει και βρεις κάτι, στείλε pm, γιατί 200€ για λειτουργικό, ούτε στον ύπνο τους.

Δημοσ.
Ειχαν ή δεν ειχαν κατι,δεν καταλαβα.

Για τα 7 δεν μιλαμε?Σου προκαλεσαν προβλημα τα παραπανω οταν τα εβαλες?

Δεν είχαν προβλήματα, απλά έκαναν κάτι βλακείες που δεν έκατσα να το φιλοσοφήσω γιατί δεν είδα διαφορά στην ταχύτητα από τη στιγμή που όλα τα προγράμματά μου δεν υπήρχαν σε 64bit.

Για παράδειγμα Control-Z δεν μου δούλευε στα office μετά από default εγκατάσταση, στη δεύτερη οθόνη μου ανέβαζε συνεχώς refresh rate 80Hz πάλι καλά που δεν μου την έκαψε(I blame ATI), και γενικώς αυτά που ανέφερα ως ατσαλιά που δεν είναι προβλήματα αλλά σπαστικά όπως πχ να έχεις δύο φακέλους Programs Files, ή για να εγκαταστήσω τον firefox και το thunderbird να κλείσω το firewall και επανεκκίνηση κτλ κτλ.

Για αυτό λέω πολλά μικροπράγματα τα οποία δεν θα ανεχτώ εφόσον δεν χρειάζομαι αυτή τη στιγμή να τρέξω κάποιο native "βαρύ" 64bit πρόγραμμα.

Όταν θα βγουν από antivirus μέχρι browsers native 64bit συμφωνώ ότι θα είναι σαφώς ανώτερο

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να πουλά έκδοση DSP χωρίς αγορά καινούργιου ηλεκτρονικού υπολογιστή; μπας και γλυτώσουμε τα 300+ ευρώ που ζητάνε για τα Ultimate Retail.

Παίζει και..... όλα :P

Πρέπει να'ναι πολύ τυπικός ο άλλος για να μην στα δώσει επειδή δεν πήρες και pc.

Δημοσ.

τι αναβαθμιση και πρασινα αλογα λενε ρε γαμωτο?

αφου αναβαθμιση δε γινεται απο vista σε 7!

θα πρεπει να κανουν format για να βαλουν τα 7.....

φανταστητε δουλεια που εχουν να κανουν οι τεχνικοι καθε εταιριας, πλαισιο, eshop κτλ.....

ψαχνοντας drivers που ΑΝ δουλεψουν και στη τελικη να μη κερδιζουν τιποτα.

τι καρακοζιλικια ειναι αυτα?

ειδικα στα λαπτοπς που ο κατασκευαστης δινει και ενα cd recovery με το λειτουργικο και τους drivers σε ενα setup.

σε λαπτοπς πως θα βρισκουν drivers????

μη μου πειτε τωρα οτι θα βγουν online drivers για windows 7..... θες 3 ωρες για να το κανεις αυτο για ενα μονο λαπτοπ και να το κανεις δωρεαν κιολας!

αναρωτιεμαι θα τι κανουν τα μικρομαγαζα της γειτονιας με αυτο το θεμα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...