Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα 64bita καλα ειναι αλλα για αυτους που τρεχουν συγκεκριμενα προγραμματα χ64 και εχουν λιγες απαιτησεις... ειναι δυστροπα γενικοτερα με τα services των χ32 progz με αποτελεσμα να κανουν freezes στο restart και στο shutdown... διαβαστε και τα σχετικα φορα να δειτε το λογο του αληθες...

εντελώς λάθος. τρέχω μήνες τα vista χ64 και εδώ και λίγο καιρό τα έκανα 7 και δε βρήκα πρόβλημα.

σαφώς και κάποια προβλήματα υπάρχουν με προγράμματα ως προς την ταχύτητα αλλά αυτό είναι για τις παλιές εκδόσεις τους.

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oπως προειπα το προβλημα δεν το εχουν ολοι το εχουν οσοι εχουν Asus και οσοι φορανε μια audio card που δεν θυμαμαι τωρα.... όπως και να εχει ας μου εξηγησει καποιος τι φταιει μηπως και τα βαλω παλι... Ξαναλεω οτι στα vista x64 με τα ιδια προγραμματα oλα επαιζαν μια χαρα ///

• Super Moderators
Δημοσ.

SoundMax να φανταστώ? :-(

ναι αλλά άλλο αυτό που λες τώρα και άλλο αυτό που έγραψες στο προηγούμενο post, αυτό είναι για μια συγκεκριμένη περίπτωση ενώ το προηγούμενο γενικό (που δεν ισχύει)

Δημοσ.
SoundMax να φανταστώ? :-(

ναι αλλά άλλο αυτό που λες τώρα και άλλο αυτό που έγραψες στο προηγούμενο post, αυτό είναι για μια συγκεκριμένη περίπτωση ενώ το προηγούμενο γενικό (που δεν ισχύει)

Αν λες για τα προγραμματα ισχυει αλλα εν μερη... δεν ειμαι ο μονος που εχει το προβλημα ειναι πολύς ο κοσμος που ταλαιπωρείται... αλλοι με το cad αλλοι οπως εγω με το logmein αλλοι με το comodo security και δεν ξερω ακομα ποσα αλλα...

• Super Moderators
Δημοσ.

καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν φταίνε τα Windows αλλά τα προγράμματα και ότι πρέπει να προσαρμοστούν αυτά πάνω στα Windows και όχι το αντίθετο :P

Δημοσ.
καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν φταίνε τα Windows αλλά τα προγράμματα και ότι πρέπει να προσαρμοστούν αυτά πάνω στα Windows και όχι το αντίθετο :P

απο την στιγμη που δεν το κανει μονο ενα προγραμμα αλλα ενα συνολο... φταινε και τα windows... μονος καυγας δεν γινεται λενε στο χωριο μου ... :P οπως και να εχει ειναι οτι τωρα δεν μπορω να το στησω και εχω γκρινια απο τον κολλητο για την περισευουμενη μνημη θα τα ξαναβαλω σε κανα μηνα μηπως και εχουν στρωσει τα progz η ΑSUS ή τα windows me κανα update και γλυτωσω την γκρινια του ψείρα ...:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

τα προγράμματα φταίνε και η "απόδειξη" είναι ότι αυτά θα διορθωθούν με νέες versions τους, τα windows θα παραμείνουν ως έχουν...

Δημοσ.
τα προγράμματα φταίνε και η "απόδειξη" είναι ότι αυτά θα διορθωθούν με νέες versions τους, τα windows θα παραμείνουν ως έχουν...

βρε ο καντεμοψειρας κολλητος ... φταιει που με παιδεύει σου λεω.... :-D:-D

Δημοσ.

Εγώ όπως ξαναέγραψα έβαλα τα 64bit και τα έβγαλα σε μια μέρα. Όχι ότι είχαν τίποτα αλλά είχαν μεγάλη ατσαλιά/πειραματισμό χωρίς να κερδίζω κάτι. Όταν θα βγουν όλα τα προγράμματα από Nero έως Opera ή Photoshop κτλ κτλ ναι μάλιστα αξίζει τον κόπο.

Για το commodo security που αναφέρθηκε πάντως βγαίνει ειδική 64bit έκδοση.

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ όπως ξαναέγραψα έβαλα τα 64bit και τα έβγαλα σε μια μέρα. Όχι ότι είχαν τίποτα αλλά είχαν μεγάλη ατσαλιά/πειραματισμό χωρίς να κερδίζω κάτι.

Ειχαν ή δεν ειχαν κατι,δεν καταλαβα.

Όταν θα βγουν όλα τα προγράμματα από Nero έως Opera ή Photoshop κτλ κτλ ναι μάλιστα αξίζει τον κόπο.

Για τα 7 δεν μιλαμε?Σου προκαλεσαν προβλημα τα παραπανω οταν τα εβαλες?

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα μιας και εχει συζητηθει εδω απο σημερα στα καταστηματα εκτος απο τα Αγγλικα υπαρχουν και Ελληνικα w7

Το επιβεβαιωσα και τηλεφωνικα στο Πλαισιο και στελνω συναδελφο να μου τα αγορασει .

Home premium 32 bit GR dsp 109 ευρω.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα κατά το wake έπειτα από sleep; Έχω τα Windows 7 Professional 64bit και το βάζω sleep το βράδυ. Όταν, όμως, το ανοίγω το πρωί η οθόνη δεν παίρνει σήμα (αναβοσβήνει το λαμπάκι της) και έτσι αναγκάζομαι σε hardware-restart.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...