Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορώ να κατεβάσω τα windows 7 pro και το language pack από το msdn. Αν τα συνδυάσω μπορώ να έχω ελληνικά windows 7?

Γίνεται πάρα πολύ εύκολα. Καταρχήν παίρνεις το Language Pack που θέλεις (όνομα lp.cab) και το βάζεις σε έναν φάκελο, π.χ. C:\lanpac.

Ανοίγεις το command prompt και γράφεις τις παρακάτω εντολές:

dism /online /add-package /packagepath:C:\lanpac\lp.cab

bcdedit /set {current} locale el-GR (για την ελληνική γλώσσα)

bcdboot %WinDir% /l el-GR

Στη συνέχεια τρέχεις τον Registry Editor και σβήνεις την εξής καταχώρηση:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\en-US

Μετά κάνεις επανεκκίνηση και απολαμβάνεις τα ελληνικά Windows 7 στο PC σου :-D.

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γίνεται πάρα πολύ εύκολα. Καταρχήν παίρνεις το Language Pack που θέλεις (όνομα lp.cab) και το βάζεις σε έναν φάκελο, π.χ. C:\lanpac.

Ανοίγεις το command prompt και γράφεις τις παρακάτω εντολές:

dism /online /add-package /packagepath:C:\lanpac\lp.cab

bcdedit /set {current} locale el-GR (για την ελληνική γλώσσα)

bcdboot %WinDir% /l el-GR

Στην συνέχεις τρέχεις τον Registry Editor και σβήνεις την εξής καταχώρηση:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\en-US

Μετά κάνεις επανεκκίνηση και απολαμβάνεις τα ελληνικά Windows 7 στο PC σου :-D.

αυτό είναι νόμιμο? δεν χρειάζομαι άλλο serial για τα ελληνικά? updates?

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω αν είναι νόμιμο ή όχι. Θεωρώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Το Image και το language pack τα προμηθεύτηκα και τα 2 από το MSDNΑΑ, και στην διαδικασία δεν χρησιμοποίησα κανένα 3rd party πρόγραμμα. Άρα η λογική μου λέει ότι δεν είναι παράνομο :P. Με τα CD-KEYS νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γλώσσα. Συγκεκριμένα από το MSDN μας έχουν δώσει 2 κλειδιά, ένα για αγγλική έκδοση και ένα για κινέζικη. Το κλειδί της αγγλικής το χρησιμοποίησα στον δικό μου υπολογιστή, και το κλειδί της κινέζικης το χρησιμοποίησα στον υπολογιστή της αδερφής μου, όπου εγκατέστησα την αγγλική έκδοση και πέρασα το ελληνικό language pack με τη διαδικασία που ανέφερα παραπάνω. Tα updates λειτουργούν κανονικότατα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα πουθενά.

Δημοσ.

Το κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χ86/χ64 λειτουργικό, οποιασδήποτε γλώσας, αρκεί να είναι η ίδια version;)

Δημοσ.

Παιδια sorry αν εχει ξανα υπωθει, θελω να ρωτησω το εξης.

Περυσι τετοιο καιρο ειχα αγορασει καινουριο pc (Quest) και ειχε μεσα τα Vista. Εγω ομως τα εβγαλα και εβαλα τα XP PRO (γνησια απο s/n-αδεια που ειχα απο αλλο pc μου παλιο).

Το ερωτημα μου ειναι το εξης: Αφου εχω ηδη 1 αδεια των Vista μπορω να προμηθευτω τα Windows 7 δωρεαν; ή εστω υπαρχει καποια ειδικη ρυθμιση σε αυτους που εχουν ηδη αδεια των vista να τα προμηθευτουν σε προνομιακη τιμη;

Ευχαριστω προκαταβολικα.

EDIT: Τελικως καταφερα κ' βρηκα ενα λινκ απο την INFO-QUEST. Δεν με καλυπτει αναβαθμιση λογισμικου συμφωνα με τις οδηγιες εδω: http://www.questpc.gr/banners/2009/06/win7_upgrade/win7_upgrade_25_6_2009.html

Δημοσ.
Παιδια sorry αν εχει ξανα υπωθει, θελω να ρωτησω το εξης.

Περυσι τετοιο καιρο ειχα αγορασει καινουριο pc (Quest) και ειχε μεσα τα Vista. Εγω ομως τα εβγαλα και εβαλα τα XP PRO (γνησια απο s/n-αδεια που ειχα απο αλλο pc μου παλιο).

Το ερωτημα μου ειναι το εξης: Αφου εχω ηδη 1 αδεια των Vista μπορω να προμηθευτω τα Windows 7 δωρεαν; ή εστω υπαρχει καποια ειδικη ρυθμιση σε αυτους που εχουν ηδη αδεια των vista να τα προμηθευτουν σε προνομιακη τιμη;

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Για δωρεαν 7 ισχυει απο Ιουλιο 2009 και μετα.

Αν κυκλοφορησει αναβαθμιση απο Vista σε 7 μπορεις να την αγορασεις πιο φτηνα και να τα περασεις πανω απο εγκατασταση με vista αλλα δεν νομιζω να ειναι και η καλυτερη λυση.

Μαλλον μια dsp εκδοση των 7 και καθαρη εγκατασταση ειναι η καλυτερη λυση. Κι εγω εχω νομιμα vista αλλα δεν θα προτιμησω αναβαθμιση.

Δημοσ.
τα 32bit αξιοποιούν γύρω στα 3.25gb πάνω κάτω ανάλογα με την κάρτα/κάρτες γραφικών που έχει το σύστημα...

για να αξιοποιηθούν και τα 4gb χρειάζονται 64bit

σοβαρα τωρα δεν εχεις βαρεθει να το γραφεις??? :P

Δημοσ.
σοβαρα τωρα δεν εχεις βαρεθει να το γραφεις??? :P

standard απο τα 29,525 posts τα 525 θα ειναι για τα 64-bit!:P

anyway...εχω εχω περιεργεια τωρα που θα βγουν στην αγορα τι πωλησεις θα κανουν..!

Δημοσ.

Τα 64bita καλα ειναι αλλα για αυτους που τρεχουν συγκεκριμενα προγραμματα χ64 και εχουν λιγες απαιτησεις... ειναι δυστροπα γενικοτερα με τα services των χ32 progz με αποτελεσμα να κανουν freezes στο restart και στο shutdown... διαβαστε και τα σχετικα φορα να δειτε το λογο του αληθες...

Δημοσ.
καμια καλη προσφορα για φανταρους (ΔΒ) ..?:lol::P

εγω τα εχω παραγγειλει απο το pnpshop[ultimate x64 greek]και αυριο θα τα στειλουν,τιμη περιπου 170 ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα 64bita καλα ειναι αλλα για αυτους που τρεχουν συγκεκριμενα προγραμματα χ64 και εχουν λιγες απαιτησεις... ειναι δυστροπα γενικοτερα με τα services των χ32 progz με αποτελεσμα να κανουν freezes στο restart και στο shutdown... διαβαστε και τα σχετικα φορα να δειτε το λογο του αληθες...

μιλάς για τα Windows 7 ή γενικά τα 64bit Windows? γιατί στα Vista δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο και ούτε έχω ακούσει κάτι για τα 7 από φίλους/γνωστούς που τα έχουν...

Δημοσ.
μιλάς για τα Windows 7 ή γενικά τα 64bit Windows? γιατί στα Vista δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο και ούτε έχω ακούσει κάτι για τα 7 από φίλους/γνωστούς που τα έχουν...

Mε Vista no prob at all...

Επειδη το προβλημα με τα freezes το αντιμετωπιζα συνεχεια επι 1 μηνα το εχω ψαξει παρα πολύ... αλλοι λενε οτι γραφω πιο πανω... αλλοι οτι φταει η καρτα ηχου και οι drv αλλοι οτι φταιει η Asus... αλλα σε αυτο που κατεληξα μετα απο πολλα πολλα setup στα 7600 ειναι οτι με τα ιδια ακριβως προγραμματα στα χ86 δεν εχω κανενα προβλημα ενω με τα 64x κολλαει στην επανεκκινηση και θελει να το κλεισεις απο το power button ...

Οπως και να εχει μολις στηνω spy sweeper το logmein και αλλα τοσα προγραμματα που μου χρειαζονται και καταναλωνουν ενα καρο services εκει αρχιζει το ολο θεμα... και επειδη τα χρειαζομαι αναγκαζομαι να θυσιασω ram και να μενω με τα 3 giga μνημης μονο...

Ευχομαι να φταιει η Asus και να βγαλει καποιο update Bios για να το λυσω το θεμα... οχι τιποτα αλλο γιατι ο κολλητος μου ειναι ετοιμος να με φαειμε την ολη φαση.... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...