xolloth Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 απλα σε συμφερει να παρεις τα αγγλικα ultimate σε dsp με 165 ευρω που εμπεριεχουν και την ελληνικη γλωσσα.
pp6210 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Zone Alarm Pro + MS Security Essentials = καταστροφή που λύθηκε μόνη της!! Πήγα να περάσω το δωρεάν Zone Alarm Pro που δώσανε στις 13/10, το οποίο είναι υποτίθεται win7 compatible και έγινε χαμός... Ξεκίνησε το setup, έφτασε περίπου στο 30-35% και μετά μια γρήγορε μπλε οθόνη - πρόλαβα να διαβάσω κάτι σαν crash dump - και μετά restart. Κάνω log in και κολάει..... 20 λεπτά αφότου έβλεπα το starting, και αφού ο δίσκος έπαψε να έχει activity, κάνω hard reset, ξαναπερνάω από τα ίδια ακριβώς, σταματάω στα 10 λεπτά κολληματος..... Τρίτη φορά μπάινω σε safe mode και αρχίζουν τα κουφά.... από το restore δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί λέει οτι ήταν OFF - εγώ σίγουρα το είχα ΟΝ, και μάλιστα σώθηκα 2-3 φορές από λάθος εγκαταστάσεις... ποιός διάβολος το έκλεισε? μήπως τα updates που έκανα χτες? Δεν είναι απαράδεκτο αυτό?? Εντοπίζω στο log κάτι στο security essentials - το μόνο issue με σημερινή ημερομηνία.. πατάω για λύση online, βγαίνει στο νετ, 15 λεπ΄τα αργότερα μου απαντάει οτι δεν βρήκε τίποτα - πόσο άχρηστο τελικά είναι αυτό το feature... Πάω να κάνω uninstall Security Essentials, μου απαντάει οτι δεν γίνται από το safe mode, μόνο από normal mode - τι λες τώρα??? Τέλος πάντων, και λίγο πριν τα ξαναπεράσω και χάσω όλα τα προγράμματα, το έκλεισα και από το ρεύμα, το ξαναάνοιξα μετά από 5 λεπτά και με κάποιο μαγικό φόρτωσε κανονικά...
pp6210 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 μπα, ακόμα παιδεύομαι... 2-3 λεπτά αφότου με βάλει στο desktop μου κολλάνε τα πάντα, ποντίκι, πληκτρολόγιο.... και μόνο hard reset.... update: στα 15-20 δευτερόλεπτα πριν κολλήσει πάλι πήγα στο MS Security Essentials και έκλεισα το auto protect, μετά πλήρες uninstall, 2 boot cycles και τώρα δείχνει να είναι stable. Προσοχή λοιπόν στο conflict Zone Alarm με Pro Security Essentias για να μην έχετε τα ίδια. Α, για το μυστήριο τυο system restore OFF δεν βρήκα απάντηση... κοιτώντας διάφρα log είδα οτι όντως πάρθηκε restore point πριν εγκατασταθούν τα πρωινά windows updates, τώρα πως έκλεισε μόνο του (και σβήστηκαν όλα τα restore points) ΄΄ενας θεός ξέρει...
StavrosD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 παιδια τα παραπανω που εχουν τα ultimate θα μπυ χρησημευσουν σε τιποτα ειμαι ενας μεσος χρηστης που θελω το pc για games και ιντερνετ Όταν κυκλοφορήσουν παιχνίδια που να απαιτούν DirectX 11 και αν δεν έχει κυκλοφορήσει το DirectX 11 για τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα και έχεις κάρτα που υποστηρίζει DirectX 11 τότε θα σου χρειαστεί για παιχνίδια. Μέχρι τότε μην ανησυχείς.
vdanasto Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Όταν κυκλοφορήσουν παιχνίδια που να απαιτούν DirectX 11 και αν δεν έχει κυκλοφορήσει το DirectX 11 για τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα και έχεις κάρτα που υποστηρίζει DirectX 11 τότε θα σου χρειαστεί για παιχνίδια. Μέχρι τότε μην ανησυχείς. Εννοεί τα παραπάνω της έκδοσης Ultimate σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις .
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 το θεμα ειναι εαν κυκλοφορησουν συγχρονως οι εκδοσεις dsp η περιμενουμε κανα μηνα επιπλεον. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ---------- τιμες dsp windows 7 αγγλικη version http://www.hardshop.gr/shop/category.asp?catid=664 και παλι η home premium ειναι πιο ακριβη απο το preorder της μη dsp εκδοσης.
xolloth Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 τελικα εαν το καλοσκευθεις και η retail συμφερει γιατι πες οτι την κρατας 3 χρονακια,μετα ομως μπορεις να την πουλησεις σε μια λογικη τιμη και να βγαλεις την χασουρα της διιαφορας που εχει απο την dsp,πραγμα που δεν μπορεις να κανεις με την dsp. οποτε για καποιον που αλλαζει λειτουργικο καθε 3ετια περιπου [καθε τοσο βγαζει η ms],ειτε retail ειτε dsp του ερχεται μια η αλλη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 τελικα εαν το καλοσκευθεις και η retail συμφερει γιατι πες οτι την κρατας 3 χρονακια,μετα ομως μπορεις να την πουλησεις σε μια λογικη τιμη και να βγαλεις την χασουρα της διιαφορας που εχει απο την dsp,πραγμα που δεν μπορεις να κανεις με την dsp.οποτε για καποιον που αλλαζει λειτουργικο καθε 3ετια περιπου [καθε τοσο βγαζει η ms],ειτε retail ειτε dsp του ερχεται μια η αλλη. Οταν βγει νεο λειτουργικο ποιος θα αγορασει ενα παλιο οσο φτηνα και να το πουλησεις ???? Εξ αλλου ως αναφορα την microsoft ανεπισημα μπορεις να πουλησεις και dsp εκδοση και αυτος που θα την αγορασει να ζητησει νεο κωδικο με αιτια οτι αλλαξε μητρικη κλπ.
xolloth Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 μπα μην το λες αυτο,ηδη πουλησα τα vista ultimate x64 που ειχα αγορασει σε retail το 2007 σε μικρη τιμη βεβαια αλλα τα εδωσα. πολλοι που εχουν 2-3 pc τα παιρνουν γιατι πουλιουνται φθηνα. ρε παιδια λυστε μου μια απορια. αυριο ληγει το 30ημερο για να ενεργοποιησω τα windows,γραφει δηλαδη 1 ημερα απομενει. μπορω να κανω rearm σημερα η θα μου βγαλει παλι οτι μενει μια μερα. επειδη οποτε εχω κανει rearm κανω στην 0 ημερες,λεω μηπως γινεται να το κανω απο σημερα μιας και αυριο θα λειπω.
gf030 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 μπα μην το λες αυτο,ηδη πουλησα τα vista ultimate x64 που ειχα αγορασει σε retail το 2007 σε μικρη τιμη βεβαια αλλα τα εδωσα.πολλοι που εχουν 2-3 pc τα παιρνουν γιατι πουλιουνται φθηνα. ρε παιδια λυστε μου μια απορια. αυριο ληγει το 30ημερο για να ενεργοποιησω τα windows,γραφει δηλαδη 1 ημερα απομενει. μπορω να κανω rearm σημερα η θα μου βγαλει παλι οτι μενει μια μερα. επειδη οποτε εχω κανει rearm κανω στην 0 ημερες,λεω μηπως γινεται να το κανω απο σημερα μιας και αυριο θα λειπω. Εχεις mail.
gjimmys Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια για πεστε μου μεχρι ποση μνημη ram βλεπουν τα windows 7;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 αν είναι 32bit όσοι βλέπουν και τα 32bit XP & Vista, αν είναι 64bit όσο βλέπουν οι 64bit versions των XP & Vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.