random Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 εχω motherboard gigabyte το GA-EX58-UD5 Win7 -64- b16385, GA-EX58-EXTREME που δεν διαφέρει σε τίποτα το audio της απο την -UD5, δεν εχω εγκαταστήσει κανένα driver και έχω ήχο.
kinitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 σου εχει και το προγραμμα οπως στα xp?δηλαδι το παραθυρο με τα διαφορα setting μεσα σε αυτο ειναι και το θεμα πως δουλεβουν τα jack πισω( l-r-c-s-sub) εμενα δεν το βγαζει το προγραμματακι αυτο
Giorgos3924 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Απ' ότι βλέπω λίγο πολύ όλοι μας έχουμε κάποιο πρόβλημα με τα drivers και ασυμβατότητες με προγράμματα. Με μια μικρή ιστορική αναδρομή στο παρελθόν θυμάμαι οτι και τα Windows XP είχαν αρκετά προβλήματα με drivers και προγράμματα που με τον καιρό διορθώθηκαν. Με προγράμματα και παιχνίδια στα XP εγώ είχα πάντα, στην αρχή τους! Λέτε να γίνει τόσο πετυχιμένο όσο τα XP ? Στην αγορά κυκλοφόρησε? Άσχετο αλλα ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ κανένα καλό activation? (στείλτε κανένα πμ.) Τελικά αξίζει να το αγοράσει κανείς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 είναι πιστεύω λογικότατο να υπάρχουν προβλήματα τώρα, αν σκεφτούμε ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει στο εμπόριο...
skiabox Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Τα κρασαρισματα του windows explorer συνεχιζουν και με το clean install!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 άρχισαν να συμβαίνουν από την αρχή ή αφού περάσες drivers, programs κτλπ?
skiabox Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Περναω πραγματα σιγα σιγα.Εστειλα το report στη microsoft.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 άρα δεν crashαρε από την αρχή... κάποιο πρόγραμμα/driver θα το προκαλεί...
solidus21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 καποια προγραμματα που ειναι σε ελληνικη εκδοση τα font τα βγαζει κινεζικα που μπορω να βρω font ελληνικα να τα αλλαξω.και πως? ευχαριστω.
markelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 καποια προγραμματα που ειναι σε ελληνικη εκδοση τα font τα βγαζει κινεζικα που μπορω να βρω font ελληνικα να τα αλλαξω.και πως? ευχαριστω. Control Panel\All Control Panel Items\Region and Language Βάλτα όλα ελληνικά. Μην ξεχάσεις και το τελευταίο tab Administrative\System locale
random Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 σου εχει και το προγραμμα οπως στα xp?δηλαδι το παραθυρο με τα διαφορα setting μεσα σε αυτο ειναι και το θεμα πως δουλεβουν τα jack πισω( l-r-c-s-sub) α, δεν ξερω για ποιο πρόγραμμα λες.εγώ απάντησα στο "δεν έχω ήχο". δύο απλά desktop speakers, έχω (οχι 5.1 συστηματα, κλπ), και υπάρχει κανονικά ήχος για τα βασικά, μουσικουλα,ταινίες,games. Αν θελεις να εχεις καποιο control panel της Gigabyte που ηρθε στο cd της μητρικής, για τη διαχείρηση των speakers, ναι, πρεπει να το εγκαταστήσεις, και μπορει να μην παιζει με win64. στο site της gigabyte, έχει τίποτα νέο για win7-64 ?
markelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγώ με την Gigabyte 965P-DS4 έχω βάλει τους drivers για τα Vista x64 και δουλεύουν άψογα. Έχω και το πάνελ που λέει ο kinitos. Η κάρτα δούλευε και με τους drivers του windows update αλλά δεν είχα το πάνελ με τις διάφορες ρυθμίσεις της Gigabyte.
kinitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 εμενα γραφει στην αναζητηση λυσης οτι δεν ειναι συνδεδεμενα τα jack τι να πει κανεις
markelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δε σου εμφανίζει δηλαδή αυτό το κουμπάκι και αυτό το πάνελ;
venejo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δε σου εμφανίζει δηλαδή αυτό το κουμπάκι [ATTACH]19633[/ATTACH] και αυτό το πάνελ;[ATTACH]19634[/ATTACH] Αυτή είναι η Realtek, κατεβάστε τους πιο τελευταίους (2.29 υποστηρίζουν Win7) και δείτε, αν έχετε πάλι ADI Soundmax κλάφτα χαράλαμπε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.