Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σου εχει και το προγραμμα οπως στα xp?δηλαδι το παραθυρο με τα διαφορα setting μεσα σε αυτο ειναι και το θεμα πως δουλεβουν τα jack πισω( l-r-c-s-sub)

εμενα δεν το βγαζει το προγραμματακι αυτο

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω λίγο πολύ όλοι μας έχουμε κάποιο πρόβλημα με τα drivers και ασυμβατότητες με προγράμματα.

Με μια μικρή ιστορική αναδρομή στο παρελθόν θυμάμαι οτι και τα Windows XP είχαν αρκετά προβλήματα με drivers και προγράμματα που με τον καιρό διορθώθηκαν. Με προγράμματα και παιχνίδια στα XP εγώ είχα πάντα, στην αρχή τους!

Λέτε να γίνει τόσο πετυχιμένο όσο τα XP ?

Στην αγορά κυκλοφόρησε?

Άσχετο αλλα ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ κανένα καλό activation? (στείλτε κανένα πμ.)

Τελικά αξίζει να το αγοράσει κανείς?

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι πιστεύω λογικότατο να υπάρχουν προβλήματα τώρα, αν σκεφτούμε ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει στο εμπόριο...

Δημοσ.

καποια προγραμματα που ειναι σε ελληνικη εκδοση τα font τα βγαζει κινεζικα που μπορω να βρω font ελληνικα να τα αλλαξω.και πως? ευχαριστω.

Δημοσ.
καποια προγραμματα που ειναι σε ελληνικη εκδοση τα font τα βγαζει κινεζικα που μπορω να βρω font ελληνικα να τα αλλαξω.και πως? ευχαριστω.

Control Panel\All Control Panel Items\Region and Language Βάλτα όλα ελληνικά. Μην ξεχάσεις και το τελευταίο tab Administrative\System locale

Δημοσ.
σου εχει και το προγραμμα οπως στα xp?δηλαδι το παραθυρο με τα διαφορα setting μεσα σε αυτο ειναι και το θεμα πως δουλεβουν τα jack πισω( l-r-c-s-sub)

α, δεν ξερω για ποιο πρόγραμμα λες.εγώ απάντησα στο "δεν έχω ήχο".

δύο απλά desktop speakers, έχω (οχι 5.1 συστηματα, κλπ), και υπάρχει κανονικά ήχος για τα βασικά, μουσικουλα,ταινίες,games.

Αν θελεις να εχεις καποιο control panel της Gigabyte που ηρθε στο cd της μητρικής, για τη διαχείρηση των speakers, ναι, πρεπει να το εγκαταστήσεις, και μπορει να μην παιζει με win64.

στο site της gigabyte, έχει τίποτα νέο για win7-64 ?

Δημοσ.

Εγώ με την Gigabyte 965P-DS4 έχω βάλει τους drivers για τα Vista x64 και δουλεύουν άψογα. Έχω και το πάνελ που λέει ο kinitos. Η κάρτα δούλευε και με τους drivers του windows update αλλά δεν είχα το πάνελ με τις διάφορες ρυθμίσεις της Gigabyte.

Δημοσ.
Δε σου εμφανίζει δηλαδή αυτό το κουμπάκι [ATTACH]19633[/ATTACH] και αυτό το πάνελ;

[ATTACH]19634[/ATTACH]

Αυτή είναι η Realtek, κατεβάστε τους πιο τελευταίους (2.29 υποστηρίζουν Win7) και δείτε, αν έχετε πάλι ADI Soundmax κλάφτα χαράλαμπε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...