Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το Θεμα ειναι..Δουλευουνε ρε παιδια η θελουνε καποιο τρικ για να παιξουνε??Δεν μπορω αλλεσ BSOD...και Φορματ!!

Για να τους βγαζει η ιδια η amd-ati μαλλον θα δουλεουνε.Λες να τους εβγαλαν για πλακα!

Σχετικα με bsod...κανενα memtest ετρεξες για να δεις τις μνημες?

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καπου ειχα διαβασει οτι θα ειναι αναλογες των Vista...Ειχα παρει Home premium με 105 ευρω.

κι εγω καπου εκει τα ειχα παρει.αν κανουν τοσο και τα 7 θα ειναι καλη τιμη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω την τελική windows 7 έκδοση και συνέδεσα το laptop μου ACER με την 70αρα Sony μου. Με hdmi το εχω βάλει. Αλλά πάω να κάνω resize desktop απο nvidia panel και έχει εξαφανιστεί η επιλογή! Ξέρει κανείς τίποτα?

Δημοσ.

Παιδια ολα οκ το ελυσα το προβλημα με την καρτα Γραφικων..ολα σουπερ!Ευχαριστω για την βοηθεια!Τωρα ειμαι κομπλε..τα Σεβεν..ειναι ολα τα λεφτα!!Ευχαριστω!

Δημοσ.
Παιδια αμα αγορασω την εκδοση dsp των windows 7 χωρις να αγορασω καινουριο pc θα ειμαι παρανομος?

Φυσικα και οχι...Αφου και τα ιδια τα μαγαζια τα πουλανε χωρις ιχνος hardware...

Δημοσ.
Παιδια ολα οκ το ελυσα το προβλημα με την καρτα Γραφικων..ολα σουπερ!Ευχαριστω για την βοηθεια!Τωρα ειμαι κομπλε..τα Σεβεν..ειναι ολα τα λεφτα!!Ευχαριστω!

Για πες μας και πως το λυσες:)

Δημοσ.

παιδια τα παραπανω που εχουν τα ultimate θα μπυ χρησημευσουν σε τιποτα ειμαι ενας μεσος χρηστης που θελω το pc για games και ιντερνετ

Δημοσ.
παιδια τα παραπανω που εχουν τα ultimate θα μπυ χρησημευσουν σε τιποτα ειμαι ενας μεσος χρηστης που θελω το pc για games και ιντερνετ

Τιποτα απολυτως..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...