Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ξέρει κανείς αν γίνεται στη γραμμή εργασιών να ρυθμίσουμε όταν έχουμε πολλά ίδια παράθυρα ανοιχτά να εμφανίζονται σε ξεχωριστά κουμπιά χωρίς ετικέτες και όχι σε συνδυασμό ώστε να μην χρειάζεται να κάνω 2 κλικ για να εμφανίσω/μεγιστοποιήσω ένα παράθυρο?

Ένα κλίκ χρειάζεται δεν χρειάζεται δύο.Απλά κάτσε συνήθισε το λίγο γιατί είναι εξαιρετικά βολικό.Αλλιώς ότι σου είπε ο παραπάνω.

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Εγκατέστησα χθες τα 7αρια στο pc μου.

Έβαλα την Ultimate αγγλική έκδοση κατέβασα και το ελληνικό πακέτο γλώσσας από το WU και άλλαξα τη γλώσσα σε ελληνικά. Άλλαξαν όλα τα menu εκτός από το μήνυμα καλωσορίσματος όταν ξεκινούν τα Windous. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό και να δείχνει το μήνυμα καλωσορίσματος στα ελληνικά; Sorry αν έχει ξαναειπωθεί!

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάθε λίγες μέρες τα windows 7 μου χάνουν τους διάφορους κωδικούς των φόρουμ κλπ που αποθηκεύω, όπως και αλλάζουν από μόνα τους, τους ήχους του υπολογιστή!

Το κάνει και σε κανέναν άλλο αυτό?

Δημοσ.
Γεια χαρά σε όλους!

Εγκατέστησα χθες τα 7αρια στο pc μου.

Έβαλα την Ultimate αγγλική έκδοση κατέβασα και το ελληνικό πακέτο γλώσσας από το WU και άλλαξα τη γλώσσα σε ελληνικά. Άλλαξαν όλα τα menu εκτός από το μήνυμα καλωσορίσματος όταν ξεκινούν τα Windous. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό και να δείχνει το μήνυμα καλωσορίσματος στα ελληνικά; Sorry αν έχει ξαναειπωθεί!

και βεβαια απο το region &languages την ωρα που εκανες εγκατασταση την γλωσσα υπαρχει κατω μια επιλογη που σου λεει εαν θελεις να αλλαξει και το καλοσωρισμα,εαν το τσεκαρεις σου το κανει οπως θελεις.

προφανως δεν το προσεξες οταν εκανες την εγκατασταση της γλωσσας.

νομιζω οτι πρεπει να κανεις απεγκατασταση της γλωσσας και παλι εγκατασταση επιλεγοντας αυτην την επιλογη.

Δημοσ.
και βεβαια απο το region &languages την ωρα που εκανες εγκατασταση την γλωσσα υπαρχει κατω μια επιλογη που σου λεει εαν θελεις να αλλαξει και το καλοσωρισμα,εαν το τσεκαρεις σου το κανει οπως θελεις.

προφανως δεν το προσεξες οταν εκανες την εγκατασταση της γλωσσας.

νομιζω οτι πρεπει να κανεις απεγκατασταση της γλωσσας και παλι εγκατασταση επιλεγοντας αυτην την επιλογη.

αν η εγκατάσταση γίνει με το αρχείο της γλώσσας κατεβασμένο στο δίσκο έχει αυτή την επιλογή (το είχα κάνει σε laptop) από το WU δεν υπάρχει αυτή η επιλογή που αναφέρεις...

Δημοσ.
αν η εγκατάσταση γίνει με το αρχείο της γλώσσας κατεβασμένο στο δίσκο έχει αυτή την επιλογή (το είχα κάνει σε laptop) από το WU δεν υπάρχει αυτή η επιλογή που αναφέρεις...

Πας Region and Language/Administrative/Copy Settings

Δημοσ.

Μπορεί ρε παιδιά να μου πει κάποιος, πως διάολο μπορώ να έχω την εικόνα που εγώ θέλω σαν προεπισκόπιση σ'εναν φάκελο, (Αυτό δηλαδή που τόσα χρόνια κάναμε customize - folder pictures - choose file). έχω win 7 32 RTM.

Δημοσ.
Μπορεί ρε παιδιά να μου πει κάποιος, πως διάολο μπορώ να έχω την εικόνα που εγώ θέλω σαν προεπισκόπιση σ'εναν φάκελο, (Αυτό δηλαδή που τόσα χρόνια κάναμε customize - folder pictures - choose file). έχω win 7 32 RTM.

Όπως το έκανες και παλιά:P

Στο φάκελο δεξί κλικ/Properties/Customise/Change Icon

Δημοσ.
Όπως το έκανες και παλιά:P

Στο φάκελο δεξί κλικ/Properties/Customise/Change Icon

Σου βγάζει εσένα full εικόνα στο φάκελο για προεπισκόπηση όταν το κάνεις αυτό ;

Δημοσ.
Σου βγάζει εσένα full εικόνα στο φάκελο για προεπισκόπηση όταν το κάνεις αυτό ;

Κανονικότατα.

Γιατί εσένα τι σου βγάζει?

Δημοσ.
Κανονικότατα.

Γιατί εσένα τι σου βγάζει?

Εχω π.χ ένα φάκελο που έχει μέσα ένα mkv αρχείο με εικονίδιο VLC τους υπότιτλους .srt (εικονίδιο notepad) και το αρχείο με το εξώφυλλο της ταινίας. Ε λοιπόν στον φάκελο που τα περιέχει σαν προεπισκοπηση μου έχει μισό μέρος το εξώφυλλο και μισό την εικόνα του notepad. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτο και είναι σίγουρα μαλα..ια των 7.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...