Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαλημέρα! Μία γρήγορη ερώτηση για να διαπιστώσω ότι δεν είμαι παρανοικός (ακόμη τουλάχιστον)... Εδώ και σχεδόν 2 μήνες τρέχω και εγω τα αυθεντικά win7 (χ86) από msdnaa στο διπύρηνο πι-σι μου με τα 2 γίγα ραμ. Αρχικά ήταν απόλυτα φυσιολογικό το πι-σι να "ξανανιώσει" και να μου δώσει την εντύπωση πως έχουμε ακόμη αρκετά χρόνια παρέα...

Τελευταία όμως, αυτό που συμβαίνει δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Eνώ έχω φτάσει στο σημείο να έχω περάσει το 80% των προγραμμάτων που χρησιμοποιούσα και στα xp καθώς και μερικά καινούρια, και να έχω γεμίσει αρκετά περισσότερο τα παρτίσιον μου με διάφορα αρχεία σε σχέση με παλιότερα, παρατηρώ τα εξής: Το φώτοσοπ μου ανοίγει σε μόλις 4 δευτερόλεπτα δίνοντας εντολή "open with" σε κάποιο αρχείο, σε 3 όταν απλώς πατάω να ανοίξει η εφαρμογή χωρίς αρχείο! Στο boot με το που εισάγω τον κωδικό μου, μέσα σε 1 δευτερόλεπτο έχω έτοιμη την επιφάνεια εργασίας για δουλειά (και χωρίς τις αιώνιες διεργασίες των xp που κάναν τον δίσκο να υποφέρει) και γενικά ΟΛΑ μου τα προγράμματα τρέχουν σαν παλαβά :confused:

Για να καταλήξω λοιπόν... Υπάρχει κάποιος άλλος που να παρατήρησε βελτίωση της απόκρισης των win7 καθώς περνά ο χρόνος ή χρειάζομαι ψυχίατρο? :shock:

Δημοσ.
Kαλημέρα! Μία γρήγορη ερώτηση για να διαπιστώσω ότι δεν είμαι παρανοικός (ακόμη τουλάχιστον)... Εδώ και σχεδόν 2 μήνες τρέχω και εγω τα αυθεντικά win7 (χ86) από msdnaa στο διπύρηνο πι-σι μου με τα 2 γίγα ραμ. Αρχικά ήταν απόλυτα φυσιολογικό το πι-σι να "ξανανιώσει" και να μου δώσει την εντύπωση πως έχουμε ακόμη αρκετά χρόνια παρέα...

Τελευταία όμως, αυτό που συμβαίνει δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Eνώ έχω φτάσει στο σημείο να έχω περάσει το 80% των προγραμμάτων που χρησιμοποιούσα και στα xp καθώς και μερικά καινούρια, και να έχω γεμίσει αρκετά περισσότερο τα παρτίσιον μου με διάφορα αρχεία σε σχέση με παλιότερα, παρατηρώ τα εξής: Το φώτοσοπ μου ανοίγει σε μόλις 4 δευτερόλεπτα δίνοντας εντολή "open with" σε κάποιο αρχείο, σε 3 όταν απλώς πατάω να ανοίξει η εφαρμογή χωρίς αρχείο! Στο boot με το που εισάγω τον κωδικό μου, μέσα σε 1 δευτερόλεπτο έχω έτοιμη την επιφάνεια εργασίας για δουλειά (και χωρίς τις αιώνιες διεργασίες των xp που κάναν τον δίσκο να υποφέρει) και γενικά ΟΛΑ μου τα προγράμματα τρέχουν σαν παλαβά :confused:

Για να καταλήξω λοιπόν... Υπάρχει κάποιος άλλος που να παρατήρησε βελτίωση της απόκρισης των win7 καθώς περνά ο χρόνος ή χρειάζομαι ψυχίατρο? :shock:

Humor on

Το δεύτερο.

Αλλά τζάμπα τα λεφτά.

Καλύτερα ζήσε το όνειρο σου.

Humor off

Δε παίζει να βελτιώνεται. Απλά τα win7 φαίνονται λίγο πιο ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση. Χωρίς απότομο degrade στο 3μηνο.

Δημοσ.

Χρειάστηκε να κάνω επανεγκατάσταση από ένα @#@@ trojan που έβαλα μόνος μου σαν @#@# και ενώ είχα τη δοκιμαστική RTM και έμεναν 60 ημέρες περίπου. Ενεργοποιώ πάλι τα windows σήμερα και λογικά έχω πάλι 90 ημέρες. Αυτό που είναι το καλό είναι ότι έχω μου δίνει πάλι 5 φορές REARM! Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπολογίζονται

Δημοσ.

Και εμένα μια απο τα ίδια.

Μαλλον είναι τα διάφορα updates :-D

Δημοσ.

Δε παίζει να βελτιώνεται. Απλά τα win7 φαίνονται λίγο πιο ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση. Χωρίς απότομο degrade στο 3μηνο.

Γιατί δεν παίζει να βελτιώνεται;

To superfetch αυτό δεν υποτίθεται ότι κάνει;

Δημοσ.
Καλησπέρα ;) Το gadget της ATI που μπορώ να το βρω ? Μόλις έβαλα τα Win 7...

Απο εδω το κατεβασα http://thehobbylounge.com/forum/index.php?topic=7013.0 και μου δουλευει μια χαρα.Βασικα οτι gadjets ειχες σε vista να ξερεις οτι περναν και σε 7.Οποτε τα κατεβαζεις απο εκει που τα κατεβαζες και πριν.

Δημοσ.
Παιδιά έχω ethernet της nvidia, nforce 720a συγκεκριμένα το chipset της μητρικής. Δεν μου κάνει αποσυνδέσεις αλλά όταν κατεβάζω πχ από rapidshare κάνει μικρά κολλήματα στο κατέβασμα. Αυτό είναι θέμα των drivers? Εχω τους 15.37 WHQL για 32bit. Για αυτούς ακούγονται τα προβλήματα?

Έχουν βγει και πιο φρέσκιοι για τα 7άρια. Δοκίμασε τους ειναι WHQL.

http://www.nvidia.com/object/nforce_win732_15.51.html

Δημοσ.
Απο εδω το κατεβασα http://thehobbylounge.com/forum/index.php?topic=7013.0 και μου δουλευει μια χαρα.Βασικα οτι gadjets ειχες σε vista να ξερεις οτι περναν και σε 7.Οποτε τα κατεβαζεις απο εκει που τα κατεβαζες και πριν.

XP Rulez ;) VIsta sucks. Ηταν καλή η μετάβαση απο XP σε 7

Δημοσ.
XP Rulez ;) VIsta sucks. Ηταν καλή η μετάβαση απο XP σε 7

Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στην microsoft αυτη την φορα.Το καλο ειναι οτι δεν υπαρχουν και ιδιαιτερα προβληματα με drivers κατι που ειχε βγαλει off τα vista απο τον πρωτο κιολας καιρο.Μεχρι και στο netbook τις κοπελας μου τα εχω βαλει(ενα acer apire one 150) και δουλευουν μια χαρα.

Βεβαια στο θεμα drivers υπαρχουν παντα οι κλασσικες εταιριες του τυπου creative-logitech που καθε φορα γειωνουν κανονικα τα παλια τους προιοντα,λες και ειναι τοσο δυσκολο να <<κοψουν>> ενα μικροπρογραμματακι.

Δημοσ.
Δεν βλέπω μέσα το 720a στα υποστηριζόμενα chipsets

Και το δικό μου που είναι το 720D δεν το έχει αλλά το υποστηρίζει. Απλά όπως πάντα δεν αναφέρουν όλα τα chipset παρά μόνο τα βασικά.

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν γίνεται στη γραμμή εργασιών να ρυθμίσουμε όταν έχουμε πολλά ίδια παράθυρα ανοιχτά να εμφανίζονται σε ξεχωριστά κουμπιά χωρίς ετικέτες και όχι σε συνδυασμό ώστε να μην χρειάζεται να κάνω 2 κλικ για να εμφανίσω/μεγιστοποιήσω ένα παράθυρο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...