Προς το περιεχόμενο

Windows 7 (from RTM to Retail)

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τοτε δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα κοιτα να μοιρασεις φακελους τοσο στο pc με τα 7αρια όσο και στο αλλο με τα αλλα windows... επισης τσεκαρε firewalls, UAC κλπ κλπ...

Τελικα μου "εριξε στα αυτια" η 12χρονη κορη μου μιας και στο δικο της pc μετα απο χτυπημα δισκου εβαλα τα 7 ...

Ανοιξε το εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" και κατω αριστερα πατησε δικτυο και ειδε τα παντα.

Τελικα δεν ειμαι πιο εξυπνος απο ενα 12χρονο !!!

• Απαντ. 996
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικα μου "εριξε στα αυτια" η 12χρονη κορη μου μιας και στο δικο της pc μετα απο χτυπημα δισκου εβαλα τα 7 ...

Ανοιξε το εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" και κατω αριστερα πατησε δικτυο και ειδε τα παντα.

Τελικα δεν ειμαι πιο εξυπνος απο ενα 12χρονο !!!

:lol::lol:

Δημοσ.

Ένα tip για όσους θέλουν το κουμπί του flip-3d στην γραμμή εργασιών..

1.δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας,δημιουργία,συντόμευση.

2.Στο παράθυρο που ανοίγει γράφουμε RunDll32 DwmApi #105 και πατάμε επόμενο.

3.Για όνομα δίνουμε το Flip-3D άμα θέλει κάποιος ας το πεί και Θανάση,εγώ flip 3D το έβαλα.

4.Στο νέο εικονίδιο που εμφανίζεται πατάμε δεξί κλικ και ιδιότητες

5.Ψάχνουμε εκεί που λέει αλλαγή εικονιδίου και το πατάμε.

6.Στην τοποθεσία γράφουμε C:\windows\explorer.exe και πατάμε οκ να μας εμφανίσει τα εικονίδια..

7.Διαλέγουμε το σωστό..πατάμε OK και εφαρμογή.

8.Δεξί κλικ στη συντόμευση και καρφίτσωμα στην γραμμή εργασιών..

9.Έπειτα μπορούμε και να σβήσουμε τελείως την συντόμευση..

Τα βήματα από το 4 εώς το 7 είναι μόνο και μόνο για να αλλάξουμε το εικονίδιο.Αν κάποιον δεν το ενοχλεί αυτό που βγαίνει μπορεί να τα παραλείψει.

Δημοσ.

ευχαριστώ nikos21aek και το έψαχνα πως να το βάλω αυτό που ούτε ήξερα πως λεγόταν βλέπεις στα vista το είχαν από μόνα τους ενώ στα 7 όχι :(

Δημοσ.

Νομίζω και τα 7 το έχουν, αλλά ανάλογα με τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών το έχουν ενεργοποιημένο ή όχι.

Το Windows experience index στα γραφικά πόσο σκορ σου βγάζει;

Δημοσ.
Νομίζω και τα 7 το έχουν, αλλά ανάλογα με τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών το έχουν ενεργοποιημένο ή όχι.

Το Windows experience index στα γραφικά πόσο σκορ σου βγάζει;

Το έχουν αλλά μάλλον πρέπει να το ενεργοποιήσεις εσύ.Το Windows experience index στα γραφικά μου βγάζει 7,5

Δημοσ.

Την εχω κατεβασει πριν απο μερικες μερες την τελικη εκδοση 7600, ελαφρια και πολυ αξιοπιστα καμια σχεση με vista , επιτελους ενα λειτουργικο που τα αξιζει τα λεφτα του

Δημοσ.

Παιδιά έχω 1-2 ερωτήσεις μιας και αφότου έβαλα την RC (7100) δεν ξανασχολήθηκα με καινούργιες εκδόσεις.

Τώρα τι κυκλοφορεί; Η 7600 που αναφέρει ο φίλος από πάνω μου; Αυτή είναι RTM ή κάποιο leak της τελικής έκδοσης; Τι παίζει με activations κλπ; Και τελικά να περιμένω στις 22 Οκτώβρη (+ όσο χρειαστεί...) για την επίσημη τελική ή είναι το ίδιο να βάλω όποια κυκλοφορεί τώρα;

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα τι κυκλοφορεί; Η 7600 που αναφέρει ο φίλος από πάνω μου; Αυτή είναι RTM ή κάποιο leak της τελικής έκδοσης;

Ειναι η RΤΜ(=τελικη εκδοση)

Τι παίζει με activations κλπ;

Μαλλον δεν πρεπει να το συζητησουμε εδω αυτο;)

Δημοσ.

Παιδιά έχω ethernet της nvidia, nforce 720a συγκεκριμένα το chipset της μητρικής. Δεν μου κάνει αποσυνδέσεις αλλά όταν κατεβάζω πχ από rapidshare κάνει μικρά κολλήματα στο κατέβασμα. Αυτό είναι θέμα των drivers? Εχω τους 15.37 WHQL για 32bit. Για αυτούς ακούγονται τα προβλήματα?

Δημοσ.

Στην εκδοση starter μπορουν να προστεθουν και αλλες γλωσσες?Εαν πχ βαλω την αγγλικη πρωτα μετα μπορω να εγκαταστησω και τα ελληνικα?

Δημοσ.
με ποια εντολη βλεπω ποσες μερες εχω για activate?

start-> run-> cmd και στο command prompt γραψε "slmgr -dlv", enter,

περιμενε λιγο μεχρι να βγει ο πινακας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...