Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τοτε δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα κοιτα να μοιρασεις φακελους τοσο στο pc με τα 7αρια όσο και στο αλλο με τα αλλα windows... επισης τσεκαρε firewalls, UAC κλπ κλπ... Τελικα μου "εριξε στα αυτια" η 12χρονη κορη μου μιας και στο δικο της pc μετα απο χτυπημα δισκου εβαλα τα 7 ... Ανοιξε το εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" και κατω αριστερα πατησε δικτυο και ειδε τα παντα. Τελικα δεν ειμαι πιο εξυπνος απο ενα 12χρονο !!!
Minotavrs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τελικα μου "εριξε στα αυτια" η 12χρονη κορη μου μιας και στο δικο της pc μετα απο χτυπημα δισκου εβαλα τα 7 ... Ανοιξε το εικονιδιο "ο υπολογιστης μου" και κατω αριστερα πατησε δικτυο και ειδε τα παντα. Τελικα δεν ειμαι πιο εξυπνος απο ενα 12χρονο !!! :lol:
nikos21aek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ένα tip για όσους θέλουν το κουμπί του flip-3d στην γραμμή εργασιών.. 1.δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας,δημιουργία,συντόμευση. 2.Στο παράθυρο που ανοίγει γράφουμε RunDll32 DwmApi #105 και πατάμε επόμενο. 3.Για όνομα δίνουμε το Flip-3D άμα θέλει κάποιος ας το πεί και Θανάση,εγώ flip 3D το έβαλα. 4.Στο νέο εικονίδιο που εμφανίζεται πατάμε δεξί κλικ και ιδιότητες 5.Ψάχνουμε εκεί που λέει αλλαγή εικονιδίου και το πατάμε. 6.Στην τοποθεσία γράφουμε C:\windows\explorer.exe και πατάμε οκ να μας εμφανίσει τα εικονίδια.. 7.Διαλέγουμε το σωστό..πατάμε OK και εφαρμογή. 8.Δεξί κλικ στη συντόμευση και καρφίτσωμα στην γραμμή εργασιών.. 9.Έπειτα μπορούμε και να σβήσουμε τελείως την συντόμευση.. Τα βήματα από το 4 εώς το 7 είναι μόνο και μόνο για να αλλάξουμε το εικονίδιο.Αν κάποιον δεν το ενοχλεί αυτό που βγαίνει μπορεί να τα παραλείψει.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ nikos21aek και το έψαχνα πως να το βάλω αυτό που ούτε ήξερα πως λεγόταν βλέπεις στα vista το είχαν από μόνα τους ενώ στα 7 όχι
StavrosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω και τα 7 το έχουν, αλλά ανάλογα με τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών το έχουν ενεργοποιημένο ή όχι. Το Windows experience index στα γραφικά πόσο σκορ σου βγάζει;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω και τα 7 το έχουν, αλλά ανάλογα με τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών το έχουν ενεργοποιημένο ή όχι. Το Windows experience index στα γραφικά πόσο σκορ σου βγάζει; Το έχουν αλλά μάλλον πρέπει να το ενεργοποιήσεις εσύ.Το Windows experience index στα γραφικά μου βγάζει 7,5
Xoxosis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Την εχω κατεβασει πριν απο μερικες μερες την τελικη εκδοση 7600, ελαφρια και πολυ αξιοπιστα καμια σχεση με vista , επιτελους ενα λειτουργικο που τα αξιζει τα λεφτα του
nikos21aek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Γιατί τα vista τα σήκωνες μόνος σου και σε πόναγε η μέση;
Pacino Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά έχω 1-2 ερωτήσεις μιας και αφότου έβαλα την RC (7100) δεν ξανασχολήθηκα με καινούργιες εκδόσεις. Τώρα τι κυκλοφορεί; Η 7600 που αναφέρει ο φίλος από πάνω μου; Αυτή είναι RTM ή κάποιο leak της τελικής έκδοσης; Τι παίζει με activations κλπ; Και τελικά να περιμένω στις 22 Οκτώβρη (+ όσο χρειαστεί...) για την επίσημη τελική ή είναι το ίδιο να βάλω όποια κυκλοφορεί τώρα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Τώρα τι κυκλοφορεί; Η 7600 που αναφέρει ο φίλος από πάνω μου; Αυτή είναι RTM ή κάποιο leak της τελικής έκδοσης; Ειναι η RΤΜ(=τελικη εκδοση) Τι παίζει με activations κλπ; Μαλλον δεν πρεπει να το συζητησουμε εδω αυτο
ata1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά έχω ethernet της nvidia, nforce 720a συγκεκριμένα το chipset της μητρικής. Δεν μου κάνει αποσυνδέσεις αλλά όταν κατεβάζω πχ από rapidshare κάνει μικρά κολλήματα στο κατέβασμα. Αυτό είναι θέμα των drivers? Εχω τους 15.37 WHQL για 32bit. Για αυτούς ακούγονται τα προβλήματα?
j11h Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Στην εκδοση starter μπορουν να προστεθουν και αλλες γλωσσες?Εαν πχ βαλω την αγγλικη πρωτα μετα μπορω να εγκαταστησω και τα ελληνικα?
Toufas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 με ποια εντολη βλεπω ποσες μερες εχω για activate?
gf030 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 με ποια εντολη βλεπω ποσες μερες εχω για activate? start-> run-> cmd και στο command prompt γραψε "slmgr -dlv", enter, περιμενε λιγο μεχρι να βγει ο πινακας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.